|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:01
Annet_ написав: lanka2009 написав:Я перезвонила на горячую линию Платинум Банка 0800 308 308 и там подтвердили, что уже в курсе проблемы, те счета по которым было снятие денег в начале января в реестр не попали. Записали ид.код и номер мобильного и сказали, что дней через 10 реестр должно прийти СМС где будет указана дата выдачи, когда реестр будет дополнен.
Интересно! У кого-нибудь еще из пострадавших спрашивали номер телефона, чтоб прислать СМС? Мне сказали только звонить на следующей неделе. Для статистики: снимала %% 10.01. с карты "Экономка".
И юпи на дом дееьги принесет... в духе Фонда
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:48
1 березня зранку зателефонував до Альфа банку з метою зареєструватися на виплату коштів ФГВФО по Платінум банку. Просив призначити зручне для мене відділення (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52-А) та визначити час отримання. Вже мав попередній позитивний досвід обслуговування в цьому відділенні. Оператор лінії підтримки Банку надала телефон 496-88-61. За вказаним номером мені було запропоновано інше відділення – м. Київ, вул. Хрещатик, 14, як таке, черга в якому менша. Також відповідно було призначено час отримання – 3 березня з 13 до 14 години. Крім того повідомили, що я шостий у черзі. Відповідно, 3 березня я приїхав до банку у призначений час. У видачі грошей мені було відмовлено. На мої прохання врахувати, що я є інвалідом війни 2 групи з пред’явленням відповідного посвідчення, операціоніст відповів з посмішкою «ну і що з того». Подальше спілкування з операціоністом велося у вкрай хамській формі з його боку. Вимагав у мене письмове підтвердження реєстрації на виплату. Обслуговував молодий співробітник, який на мої чисельні вимоги повідомити його прізвище - категорично відмовився. Коли я побачив табличку з його ПІБ (стояла на іншому боці столу), і зробив спробу її взяти для ознайомлення, табличка у грубій формі операціоністом була вирвана у мене із рук. На мою вимогу запросити завідуючу відділенням, відповів, що вона на нараді. На моє попередження, що викладу інформацію на відповідних форумах та у скаргах до НБУ і ФГВФО, відповів «что имеют они эти форумы и жалобы ввиду». Крім того, хочу звернути увагу на його низькій професійний рівень. Так, він мені стверджував, що Альфа банк виплачує власні кошти, а не ФГВФО. Я давно є клієнтом Альфа банку, тримаю шостизначні депозити. Ніяк не очікував такого «обслуговування». Для себе можу пояснити тільки особистою ворожістю окремих співробітників банка країни-агресора до інваліда війни. Прізвище співробітника банку, який мене «обслуговував» мені все ж вдалося взнати Лабезнік Сергій. Постійно повідомляється, що в цілому по банківській системі України скорочено біля 110000 банківських працівників. Невже, за цих умов, нема можливості укомплектувати штат більш адекватними працівниками?
-
VASH
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 164 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:55
VASH написав:1 березня зранку зателефонував до Альфа банку з метою зареєструватися на виплату коштів ФГВФО по Платінум банку. Просив призначити зручне для мене відділення (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52-А) та визначити час отримання. Вже мав попередній позитивний досвід обслуговування в цьому відділенні. Оператор лінії підтримки Банку надала телефон 496-88-61. За вказаним номером мені було запропоновано інше відділення – м. Київ, вул. Хрещатик, 14, як таке, черга в якому менша. Також відповідно було призначено час отримання – 3 березня з 13 до 14 години. Крім того повідомили, що я шостий у черзі. Відповідно, 3 березня я приїхав до банку у призначений час. У видачі грошей мені було відмовлено. На мої прохання врахувати, що я є інвалідом війни 2 групи з пред’явленням відповідного посвідчення, операціоніст відповів з посмішкою «ну і що з того». Подальше спілкування з операціоністом велося у вкрай хамській формі з його боку. Вимагав у мене письмове підтвердження реєстрації на виплату. Обслуговував молодий співробітник, який на мої чисельні вимоги повідомити його прізвище - категорично відмовився. Коли я побачив табличку з його ПІБ (стояла на іншому боці столу), і зробив спробу її взяти для ознайомлення, табличка у грубій формі операціоністом була вирвана у мене із рук. На мою вимогу запросити завідуючу відділенням, відповів, що вона на нараді. На моє попередження, що викладу інформацію на відповідних форумах та у скаргах до НБУ і ФГВФО, відповів «что имеют они эти форумы и жалобы ввиду». Крім того, хочу звернути увагу на його низькій професійний рівень. Так, він мені стверджував, що Альфа банк виплачує власні кошти, а не ФГВФО. Я давно є клієнтом Альфа банку, тримаю шостизначні депозити. Ніяк не очікував такого «обслуговування». Для себе можу пояснити тільки особистою ворожістю окремих співробітників банка країни-агресора до інваліда війни. Прізвище співробітника банку, який мене «обслуговував» мені все ж вдалося взнати Лабезнік Сергій. Постійно повідомляється, що в цілому по банківській системі України скорочено біля 110000 банківських працівників. Невже, за цих умов, нема можливості укомплектувати штат більш адекватними працівниками?
Ганьба!  Пані Алла, ми вимагаємо надерти дупу Сіроже!  Геть з роботи хамлюгу! З вовчим квитком! Нехай по сміттєвим звалищам корочку хлібу шукає! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:06
Долярчик +100, а любителям Хутина - и дальше Смоктуновского исполнять 
-
ЯГрыша
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:33
Долярчик
Я впевнений, що ви пишите з окопу. Не вважаю, що ви маєте моральне право мене в чомусь звинувачувати.
-
VASH
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 164 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:55
[Fin501] написав: Yuri_T написав:а где сейчас дают 19,4% по гривне?
коммерческий ИНДУСтриальный банк - 19,5% на год банк инвестиций и сбережений - 19,5% на год а-банк (до 1 марта давал) 20%
Глобус пока еще дает 20.
-
Surfer
-
-
- Подякував: 175 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
5
Додано: П'ят 03 бер, 2017 23:31
Посвящается тем кому некуда пристроить бумагу. Банк инвестиций и сбережений: открываете депо "Динамичный", а через неделю забираете свои кровные и открываете любой депо уже с +0,5% (максимум будет 20,5%) КомИнБанк: на сегодня самое интересное предложение прикол в том, что есть столбы под 19,5%-20% (нужно притащить расходник из любого банка - это +0,5%) можно открывать хоть 100 столбов с точностью до 1-го дня Глобус: по программе Бонус можно получить 19,5%-20,5% Конкорд: пенсам 19% Юнекс: 19% Меньше 19%: ВТБ, ТАС, Форвард, Богуслав (у обоих работает минфин)... Остальные ещё ниже 
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 бер, 2017 00:16
deneg net написав:Меньше 19%: ВТБ
Конструктор+ on-line с выплатой по окончании 19% от полугода
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 бер, 2017 00:41
Долярчик написав:....я не особисто - вам!- це для всіх! я написав ВСІМ!!!!!!.....бо бачу, що більшість, хто отримав виплати - понесли в банк-країни агресора!!!!! 
Я якщо всім, то відоповім. Подзвонив в кредо-постійно короткі гудки. Подзвонив в ТАС запропонували підійти 9 березня. Подзвонив в Альфу кажуть приходьте коли зручно. Зайшов, за 15 хвилин вийшов. За 2 години грощі були на карті. Ще за годину переведені сепом в два інших банка ( не агресора). Так що понесли.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 бер, 2017 00:48
Незабываемый день прощания с Платиной в ТАС. Решение ребусов, преодоление хитровымудренных тарифных ловушек, несколько часов и часть Платиновых сбережений поселилось в Тасе. Спасибо Платине за все что было, за комфортный банкинг. Приучили к хорошему обслуживанию, теперь всегда есть повод сравнивать и вспоминать как уютно было с Платиной. Очень жаль, что утопили такой удобный банк, который до последних дней не огорчал клиентов.
P.S. Ранее обсуждали блоки на осн. движений в начале января. 6.01 было снятие с ТС, переводы на карты внутри, снятия в чужих банкоматах, переводы на карты других банков и в последующие праздничные дни по нескольким родственным ИНН. Проведено 10.01. Все норм. с выплатой из Фонда.
-
vak
-
-
- Подякував: 180 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
|