Квесторе_поверніться
5,5 в Евро.
|
|
Так це ж стратегічнйи план до 2018 року - продати УКРСОЦБАНК (в першоджерілі написано "Продаж України" - Sale of Ukraine). За 3 роки може і зуміюють здихатися. Цікаво, що продаж Укрсоцбанку йде під пунктом №1 - головний пріоритет виходить Unicredit MAIN STRATEGIC ACTIONS TO REACH TARGETS c.18,200 FTE reduction including Sale of Ukraine and Pioneer JV Про ставлення "европейського банку" до клієнта
Якщо банк заблокував без повідомлення банкінг і не надав альтернативної змоги зняти кошти, то це можна вважати привласненням коштів? Сьогодні Unicredit Bank мав підключити банкінг о 13:00, але тільки на офіційному сайті повідомив, що послуга буде відключена до завтра. Приїхала я значить сюди, а тут мені кажуть, що нічого вдіяти не можуть. А чекову книжку, яку вони мені мали видати не можуть дати (яку вони мені не видали і не пропонували раніше видати. І це виявляється просто провтик менеджера), бо вихідний. Тобто виконати свої зобов'язання і увімкнути банкінг о 13:00, як це було обіцяно не можуть, і надати альтернативу клієнту не можуть, бо вихідний. Керівника відділення працівники якого мені не видали цю чекову книжку напрягати теж не можна, бо ж в нього відпустка. Тобто я повинна виконувати свої зобов'язання, а у них вихідний. Сиджу чекаю поліцію. UPD. Коли приїхала поліція, то все почало працювати і проблеми керівники банку змогли вирішити. Можна сказати, що сьогодні банкірам читала тренінг щодо організації роботи Re: Укрсоцбанк UniCreditУкраинский банк приобрел 100% акций компании у UniCredit Bank Austria
Укрсоцбанк выкупил 100% акций компании Ферротрейд Интернешнл. Об этом говорится в сообщении банка, размещенном в системе раскрытия информации Национальной комиссии по ценным бумагам и фондовому рынку. Ранее 100% акций компании принадлежало UniCredit Bank Austria - куратору Укрсоцбанка. До выкупа акций Ферротрейд Интернешнл вышел из состава акционеров Укрсоцбанка.
стыць-п*дыць! не зря я из него депо вывел Банк продали чтоли? не совсем понятен смысл сообщения и есть ссылка на источник?
стало акционеров на 1 меньше,а UniCredit Bank Austria AG увеличил свою долю. ПАТ "УКРСОЦБАНК" (надалi – Банк) на пiдставi реєстру власникiв iменних цiнних паперiв, складеного станом на кiнець дня 12 листопада 2015 року та отриманого вiд ПАТ "Нацiональний депозитарiй України" 17 листопада 2015 року, повiдомляє про збiльшення частки у статутному капiталi Банку власника iстотної участi - UniCredit Bank Austria AG ("УнiКредит Банк Австрiя АГ"), реєстрацiний номер - FN 150714p; юридична адреса - Австрiя, 1010, Вiдень, Шоттенгассе 6-8, з 80.02% до 91.37%. Збiльшення розмiру частки акцiонера UniCredit Bank Austria AG ("УнiКредит Банк Австрiя АГ") вiдбулося в результатi придбання простих iменних акцiй у iншого власника iстотної участi в Банку - Приватного акцiонерного товариства "Ферротрейд Iнтернешнл". Загальний розмiр пакета акцiй акцiонера UniCredit Bank Austria AG ("УнiКредит Банк Австрiя АГ") з урахуванням збiльшення складає 70 716 814 053 штуки простих та привiлейованих iменних акцiй разом. Розмiр пакета голосуючих (простих) акцiй цього акцiонера з урахуванням збiльшення їх кiлькостi складає 70 715 641 737 штук. Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера до змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 80.03%. Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера пiсля змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 91.37%. ПАТ "УКРСОЦБАНК" (надалi – Банк) на пiдставi реєстру власникiв iменних цiнних паперiв, складеного станом на кiнець дня 12 листопада 2015 року та отриманого вiд ПАТ "Нацiональний депозитарiй України" 17 листопада 2015 року, повiдомляє про зменшення частки з 11.35 % до 0.00% у статутному капiталi Банку та вихiд зi складу учасникiв Банку власника iстотної участi - Приватного акцiонерного товариства "ФЕРРОТРЕЙД IНТЕРНЕШНЛ", код ЄДРПОУ - 21659938; юридична адреса - Україна, 01015, м. Київ, вул. Московська, 41/8, офiс 28 (надалi - Товариство). Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера до змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 11.35%. Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера пiсля змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 0.00%. -нужна регистрация. Re: Укрсоцбанк UniCreditИ зачем это им? Их же вроде наоборот хотели сплавить, а тут наоборот увеличили долю %)
Karat
Банк купил акции у своего акционера? Это как? Шот туплю на ночь глядя. Тьфу ты, там все не так, как написано в первоначальном посте. Австрийский Уни выкупил акции другого (ушедшего) акционера Урсоца.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||