|
|
![]() m u k Работники банка исправно ходят на работу (недалеко от моей работы отделение
![]() По приходу меня шутками уведомили, что связи с Киевом нет и я ничего не смогу открыть, лучше зайти позже или сообщат, как появится. Не сообщили. Шуткой открыл в другом на след день. Депо на 2 мес. был удобен, но посчитал знаком с выше ![]() ![]() ![]() kyriki що конкретно вас цікавить? Це ж банк, у ньому багато цікавого, від історії створення до персоналій.
Якщо вас цікавить виключно джерело доходів банку, то тут все банально просто: звичайна піраміда, побудована на вас. Будь-якого іншого доходу у цього банку немає. З'явиться річна звітність, можу у формі порівняння з попереднім роком пояснити основні показники, звичайно, можна прокоментувати і квартальну, але річна цікавіша, там буде багато описових моментів, таких як стратегія, план розвитку на наступний рік, також цікаво глянути на персональний склад органів управління і розмір їх винагороди, споріднені компанії і таке інше. Це ж так захоплююче, читати між рядків... от, наприклад, купив банк номінацію найбільш динамічно розвиваючогося банку (вище хтось хвалився), голова дав інтерв'ю де сказав, що банк надає всі види послуг, а терміналів у відділеннях немає, і карток банк не емітує, та й свій трудовий колектив підсадив на зарплатний проект у містечковому відділенні Правексу, навіть не у головному офісі, а у периферійному відділенні, але "всі види послуг" і посмішка, ось так з маленьких перебільшень та недомовок і складається велика брехня, маркетинг, як Схід - діло тонке. ![]() Востаннє редагувалось Julija в П'ят 14 лют, 2014 22:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() kyriki клієнтів, що створюють грошовий потік банк, не має, як і власник не має якогось бізнесу. На жаль мені точно не відомий кредитний портфель банку на сьогодні, у недалекому минулому це було з десяток підприємств, на які видали початковий статутний капітал і у подальшому виводили закумульовані депозити, думаю, що і тепер все так як і раніше.
Щодо валютних спекуляцій:за звітністю банк має значні пасиви у валюті, а активи видані у гривні, гляньте на курс і самі все зрозумієте, це було добре при стабільному курсі, а зараз це дуже небезпечна ситуація, тому 24% на 2 місяці ![]() У валютних спекуляціях банк поміченим не був, немає вже тієї валюти, що ви принесли, все проїдено, гляньте на залишок грошових коштів у тій же звітності, там гривня... до того ж у значній кількості розміщена на міжбанку, а ставки там самі знаєте які, не беручи до уваги останні тижні, а до стрибка курсу доходність на МБ була копійчана, а залучення 22! такий от бізнес ![]() З.І. До речі, щоб бути справедливою у оцінках, варто розуміти, що стан цього банку досить типовий, а то виглядає ніби тут погано, а навкруги все гаразд, не гаразд! Тому добре аналізувати якісь показники за таблицями з оф.сайту НБУ, щоб було видно як банк виглядає на фоні сусідів. Хоча безумовно,Стандарт явно виділяється не в кращий бік. ![]() Вам интересно на чём зарабатывает Стандарт? Я, конечно, не вхожу в инсайд, но кое что знаю.
Банк был создан под определённый бизнес. По началу туда были вхожи определённые лица, но потом он вышел в народ. Полагаю, что денег избранных не хватило. Активный игрок на валютном рынке. Это видно и по отчётам, и по участию на межбанке. Сейчас активно развивает кеш-кредитование. Пытается работать с Дельтой. На сколько успешно идёт сотрудничество сказать не могу. Обещали, что в июле 2013 будут карты. До сих пор карт нет. Проценты по депо платят чётко. Тело депо возвращают без проблем. Моё личное мнение - банк тёмная лошадка. Либо у них всё хорошо, либо проблемы тщательно маскируют. Склоняюсь к первому варианту. Косвенный показатель - депо ставки. Сейчас макс 24% на 2 мес. Основные макс 22%. А значит ликвидности хватает. В последнее время наметилась тенденция к работе с ВИПами. Тоесть пытаются вернуться к своим истокам. Пожалуй всё. Вспомню ещё что-то, напишу. У кого есть инфы больше выкладывайте.
|
|