Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
safonovstanislav писал(а):Можно всю молодость ущемлять себя во всём, чтоб в старости подохнуть в "зато своём"
для пересічного в усьому світі - на жаль, це класичний підхід. Або багато і важко працювати, і на старість щось мати, або ж - як ж як бабка з байки Крилова - байдикувати в молодості і погано жити в старості
Последний раз редактировалось Frant Пн 19 апр, 2021 09:11, всего редактировалось 1 раз.
На усіх квартирах переуклав договори до осені на попередніх умовах. Один клієнт перехворів ковідом; дай, Боже, йому здоров"я та бережи інших. Ну, і щоб двічі не підводитися: "У Буенос-Айресі ціни на оренду житла підcкочили на 67% — якраз перед початком їхнього регулювання". "...в липні стартує реформа ринку оренди, покликана стабілізувати ціни та захистити права орендарів". Де держава починає активно захищати права орендарів, врешті у злиднях опиняються і орендарі, і орендодавці. Соціалізм нівелює стимули до продуктивної праці. Навіщо більше працювати заради збільшення доходів, якщо держава стримує ціни ?? Втрачає на податках і державний бюджет, і орендодавець не має додаткових коштів для поліпшення умов проживання орендарів. Житло, меблі, техніка старіють, а далі - суцільна аргентина з чередою дефолтів. До речі, на другій світлині будинок дуже подібний до нашої "чешки".)
Vlad442 писал(а):Молодые айтишники не всегда реально оценивают окружающий мир. По крайней мере так как мы. Для них тратить 30% дохода на хорошую двуху рядом с офисом, чтобы 10 раз там появиться, это мелочи. Им не придет в голову, что Житомир это реально близко и можно тратить 10% дохода. У них еще нет мыслей о старости, болезнях и бедности, они как котята играются с бантиком (свалившимися из неоткуда доходами значительно большими, чем в среднем по Украине). 12500 минус налоги, согласно Госстату.
а мне кажетса наоборот время летит очень быстро и они ответили на вопрос -сколько для тебя стоит 2 часа твоей жизни выкинутой в мусорку (транспорт) -очень дорого -стоит ли оно 2% твой ЗП? -конечно стоит
в ГТ сів і собі або дрімаєш, або думаєш ... але якщо за баранкою ... ну да в сміття.
fenix81 писал(а):а мне кажетса наоборот время летит очень быстро и они ответили на вопрос -сколько для тебя стоит 2 часа твоей жизни выкинутой в мусорку (транспорт) -очень дорого -стоит ли оно 2% твой ЗП? -конечно стоит
Нужно ещё не забывать, что время в 25 лет качественно не равноценно времени в 60 лет. Можно всю молодость ущемлять себя во всём, чтоб в старости подохнуть в "зато своём"
Навряд чи можна написати що 1 рік в 25 років=2-5 років в 60..... В 25 є бажання/здоровя... - не має життєвого досвіду/ресурсів В 60 є досвід/ресурси... - не має бажання/здоровя... З іншого боку В 20-45 заробляєш капітал..або витрачаєш на відпочинок/розваги Якщо заробляєш.. то відсотк від заробленого дозволяють відпочивати без оглядки в 55+ Якщо витрачаєш щорічно - то відпочиваєш в 25-45 і мучишся в 45+ і далі.... Все відносно.. Є тільки одна проблема для тих хто заробляв до 50 і вирішив почати витрачати в 50+...вони не вміють відпочивати..перевірив на собі.. За останні 5 років був в Угорщині,Чорногорії,Хорватії,Греції,Домінікані Поміняв автопарк...але відпочивати повноцінно ще не навчився... Деякі види відпочинку- не цікаві взагалі Деякі потребують трошки більше здоровья.... Але правий був чи ні - покаже час... Якщо за наступні 5 років мені буде цікаво обїздити ще десяток країн...то може і варто було працювати до 50+ з відпочином максимум в Карпатах чи найближчому сосновому лісі?
ihorkyiv писал(а):На усіх квартирах переуклав договори до осені на попередніх умовах. Один клієнт перехворів ковідом; дай, Боже, йому здоров"я та бережи інших.
Изначально все квартиры были сданы в один день? , или на протяжении какого срока пересданы - день, неделя , пол года, год?
ihorkyiv писал(а):На усіх квартирах переуклав договори до осені на попередніх умовах. Один клієнт перехворів ковідом; дай, Боже, йому здоров"я та бережи інших.
Изначально все квартиры были сданы в один день? , или на протяжении какого срока пересданы - день, неделя , пол года, год?
Прикидаєтеся... ?? Чи як Долярчик намагаєтеся набрати якомога більшу кількість постів ? Часовий лаг між пропозицією кожної квартири в оренду складає два тижні. Поділіться вашим досвідом. Смайлики вивішувати не буду.)
Прикидаєтеся... ?? Чи як Долярчик намагаєтеся набрати якомога більшу кількість постів ? Часовий лаг між пропозицією кожної квартири в оренду складає два тижні. Поділіться вашим досвідом. Смайлики вивішувати не буду.)
Вибачаюсь , але як розуміти Ваші слова -"На усіх квартирах переуклав договори до осені на попередніх умовах" ?
Vadim V Пояснюю. Укладаю договори на пів року, тобто щовесни і щоосені. У цьогорічний весняний період 15-го березня подовжив (переуклав) договір оренди на пів року з клієнтом на квартирі №1, 30-го березня - з іншим клієнтом на квартирі №2, а 15-го квітня - з орендарем квартири №3. Був радий допомогти розібратися.
ihorkyiv писал(а):Vadim V Пояснюю. Укладаю договори на пів року, тобто щовесни і щоосені. У цьогорічний весняний період 15-го березня подовжив (переуклав) договір оренди на пів року з клієнтом на квартирі №1, 30-го березня - з іншим клієнтом на квартирі №2, а 15-го квітня - з орендарем квартири №3. Був радий допомогти розібратися.
Спасибо за текст , ну а если клиент съехал через два месяца..., не, Я не спорю с Вами , но инфа Ваша, как то в плане пользы лэндлордам - ну не то...