Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45678 ... 62>
Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 22:10

Уважаемые участники! Отвечу на все ваши вопросы : )

Пишите по существу. Кто действительно заинтересован получить недвижимость ВСКЛАДЧИНУ по СЕБЕСТОИМОСТИ. Дальше будет больше :)
vipresurc

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 22:17

Для початку дайте відповідь на вже написане , а потім отримаєте нову порцію запитань
  budivelnik написав:
  vipresurc написав:budivelnik Молодец. Благодарю за подсчет. Документы, договора, акт на землю и т.д. мы высылаем реальным участникам :) Пройдете процедуру идентификации, забронируете квартиру, получите пакет документов:)
Малыш ты мал и глуп , и не видал больших зал.п
А тепер по ділу
1 Документ на:
землю
+проект
+експертний висновок по проекту(документ який підтверджує що по цьому проекту можна будувати те що запроектоване)
+дозвіл на початок робіт ( який підтверджує що є відповідальний за будівництво того що запроектоване і перевірине

Ось перелік документів , які повинні бути у відкритому доступі ( при цьому наявність(істиність) цих документів можна перевірити по кадастровому номеру (земельну ділянку) номеру реєстрації дозволу на початок робіт - які вільно розміщені в інтернеті.
Тому вимагати сплату в 1000 доларів за те що повинні показувати безкоштовно - зайвий раз показує:
а - тупість консультанта ( якому мозок запудрили і він так і не в стані навіть собі в цьому признатись
б - те що це шахрайство.

Пс
Я б не радив писати ще 8 пустих повідомлень в надії що мої запитання залишаться на попередній сторінці.
Повірте . я знайду можливість щоб на кожній з сторінок було щось подібне цьому повідомленню.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 22:44

vipresurc написав:Вадик вы или необразованная личность или вас давит ЖАБА! За то что люди коллективно финансируют строительство в экологическом месте да и еще по себестоимости!

А ты - слабоумный мммэшник. И просто ничтожество.
Правильно сказал Будивельник - Обіцянка цяцянка - а дурневі радість...
Пиши исчо ! Будет над чем посмеяться.
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 22:54

budivelnik написав:Я б не радив писати ще 8 пустих повідомлень в надії що мої запитання залишаться на попередній сторінці.
Повірте . я знайду можливість щоб на кожній з сторінок було щось подібне цьому повідомленню.

А это обычный прием этих дегенератов из ммм. Завалить возражения оппонентов своим словесным поносом в надежде,что никто не станет читать предыдущие страницы.
вадик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 23:15

Посмотрел видеокляп с презентацией, навеяло:

http://fotohost.org/images/a1e21efc-66kB.jpg
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2013 14:13

Мда...неинтересно с вами...несете и заражаете читателей одним НЕГАТИВОМ и какой то АНТИПАТИЕЙ к жизни. Нужно жить в ГАРМОНИИ С ПРИРОДОЙ, ДУШОЙ И ТЕЛОМ. Научитесь РАДОВАТЬСЯ ЖИЗНИ и за тех людей, которые РАЗВИВАЮТСЯ и строят свое БУДУЩЕЕ вне системы/МАТРИЦЫ :)
vipresurc

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2013 14:17

Re: Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)

Помнится, одна компания разыгрывала недавно квартиру в конкурсе. Вот мне интересно будет посмотреть в глазу победителю. Ну, а если фортуна поможет и таковым стану я, то без вопросов. Пока же по мелочи - доверяю, по крупному - даже не вхожу в расклад, не вижу смысла тратить время и силы.
Витамин

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2013 14:21

Старт строительства в этом месяце

Витамин отлично! Если я вас правильно понял, то Вы готовы вступить в проект и получить квартиру за 50% после того, как возникнут реальные результаты? Вырыем котлован и зальем фундамент, покажем разрешение на строительство? Верно? Добро пожаловать! Ждать осталось максимум до конца апреля. Правда цена на м.кв потом будет расти ежемесячно на 5-10%.
vipresurc

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2013 14:27

vipresurc Твоя МАТРИЦА это МММ ?
вадик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2013 14:29

vipresurc написав:Витамин отлично! Если я вас правильно понял, то Вы готовы вступить в проект и получить квартиру за 50%

Нет, ты неправильно его понял. Он написал - "ещё не готов выбросить деньги на помойку". :mrgreen:
вадик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 45678 ... 62>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Хомякоид і 2 гостей