Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Сьогодні зранку КП «Благоустрій» втретє демонтував огорожу, незаконно встановлену на Дніпровській набережній ЖК «Ріверстоун». Таким чином комунальники відреагували на неодноразові мої депутатські звернення, звернення колеги Володимира Бохняка та обурення громади Осокорків, яка через нахабність елітного забудовника втратила можливість користуватися набережною Дніпра. Паралельно з демонтажем порушникам впаяли 1700 гривень штрафу. Більше не передбачено. Втім, якщо незаконний паркан знову намагатимуться відновити, як член адмінкомісії обіцяю добиватися щоденного складення протоколів та стягнення на користь громади Києва. Ну й береги, звісно, обов‘язково будуть загальнодоступними, як це передбачено Законом!
Жека79 написав:барабашов в том то и парадокс ситуации на моменте, что убитое из под бабушки-- стоит 6 кгрн, новострой типа круши сдаётся за 7,5-8 кгрн( видел даже 10 просят ) При цене хаты 23-24+ 5-6 на ремонт. А хаты стоимостью Овер 100 куе в аренде как 2 круши. Вывод очевиден- максимальную прибыль даёт самый эконом. Но сколько такая ситуация продлится я не знаю, перекос рынка дикий. .
"Як довго буде такий перекос?" - гм, гм. А немає жодного перекосу. Тобто він є лише в голові у певної категорії публіки, яка живе і працює в центрі Куйова і не їздить далі великої окружної та бориспільського аеропорту.
Далі буде ще гірше - тому що орендарі закінчуються. Населення або їде геть звідси, або вимирає. Або/або.
Індуси, китайці, пакистанці та африкоси - не поїдуть сюди ішачити за 250-300 дол/міс. Ну не вірять вони байкам про ЗП таксистів і прибиральниць в 1000-1500 дол/міс, про які нам в минулому році розповідали Жека79 та Фейслес.
P.S. Нарешті до Києва дійшла та криза, яка в провінції цвіла махровим цвітом ще до війни. Зараз вона набрала сили і люті і показує нашим балаболам, що вони надто оптимістично дивляться на укро-економіку.
Я пам,ятаю, був у Маріуполі в січні 2014, як раз перед війною. Чорний від копоті сніг за 3 км від металургійного заводу і гарненькі особнячки, власники яких намагались продати їх вже тоді по смішним як для Києва цінам. А покупців чомусь не було.
І не буде найближчі 10 років. І в Києві з покупцями буде швах.
У меня или галлюцинации или этот пост почему-то то исчезает то появляется.
знакомая сдавала двушку 80м на коновальца 32г за 14500, арендаторы съехали (финансовые проблемы), после покраски обоев улетела за 16000 на первом же просмотре, арендатор - обеспеченный сириец я там однажды был, ремонт (ему сейчас уже 7 лет) достаточно непритязательный, этаж вроде и высокий, но открывающийся пейзаж красотой не блещет и особого оптимизма не внушает
kingkongovets написав:знакомая сдавала двушку 80м на коновальца 32г за 14500, арендаторы съехали (финансовые проблемы), после покраски обоев улетела за 16000 на первом же просмотре, арендатор - обеспеченный сириец я там однажды был, ремонт (ему сейчас уже 7 лет) достаточно непритязательный, этаж вроде и высокий, но открывающийся пейзаж красотой не блещет и особого оптимизма не внушает
Большая вероятность того что будет шмалить косяки прямо в квартире. Ну и ессно постоянные визиты мальвин гарантированы.
kingkongovets написав:знакомая сдавала двушку 80м на коновальца 32г за 14500, арендаторы съехали (финансовые проблемы), после покраски обоев улетела за 16000 на первом же просмотре, арендатор - обеспеченный сириец я там однажды был, ремонт (ему сейчас уже 7 лет) достаточно непритязательный, этаж вроде и высокий, но открывающийся пейзаж красотой не блещет и особого оптимизма не внушает
Большая вероятность того что будет шмалить косяки прямо в квартире. Ну и ессно постоянные визиты мальвин гарантированы.
никогда не угадаешь кем в итоге окажется человек и чего от него ожидать - внешность и манеры обманчивы, впрочем как и стереотипы, могу на эту тему рассказать массу историй, хотя думаю вы и сами в курсе)