|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 25 січ, 2017 23:03
Долярчик написав:Занесете на гривнедепо в інший банк(який саме і на скільки міс.)?
На депо до лета.
-
Anybody
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2017 23:03
Долярчик написав:..і так.......паньство! Коли отримаєте кошти, то Ви: 1) Зразу ж "на всі" купите $$? 2) Занесете на гривнедепо в інший банк(який саме і на скільки міс.)?
1. Ні 2. Мабуть трохі ПУМБ ( там є трохі залишку до Фонду) і мабуть залишу трохі в банку якій буде робити виплату від фонду, якщо там мене ще не було. Бо там де я є, там вже фонд. Оформлю на 3м
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2017 23:37
покупать доллары сейчас, если это не конвертированные валютные вклады фондом из вылетевшего банка, и есть большая необходимость вернуть валютные сбережения - то есть конкретно нужна имено валюта - значит продолжать аленью пирамиду, фиксировать убытки , т.е. по сути глупо. Гривна может быть сохранена, преумножена и потрачена и по курсу 8-12. Есть масса категорий товаров которые и по сей день совершенно не изменили своей стомости с 2013 года или эти изменения минимальны.
поэтому только 2 - гривнедепо да на год или больше, исходя исключительно из максимальных ставок на момент выплат фондом. Кроме расейских банок.
-
Surfer
-
-
- Подякував: 175 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
5
Додано: Сер 25 січ, 2017 23:50
Очень удачная ветка. И золото и баксы и банки путлера и проблемы михи. Все здесь обсуждают. Не было только темы про бардели Мюнхена и грибы в Амстердаме. 
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2017 23:50
Долярчик написав:....і так.......паньство! Коли отримаєте кошти, то Ви: 1) Зразу ж "на всі" купите $$? 2) Занесете на гривнедепо в інший банк(який саме і на скільки міс.)?
поповню гривневі стовби в Приваті. Хто зараз долар купує? Ви ніби регулярний відвідувач Валютної гілки, а такі питання задаєте 
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2017 23:51
Cler
Что не так с рос банками ? да все не так - оккупанты ! Поддерживать работу с оккупантами - значить быть коллаборантом и только содействовать окупантам в их гибридной войне которая ведется по всем фронтам - от ударов по экономике : эмбарго на продукты , запреты транзита украинской продукции через територии рф в среднюю азию, раскачивания валютного курса, до поставок в Украину солдат , вооружений и прочей мерзости. Сотрудничать с ними - значит только усугублять ситуацию в стране.
-
Surfer
-
-
- Подякував: 175 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
5
Додано: Чет 26 січ, 2017 00:01
PUnder написав: Долярчик написав:..і так.......паньство! Коли отримаєте кошти, то Ви: 1) Зразу ж "на всі" купите $$? 2) Занесете на гривнедепо в інший банк(який саме і на скільки міс.)?
1. Ні 2. Мабуть трохі ПУМБ ( там є трохі залишку до Фонду) і мабуть залишу трохі в банку якій буде робити виплату від фонду, якщо там мене ще не було. Бо там де я є, там вже фонд. Оформлю на 3м
Тута спершу їх отримати потрібно, а потім вже думати де їх прилаштувати 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 січ, 2017 00:05
Скупердяй написав: PUnder написав: Долярчик написав:..і так.......паньство! Коли отримаєте кошти, то Ви: 1) Зразу ж "на всі" купите $$? 2) Занесете на гривнедепо в інший банк(який саме і на скільки міс.)?
Тута спершу їх отримати потрібно, а потім вже думати де їх прилаштувати 
В інших отримував, маю впевненість що і тут отримаю 
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 січ, 2017 00:44
PUnder написав: Долярчик написав:..і так.......паньство! Коли отримаєте кошти, то Ви: 1) Зразу ж "на всі" купите $$? 2) Занесете на гривнедепо в інший банк(який саме і на скільки міс.)?
Так, бояться в какой банк вы собираетесь?  ))) это чтоб под фонд не попасть
-
bodyguard
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-