У Києві почала працювати нова система фіксації перевищення ш

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345>
Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 20:49

B_O_S написав:Что интересно, народ живо начал обсуждать как обвести гарпун вокруг пальца, но ни один не выразил мысль о том, что может не надо нарушать правила, т. е. не надо превышать скорость, тогда и никакой гарпун не страшен. Например в той же Германии тоже есть подобные видеорегистраторы, но там, во-первых, не так много желающих нарушить правила, а во-вторых, много желающих сообщить в полицию номер машины нарушившего правила, причем это не только превышение скорости, но и разговор по мобильному телефону, например. У нас кстати это тоже запрещено, но наш водитель был бы искренне обижен и возмущен, если бы его наказали за такое.

А швидкість порушника бажаючі настучати в поліцію вимірюють чим? Пальцем? Ви явно щось фантазуєте.
alibabator

Подякував: 24 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 20:52

Амбруаз Паре написав:B_O_S
Нарушать нехорошо.С этим не поспоришь.Но подход к установке знаков дб диффернцирован.Одно дело 60 км\ч на пр Науки и совсем другое на Столичке(там смело 110 можно ставить)

То есть, если кто-там нарушает, то и нам тут можно?
Alexey_M

Подякував: 11 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 21:10

alibabator логично предположить что рассказывает не про превышение скорости на 2 км/ч, а когда машина пролетает на 160км/ч как бы измерять для убедительности и не надо.
aga872

Подякував: 389 раз.
Подякували: 164 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 21:54

aga872 написав:alibabator логично предположить что рассказывает не про превышение скорости на 2 км/ч, а когда машина пролетает на 160км/ч как бы измерять для убедительности и не надо.

Я думаю, що в країні Німеччина діють закони логіки та презумпція невинуватості (на відміну від України, наприклад). І якщо вам здалось, що я йду пішки зі швидкістю 160 кмг, це нічого не означає. Бо інакше це перетвориться на тупий тролінг всіх і кожного, типу "Мені здалось, що він вбив людину" - всьо, триндець.
alibabator

Подякував: 24 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 22:08

alibabator написав:
  B_O_S написав:А швидкість порушника бажаючі настучати в поліцію вимірюють чим? Пальцем? Ви явно щось фантазуєте.
Зрозуміло, що мова не йде про перевищення швидкості, яку виміряти неможливо, хоча в декого можуть і бути в машині спеціальні прилади, але то таке. А от про розмови по мобільному під час руху повідомлять. Пам’ятаю, ще футболіст Воронін скаржився, що його за це здали і він мусив платити штраф. А для доказу думаю достатньо відео з реєстратора. До того ж мова не йде про порушення презумпції невинності. Громадянин дає лише сигнал вповноваженим органам. А далі це вже їх справа відповідно відреагувати. Наприклад я їду по дорозі а поперед мене вихляє зі сторони в сторону якесь авто. Я якимось чином проскакую повз дивом уникнувши зіткнення і через пару кілометрів повідомляю пост ДАІ. А вони наприклад, поїхали і виявили що людині стало погано і доправили її до лікарні. Зрозуміло тут ні про яке покарання мова не йде, тому що кожному може несподівано стати зле. Але можливий і варіант п’яного за кермом. В такому випадку я можливо врятував чиєсь життя. Різних крайнощів можна придумувати 100 варіантів. Але розумний підхід теж можна реалізувати. Було б бажання.
Не бійтеся ворогів - вони можуть тільки вбити, не бійтеся друзів - вони можуть тільки зрадити; бійтеся людей байдужих - саме з їхньої мовчазної згоди відбуваються всі найжахливіші злочини на світі…
Востаннє редагувалось B_O_S в Вів 11 чер, 2013 23:14, всього редагувалось 3 разів.
B_O_S

Подякував: 38 раз.
Подякували: 37 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 22:35

alibabator написав:Я думаю, що в країні Німеччина діють закони логіки та презумпція невинуватості (на відміну від України, наприклад). І якщо вам здалось, що я йду пішки зі швидкістю 160 кмг, це нічого не означає. Бо інакше це перетвориться на тупий тролінг всіх і кожного, типу "Мені здалось, що він вбив людину" - всьо, триндець.

А если покажется что где-то стрельба и человек с пистолетом пробежал мимо? Тоже презумпция невиновности и сообщить - клевета?) Ведь по факту ничего не видел, вдруг просто спортсмен пробегает, и у него есть разрешение на ношение. Я выбрал специально крайний вариант, чтоб показать что это не очень логично. Полиция и должна проверять такие сообщения - а было такое или не было пусть смотрят по камерам, ищут свидетелей еще и т.д.
aga872

Подякував: 389 раз.
Подякували: 164 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 22:40

Амбруаз Паре написав:Tamagoch
Не по теме: я бы не злоупотреблял 5й передачей при 80 км\ч.

Конечно, ведь ее можно и при 60 включать, все зависит от дорожной обстановки, веса машины, объем мотора, бензин/дт турбо/атмосферный
факторов много, не так ли? :wink:

по теме, пересични НИКОГДА не будут соблюдать закон, если это не будут делать можновладци...
viktorjl

Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 23:02

viktorjl написав:по теме, пересични НИКОГДА не будут соблюдать закон, если это не будут делать можновладци...
Вы ошибаетесь,
…пересични НИКОГДА не будут соблюдать закон…
вот так будет правильнее, потому что дело здесь не в том, что делают можновладцы, а в самой культуре соблюдения законов и правил нашими людьми. Это воспитывается десятилетиями, а то и столетиями. Если Вы считаете, что скажем после того как вдруг по щучьему веленью все властюки станут строго соблюдать все законы и правила, то народ тут же подтянется следом, то Вы глубоко заблуждаетесь. Это путанье причины со следствием. Властюки несоблюдают ничего, потому что настолько низка общая культура народа из которого, кстати, эти же властюки и вышли, а не народ не соблюдает, потому что этого не делают властюки. Властюки потому и могут свободно позволить себе попирать законы и правила, потому что почти никто в этой стране добровольно ничего не соблюдает… Вся разница между властюком и пересичным в том, что властюк может взъ…бать пересичного за несоблюдение, а вот наоборот нет.
Востаннє редагувалось B_O_S в П'ят 14 чер, 2013 19:57, всього редагувалось 1 раз.
B_O_S

Подякували: 37 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 00:53

А как насчёт того, что бы не превышать ?
Я когда в киев приезжаю, машину оставляю на стоянке, езжу на такси/маршрутках/метро, куча долбоёбов, реально ,уехал в 2004 , нет никакого желания быть участником дорожного движения .
ankiran

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 00:54

В городе безопасная скорость, 50-70км, не было бы аварий, не было бы пробок, все всюду успевали. честна, попробуйте
ankiran

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

#<12345>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей