Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 8586878889 ... 231>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 68
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
18%
12
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
19%
13
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
63%
43
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2014 18:03

Нова версія 2.1.5.0

Що нового:
+ Збільшено швидкість отримання відсотків при отриманні їх через форму "Події";
= Виправлено помилку з неможливістю змінювати дату курса валюти.

Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням:
Оновлення
Нова інсталяція
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2014 18:07

Re: Програма "Менеджер депозитів"

все равно не появилась кнопка полуить % в таболице рух коштив
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2014 18:30

йцукен
Більше ні в кого не виникала подібна проблема, в мене в тому числі.
Для її вирішення мені потрібен приклад рахунку.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2014 22:30

Haza написав:йцукен
Більше ні в кого не виникала подібна проблема, в мене в тому числі.
Для її вирішення мені потрібен приклад рахунку.

Хорошо, вышлю на днях.
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 22:56

Haza
Новые наработки и вопросы.
1. Опять (уже был дан в личку файл данных) по текущему уходит в минус. Что не так? Може то, что текущий был создан гораздо позже депо? Или, что по текущему стоит 0%, может надо ставить 0,001% к примеру. Именно при получении 00грн 00коп происходит отсчёт в другую сторону.
2. Почему не возможно отменить выплату % если подвязан текущий, и на текущем деньги не забирались.
3. Может можно сделать не отображениее по 0% 00грн 00коп, в частности по текущему.
4. Терра ввела лояльность +...% к действующим депо, причём на весь срок, т.е. с начала и с перерасчётом и доплатой. Как лучше изменить ставку%.
Спасибо
valya

Подякував: 665 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 11:29

valya
1. Перевірив. Ніяких мінусів на тестовому рахунку не бачу. Я надіюсь Ви використовуєте останню версію. Також спробуйте по рахунку оновити баланс вручну (в параметрах рахунку є кнопка для його оновлення) і спробуйте знайти в якому випадку (які операції проводите) баланс йде в мінус. Я в себе після останніх змін таких випадків не зафіксував.
Як варіант можете взагалі вимкнути розрахунок відсотків по такому рахунку, увімкнувши опції "Без обліку %" у параметрах рахунку. Але все таки мені б хотілося знайти причину, а не її приховувати таким чином :)
2. Я можу вимкнути перевірку, але тоді виплата % на прив'язаний рахунок не буде автоматично видалятися при відміні виплати відсотків по депозиту. Наразі відв'яжіть поточний рахунок від депозиту, зробіть що потрібно і підв'яжіть заново.
Проблема в тому, що якщо відмінять % по депозиту, то виплачені відсотки на іншому рахунку можуть бути вже "закриті" і якщо їх також тупо видаляти, то попливе баланс по операціям + закриті операції видаляти краще не потрібно. Тому відміняти відсотки - це крайній випадок, тому і додана така перевірка.
3. Див 1.
4. В такому випадку для майбутніх виплат додайте нову ставку в параметрах рахунку, наприклад, з 1 березня 2014 року ставка 24%. Для вже отриманих виплат нічого робити краще не потрібно. Банк все одно перерахунок зробить у вигляді однієї додаткової операції виплати відсотків за всі минулі періоди. Так само у програмі вручну додасте поповнення на ту суму, але тип операції буде як "Поповнення", а не "Відсотки", на жаль
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 13:17

Haza
В мене по одному депозиту чого просто не нараховуються відсотки. Все ніби як і в інших подібних, і ставка є і все що треба, але в подіях на всі місяці - нулі. Оновлення балансів не допомагає.
У вже заведених рахунків, якщо потім додати картку, вона не підв"язується до рахунку. Кнопка просто неактивна. Воно мені не дуже й треба, але все ж таки дивно.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 13:33

Faceless
Щось із параметрами наплутано, може з датами? Спробуйте заново створити такий же самий рахунок.
Тобто виплати є, але сума 0?
Карту можна підв'язувати лише для карткових/поточних рахунків, якщо в параметрах вибрано тип рахунку, банк і валюта + по цим параметрам є карта у довіднику карт.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 19:41

Haza
Спасибо, так и сделаю. Версия новая. Отменил и заново получил %, всё встало норма.
valya

Подякував: 665 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 бер, 2014 01:26

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Haza написав:Щось із параметрами наплутано, може з датами? Спробуйте заново створити такий же самий рахунок.
Тобто виплати є, але сума 0?

Саме так.
Спробую може заново створити. Правда щось лінь :)
  Haza написав:Карту можна підв'язувати лише для карткових/поточних рахунків, якщо в параметрах вибрано тип рахунку, банк і валюта + по цим параметрам є карта у довіднику карт.

Звісно, рахунки поточні і карткові, і банк є і все інше, і карти заведено, але кнопка "прив'язати" неактивна
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 8586878889 ... 231>
Форум:
+ Додати
    тему