Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
ruvex Переводити дату на комп'ютері не потрібно. Порядок введення - довільний. Якщо вводите вже отриманий депозит, то після вводу краще відразу поотримуйте по ньому відсотки - потім можете заплутатись в "каші". Також раджу заповнювати назву депозиту.
Haza написав:ruvex Переводити дату на комп'ютері не потрібно. Порядок введення - довільний. Якщо вводите вже отриманий депозит, то після вводу краще відразу поотримуйте по ньому відсотки - потім можете заплутатись в "каші". Також раджу заповнювати назву депозиту.
Що нового: + В параметри рахунку додано обов'язкове поле "Власник рахунку" (за замовчуванням по всім рахункам виставлено "Я"); + Статистика по рахункам будується в розрізі власника рахунку (якщо є кілька власників) або по всім даним (за замовчуванням); + Додано параметр "Дата транзакції" в параметри операції руху коштів за рахунком. Зазвичай "Дата транзакції" рівна "Дата операції". Але у випадку, коли виплата відсотків припадає на вихідний день, банк може нарахувати відсотки і провести операцію напередодні або в наступний робочий день. Саме фактичну дату операції потрібно ввести. Це необхідно для майбутніх правильних розрахунків суми виплачених відсотків за період, в тому числі знати дату для визначення курсу НБУ у день виплати для валюти; = Переглянуто механізм роботи резервного копіювання файлу даних. Якщо в процесі виявлено помилку, то про це буде повідомлено користувача; - Виправлено помилку подвійного отримання тіла депозиту у деяких випадках через форму "Події".
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням: Оновлення Нова інсталяція
Хочу виразити велику подяку користувачу йцукен за фінансову підтримку програми!
Спасибо за обновления! Встречный вопрос, заводил всю свою кухню. В одном карточном счете решил поменять "название" счета. При сохранении программа выдала ошибку и теперь не запускается. Сообщение сейчас при запуске такое: http://s020.radikal.ru/i719/1404/14/07fd1c2f37bd.jpg
Я так понимаю, длинна превышена в названии? Хорошо бы, если так ограничитель визуальный. Или чтобы не давало сохранить, без исправления. Полный текст ошибки могу кинуть если нужно. Главный вопрос, как это дело запустить? Спасибо!
Второй вопрос. По вкладам "Дельта". Если в договоре по 20 число месяца включительно. То возврат соответственно 21 числа. Но СМС пришла 20 числа, с процентами которые никак на 20 число включительно не втюхивается. Сумма на возврат 21 число больше получается. А получено меньше и выходит не по 20 включительно? Или я чего не так понимаю? Это так всегда Дельта считает, не просветите?
ruvex написав: По вкладам "Дельта". Если в договоре по 20 число месяца включительно. То возврат соответственно 21 числа. Но СМС пришла 20 числа, с процентами которые никак на 20 число включительно не втюхивается. Сумма на возврат 21 число больше получается. А получено меньше и выходит не по 20 включительно? Или я чего не так понимаю? Это так всегда Дельта считает, не просветите?
Якщо у договорі 20 число, то виплата проводиться 20 числа і за цей день відсотки не нараховуються.
Haza написав:ruvex Виправив помилку у версії 2.1.9.0, оновіть її. Пробуйте запустити Оновлення Нова інсталяція
Спасибо, с собой не взял, на работе осталось творчество. Попробую, отпишусь.
Haza написав:
ruvex написав: По вкладам "Дельта". Если в договоре по 20 число месяца включительно. То возврат соответственно 21 числа. Но СМС пришла 20 числа, с процентами которые никак на 20 число включительно не втюхивается. Сумма на возврат 21 число больше получается. А получено меньше и выходит не по 20 включительно? Или я чего не так понимаю? Это так всегда Дельта считает, не просветите?
Якщо у договорі 20 число, то виплата проводиться 20 числа і за цей день відсотки не нараховуються.
Да, написано дословно - Вклад залучається на строк з моменту зарахування...та по 20 число... включно.
Выходит, дата Возврата должна быть в программе 20. Просто включительно, я и понимаю включительно, как отпуск к примеру день же считается, тот что включительно. А так, если проценты уже были начислены 20 утром в 10 часов, то 20 как бы не вкючительно, деньги уже на воле.
И если не ошибаюсь в депо "Форума" было не так, как в Дельте, там вопросов не возникло. Еще уточню. Но по датам, там все было в периодах по месяцам, от от числа вложения и до снятия. Тут же в "Дельте" с 20 до 1 числа отдельно, а потом уже цельные периоды (месяц) и конец также кусок.
ruvex В Дельті слово "включно" збиває з пантелику. Яка дата стоїть в договорі - то і є дата повернення. В мене також дата повернення 18 число, включно. Кошти на ОК1 прийшли 18 числа.
Haza написав:ruvex В Дельті слово "включно" збиває з пантелику. Яка дата стоїть в договорі - то і є дата повернення. В мене також дата повернення 18 число, включно. Кошти на ОК1 прийшли 18 числа.
Везет мне на комменты. Делал перевод со счета одного банка на счет в другом. В примечании указал, что сумма "Для депо №ххххххх от хх.хх.хххх" Имею ошибку. http://radikal.ru/fp/09433933bb774d2cb97313f11988a0e0 В списках счетов счета пропали, но внизу движение по счетам есть, все суммы вроде на месте. Но снятие не прошло. Откатил файл данных на 10 минут назад. Идем дальше. Коммент на 24 символа проходит.
Еще вопросик, если сделан перевод с одной банки в другую, потом в банке получателе открыт депо, то суммы с текущего куда был сделан перевод ручками нужно списать и открыть на эту сумму депо? Я правильно понимаю. Вроде по форуму так писали, если не ошибаюсь.