Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
stas_rst писал(а):Решта - після заїзду як велике благо тоді будуть вдячні
Все то так, але от візьмемо пункт "штори" Зараз багато новобудов "вікна-в-вікна" і, якщо буде без штор - то реально буде "все, як на долоні" і орендарям буде некомфортно! Але, штори і дорогі, і їх легко знищити - тому й запитую про це.
stas_rst писал(а):Решта - після заїзду як велике благо тоді будуть вдячні
Все то так, але от візьмемо пункт "штори" Зараз багато новобудов "вікна-в-вікна" і, якщо буде без штор - то реально буде "все, як на долоні" і орендарям буде некомфортно! Але, штори і дорогі, і їх легко знищити - тому й запитую про це.
А Ви лише тролите і юпі розводите у ванні води
Баксик , ты или черезчур умный или слишком тупой , больше на твои вопросы не реагирую , допобачення!
Долярчик писал(а):Зараз багато новобудов "вікна-в-вікна" і, якщо буде без штор - то реально буде "все, як на долоні" і орендарям буде некомфортно! Але, штори і дорогі, і їх легко знищити - тому й запитую про це.
помню флай рассказывал что в съемном полуподвале в Щецыне у него "на викнах булы натягнуты кулькы" рассмотрите такой вариант
в свое время на форуме был персонаж йцукен, так он рассказывал с упоением что на съемных квартирах очень любил "метить занавески"...
Долярчик писал(а):Все то так, але от візьмемо пункт "штори" Зараз багато новобудов "вікна-в-вікна" і, якщо буде без штор - то реально буде "все, як на долоні" і орендарям буде некомфортно! Але, штори і дорогі, і їх легко знищити - тому й запитую про це.
Разрыв шаблона. Шторы - дорого, зато купить постельку, посудку и т.д. дорогому арендатору - это мы можем, это нам не дорого.
Долярчик писал(а):Хочу, щоб майже кожен орендар, зайшовши на оглядини в мою квіточку сказав: "Клааааас!" "Вав", "Ого", "Супер!"
Скорее всего скажут: "О, что-то дороговато, может, скинете тысячу?"
А якщо в оголошенні, вкажу чітко -" ціна, наприклад, 8300грн/міс +КП, БЕЗ торгу!" Чи ріелтору скажу, що ціна ОСТАТОЧНА(перший раз, мабуть, буду через ріелтора здавати) і ріелтор буде зразу приводити орендарів налаштованих на те, що господар хоче тільки 8300грн!
Ну, а там, якщо протягом 3-4х днів не здастся, то буду спускати ціну на 300грн
Вы еще ничего не купили, а уже такие вопросы задаете. Всему свое время. З.Ы. Можете сказать, что лично постель выбирали, так что ни копейки не спустите!
Natt писал(а):Вы еще ничего не купили, а уже такие вопросы задаете. Всему свое время
Ще, як мінімум, пів року тут буду такі питання задавати - поки куплю(до кінця року) - поки добудують(десь до літа) - поки ремонт зроблю... Так, ще купа часу, але час швидко плине!