Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Що нового: + Збільшено швидкість отримання відсотків при отриманні їх через форму "Події"; = Виправлено помилку з неможливістю змінювати дату курса валюти.
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням: Оновлення Нова інсталяція
Haza Новые наработки и вопросы. 1. Опять (уже был дан в личку файл данных) по текущему уходит в минус. Что не так? Може то, что текущий был создан гораздо позже депо? Или, что по текущему стоит 0%, может надо ставить 0,001% к примеру. Именно при получении 00грн 00коп происходит отсчёт в другую сторону. 2. Почему не возможно отменить выплату % если подвязан текущий, и на текущем деньги не забирались. 3. Может можно сделать не отображениее по 0% 00грн 00коп, в частности по текущему. 4. Терра ввела лояльность +...% к действующим депо, причём на весь срок, т.е. с начала и с перерасчётом и доплатой. Как лучше изменить ставку%. Спасибо
valya 1. Перевірив. Ніяких мінусів на тестовому рахунку не бачу. Я надіюсь Ви використовуєте останню версію. Також спробуйте по рахунку оновити баланс вручну (в параметрах рахунку є кнопка для його оновлення) і спробуйте знайти в якому випадку (які операції проводите) баланс йде в мінус. Я в себе після останніх змін таких випадків не зафіксував. Як варіант можете взагалі вимкнути розрахунок відсотків по такому рахунку, увімкнувши опції "Без обліку %" у параметрах рахунку. Але все таки мені б хотілося знайти причину, а не її приховувати таким чином 2. Я можу вимкнути перевірку, але тоді виплата % на прив'язаний рахунок не буде автоматично видалятися при відміні виплати відсотків по депозиту. Наразі відв'яжіть поточний рахунок від депозиту, зробіть що потрібно і підв'яжіть заново. Проблема в тому, що якщо відмінять % по депозиту, то виплачені відсотки на іншому рахунку можуть бути вже "закриті" і якщо їх також тупо видаляти, то попливе баланс по операціям + закриті операції видаляти краще не потрібно. Тому відміняти відсотки - це крайній випадок, тому і додана така перевірка. 3. Див 1. 4. В такому випадку для майбутніх виплат додайте нову ставку в параметрах рахунку, наприклад, з 1 березня 2014 року ставка 24%. Для вже отриманих виплат нічого робити краще не потрібно. Банк все одно перерахунок зробить у вигляді однієї додаткової операції виплати відсотків за всі минулі періоди. Так само у програмі вручну додасте поповнення на ту суму, але тип операції буде як "Поповнення", а не "Відсотки", на жаль
Haza В мене по одному депозиту чого просто не нараховуються відсотки. Все ніби як і в інших подібних, і ставка є і все що треба, але в подіях на всі місяці - нулі. Оновлення балансів не допомагає. У вже заведених рахунків, якщо потім додати картку, вона не підв"язується до рахунку. Кнопка просто неактивна. Воно мені не дуже й треба, але все ж таки дивно.
Faceless Щось із параметрами наплутано, може з датами? Спробуйте заново створити такий же самий рахунок. Тобто виплати є, але сума 0? Карту можна підв'язувати лише для карткових/поточних рахунків, якщо в параметрах вибрано тип рахунку, банк і валюта + по цим параметрам є карта у довіднику карт.
Haza написав:Щось із параметрами наплутано, може з датами? Спробуйте заново створити такий же самий рахунок. Тобто виплати є, але сума 0?
Саме так. Спробую може заново створити. Правда щось лінь
Haza написав:Карту можна підв'язувати лише для карткових/поточних рахунків, якщо в параметрах вибрано тип рахунку, банк і валюта + по цим параметрам є карта у довіднику карт.
Звісно, рахунки поточні і карткові, і банк є і все інше, і карти заведено, але кнопка "прив'язати" неактивна