Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 26842685268626872688 ... 3068>
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 01:36

там чудеса, там леший бродит

Квесторе_поверніться написав:PUnder, МТС і Платина бавляться по 250 млн в суди замість того щоб сісти і домовитись. Але після того що Поліщук гнав на Платину....завтра всі підуть з Платини все забирати. Борис скаже що при такій істерії не буде докапіталізовувати і вуйцьо буде потирати руки що це одного конкурента завалив.

каких же новых ужасных кошмаров мог рассказать Полищук после рассказанного перерассказанного Тарутой, Соболевым, Дубинским и многими прочими героями умственного труда :shock:
Pravdoiskatel

Подякував: 4 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 02:26

Квесторе_поверніться написав:PUnder, МТС і Платина бавляться по 250 млн в суди замість того щоб сісти і домовитись. Але після того що Поліщук гнав на Платину....завтра всі підуть з Платини все забирати. Борис скаже що при такій істерії не буде докапіталізовувати і вуйцьо буде потирати руки що це одного конкурента завалив.

Яка нафіг капіталізація. Ці хлопці не віддають свої, вони прийшли заробляти а не вкладувати. Пам'ятаю попередні вливання. Вкинуть 300, витягнув 500. І пам'ятаяю як массово переводили кредити з фін банку до платини під поруку Бориса. А майна то немає нормального. Баригам не повинно бути довіри, вони на те і баригі щоб баригувати а не довгострокового лихварити
PUnder

Подякував: 42 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 03:47

Квесторе_поверніться написав:інше тлумачать.
Ох даремно Поліщук на нашого Борюсіка бочку покотив.
Ця бочка його і придавить.
Он як коректно Дорош про Борюсіка, бо знає що Борис має дуже і дуже впливові звязки.

Я так бачу, що стокгольмський синдром прогресує... Якщо пан так любить Борю Кауфмана, чому ж не заплатить свій борг до копієчки кауфманівському ж Фагору? Чи то пан так просто любить от нєчєго дєлать витієвато гаваріть? :mrgreen:
А Поліщук молодець. Вкрав-не вкрав, але свої активи відстоює, керуючись правилом "найкраща оборона-це превентивна атака". Причому робить це в Україні, а не здриснув як ще один херой пана квесторе_... - Зінков, що давно вже керує гівноПлатинумом з Відня...
І в цій грі я ставлю на Поліщука. Катєньці полюбе хана, а наступний рано чи пізно піде Бор"я. І за це не гріх буде випити шампанського.
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 04:06

Nighthawk написав:
Он як коректно Дорош про Борюсіка, бо знає що Борис має дуже і дуже впливові звязки.

Я так бачу, що стокгольмський синдром прогресує... Якщо пан так любить Борю Кауфмана, чому ж не заплатить свій борг до копієчки кауфманівському ж Фагору? Чи то пан так просто любить от нєчєго дєлать витієвато гаваріть? :mrgreen:
А Поліщук молодець. Вкрав-не вкрав, але свої активи відстоює, керуючись правилом "найкраща оборона-це превентивна атака". Причому робить це в Україні, а не здриснув як ще один херой пана квесторе_... - Зінков, що давно вже керує гівноПлатинумом з Відня...
І в цій грі я ставлю на Поліщука. Катєньці полюбе хана, а наступний рано чи пізно піде Бор"я. І за це не гріх буде випити шампанського.

Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 09:23

Nighthawk написав:

Ну а я ставлю, що полюбасу програє золотогоршочник :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 10:56

Nighthawk написав:

А кто сказал , что пифагор Кауфмана? Может он бабы Леры или тети Рожковой? Да и хитро обделанного Полищука исключать нельзя.
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 12:06

И тут все хорошее заканчивается:

с 23 декабря 2016 года будут изменены тарифы по продукту «Личная платежная карта» в части:

изменения типов карт и тарифов при выпуске/перевыпуске карт;
выдача наличных средств через кассу банка (без карты);
изменения процентной ставки, которая начисляется на остаток собственных средств клиентов.
Решение о понижении размера процентной ставки, начисляемой на остаток собственных средств в национальной валюте, связано с общим трендом на украинском банковском рынке. Сегодня экономическая ситуация стабилизируется, что влечет за собой общее понижение процентных ставок.

Новые условия будут действовать для новых договоров, а также для ранее заключенных.
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 12:38

Там на неведомых дорожках, следы невиданных зверей..

Pravdoiskatel написав:

каких же новых ужасных кошмаров мог рассказать Полищук после рассказанного перерассказанного Тарутой, Соболевым, Дубинским и многими прочими героями умственного труда :shock:

:arrow:

rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 12:57

Re: Платинум Банк

Повторюся, але судячи з даних фінансової звітності банків, https://bank.gov.ua/control/uk/publish/ ... d=34798593 Платинумбанк довго без докапіталізації акціонерів не протримається... Негативний капітал понад мільярд гривень, тобто банк треба докапіталізовувати десь на 1,3 млрд, цікаво як виглядають плани докапіталізації банку.

Судячи з подальших коментарів після моїх попередніх постів на цю тему, ця проблема не привертає уваги, натомість з'являється список постів балакунів на теми як додатково зекономити 5 гривень на новій картці банку чи як ще нею можна вигідно розрахуватися... :-D
Всюдиносапхайчик

Подякував: 21 раз.
Подякували: 84 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2016 13:15

Всё стало на свои места!

Для продажи доли менее 10%, согласования с НБУ не требуется. Полищук сделал ход конём: свою долю 92% продал частями по 10% в пользу футбольной комманды, опосредовано связанной с Кауфманом. Со слов Екатерины Викторовны, такую сделку НБУ не согласовал. Поэтому отвечать придётся таки Полищуку, если действительно решат с него взыскать, если будет такая воля.

По словам Полищука, кредитные портфели Михайловского перешли Платинуму. Плеяда с Фагором история отдельная, по всей видимости для того, чтобы збить с толку куда же делись активы Михайловского. Перевод портфелей - фрод. Их надо вернуть.

Полищук говорит, что "продал" банк Кауфману за 200 млн., которых хватило, чтобы "погасить" кредиты Полищука в банке Михайловском. Объясню, что это за сделка. Не было проплачено никаких 200 млн. живых денег Виктору, я сугубо сомневаюсь, что у Борис Рафаилыча есть такие свободные деньги - у него их просто нет. Цена сделки, 200 млн., это "схлопывание" кредитов Полищука: банк Михайловский он отдал Кауфману в счёт своих не погашенных кредитов. Но, поскольку сделка не признана НБУ, Полищук так и остался собственником. Вывод его залогов, как и передача активов Платинуму - не законны. ФГВФЛ в данном случае прав.

Кинули Полищука и Дорошенко, кинула Рожкова на пару с Кауфманом. )

rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

#<1 ... 26842685268626872688 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему