Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20192020202120222023 ... 2542>
Сообщение Добавлено: Чт 22 апр, 2021 08:59

stas_rst писал(а):напишу альтернативну думку на захист Долярчика :) не заходить мені Успіх ну ніяк. І хоч я часто тролю львівського парубка, є речі, які виходять за межі дозволеного, що деякі собі дозволили вище!
Для хейтерів, без особистостей, то з приводу розприділення ролей в західноукраїнських сім"ях і родинних стосунках (батьки-діти) напишу наступне:
На Заході українському жінки 70-80-х років народження, а також усі попередні покоління жили і живуть думкою про сім"ю, дітей і родину, а не "хотєлками, чтоб цвєти всєгда даріл". Жінки також практично не заражені емансипацією і феміністичними ідеями, які є такими популярними у столиці і в Європі. І це КАТЕГОРИЧНО не означає, що вона повинна денно і нощно стояти коло мартен чи не розгинати спину коло тазіка з шкарпетками чоловіка. Просто сімейні устої на Західній Україні зовсім інші.
Жінка першочергово - не сусідка по квартирі з купою "ти мнє должєн, бо я красіва". Жінка - це справді берегиня сім"ї і родини. Так повелось і у тому є дійсно велика різниця.
Поняття Долярчика про достаток продиктоване аналогічними прагненнями першочергово ЗАБЕЗПЕЧИТИ сім"ю і двох дітей. А потім ще раз забезпечити для старшої дитини, а потім ще раз - для молодшого. Це називається пожертва особистим заради свого майбутнього у дітях. Навіть якщо це змушує забирати частину доходу у тієї ж сім"ї. Але це - ситуативно і залежить від стартових обставин.
Не усі мають/мали батьків у Києві, не усім впала спадщина, не усі виходять заміж/одружуються з розрахунку. Не усі розлучаються після першого року, бо "он/она до сватьби бил другой".
Розкажу одну історію для розуміння: років 10 тому познайомився випадково з киянкою, кава, ківти і т.п. І при наступній розмові по телефону вонО мене питає: а у тебя есть квартіра ? я прих***в - нема, кажу. А вонО мені - а у мєня єсть, дєлаю рємонт, у нас с тобой нічево нє получіцца, бо єслі ми развєдьомся, то прідьотса дєліть папалам.
Занавєс.
Такої дикості і розрахунку я ніде і ніколи не зустрічав.
А успішно розлученим, неуспішно неодруженим, затянутим на ситуативній розкоші по принципу "живу послєдній дєнь" нагадаю, що для того, щоб щось мати з нуля, чесною працею потрібно довго працювати і позбавляти себе деяких надлишків на моменті.
Саме тому я двома ногами і руками за Долярчиків у маленькій двушці на 4-х, Флаїв з кавалірками і підвалами, їх жінок, які розділяють а не "терплять" ці негаразди. І їм подібних.
МОЛОДЦІ. Продовжуйте і бережіть сім"ї.

Якщо квартира її до одружкння , то вона не підлягає поділу після одруження, так само як не підлягає поділу квартира отримана під час шлюбу в спадок.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 22 апр, 2021 09:07

Багатий бідного не розуміє©

Vlad442 писал(а):Вы не вывели ее из нищеты. Вы оставили ее в нищете, хотя имели возможность дать семье нормально пожить

Ну як ви не розумієте!
Якщо б ми жили "на широку ногу", закордонні моря і все таке інше - то і далі жили б у її батьків, чи орендували б!
  Vlad442 писал(а):Вместо этого купили смарт под аренду. Не совсем достойно главы семьи

Як ви не розумієте!
Купівля смарту - це прикриття тилу сім'ї!!!
Це ТВЕРДА подушка безпеки!

А що, було тримати в банках під смішні %, чи купити долярчиків?

І ми стали жити КРАЩЕ! То чому я не мав купити смарт?
  Vlad442 писал(а):До того момента как Доллярчик не купил квартиру под аренду, все было нормой. Потом начался маразм на фоне нарциссизма - держать семью в нищете, покупать под аренду, чтобы потом меньше работать, и называть это СВОИМ успехом

Так отож, що я далі(як переселились) - НЕ ТРИМАЮ СІМ'Ю В НІЩИТІ!!!
  Vlad442 писал(а):В моем понимании забота мужчины о семье это обеспечить ей достойный уровень жизни, с чем он не справился. Хвалиться нечем. Инвестируя сотни тысяч гривен, считать успехом 4 пиццы в месяц (по одной в неделю на четверых) вместо одной на всех в год? Жесть

Так для того я і впахував, щоб з-часом(який настав тепер) забезпечити комфортний рівень життя своєї сім'ї!
Приклад на піці мав показати, що і решта речей ми тепер дозволяємо собі більше!
Наведу ще один приклад - жінка(рік тому, точно не пам'ятаю) попросила купити їй сумочку і каже, -"бажано 2(світленьку і темненьку) - по Вайберу скинеш мені фото, я виберу".
Їй сподобались 4 варіанти - то я купив ВСІ 4 СУМОЧКИ!!!
  Vlad442 писал(а):Чтобы была понятна моя позиция.
Когда я покупал свою первую квартиру под аренду, моя семья ни в чем не нуждалась. Мы жили в хорошей квартире с достаточным количеством комнат и со свежим современным ремонтом. В семье было две машины. У жены только из салона, у меня бу. Хоть раз в год, но ездили отдыхать за границу. У жены была норковая шуба, что тогда было не только лишь у каждого. На питании, естественно, не экономили.

Ну так ясно, що краще бути "здоровим і багатим і їсти тортики, замість хліба" :)
А я ще раз кажу, що ми з жінкою - обоє вихідці З БІДНИХ СІМЕЙ!!!
  Natt писал(а):Куда и откуда Вы ее вывели? Я сейчас чет не поняла..

Вона(як і я) - жила в бідній сім'ї!(у них, навіть зараз, в ванній і туалеті - радянська плитка!Карл!!! )
Мої батьки, таки трошки заможніші за її батьків!(мій тато вже другий ремонт у себе зробив, після "радянщини")
  Natt писал(а):То есть жить в этой нищете на шару 7 с хреном лет, не платить ни за что - это нормально?
Вы так часто вспоминаете о том, откуда Вы свою жену вытащили, какой Вы молодец и т.д. и т.п. На тещиных-то харчах жить

Яка шара???(лише те, що моя сім'я ютилась на 9-12м2? ) - а ВСЕ решта - МИ ОПЛАЧУВАЛИ!!!!
На комуналку, на їжу - ми скидались!!!
Наприклад, купуємо картоплю на зиму - так, з кожного носа по 100грн(наприклад), чи робимо закрутки з помідорів/огірків - теж, з кожного носа по 50грн(наприклад)
Наприклад, йде така-то сума на місяць на їжу - поділили на 7 чол. - з кожного носа по стільки-то!
Прийшла комуналь, наприклад 3500грн за все - розділили на 7 чол. - з кожного (і за дитину) по 500грн скинулись.
І т.д. - то яка халява???
  Natt писал(а):Вам даже ремонт тесть делал.

Не тесть!
Тесть тільки пару разів допоміг занести мішки з клеєм, плитку і меблі - от і вся його допомога!
А ремонт зробив я і МІЙ тато!!!
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 22 апр, 2021 09:42

Такі реалії життя...

stas_rst писал(а):Поняття Долярчика про достаток продиктоване аналогічними прагненнями першочергово ЗАБЕЗПЕЧИТИ сім"ю і двох дітей. А потім ще раз забезпечити для старшої дитини, а потім ще раз - для молодшого. Це називається пожертва особистим заради свого майбутнього у дітях.

Ну от, як з моєї голови списали! :)
Дякую))
  stas_rst писал(а):Не усі мають/мали батьків у Києві, не усім впала спадщина, не усі виходять заміж/одружуються з розрахунку. Не усі розлучаються після першого року, бо "он/она до сватьби бил другой".

Золоті слова!©
  stas_rst писал(а):Такої дикості і розрахунку я ніде і ніколи не зустрічав.

Нема слів!
Це дико і гидко!!!
  stas_rst писал(а):А успішно розлученим, неуспішно неодруженим, затянутим на ситуативній розкоші по принципу "живу послєдній дєнь" нагадаю, що для того, щоб щось мати з нуля, чесною працею потрібно довго працювати і позбавляти себе деяких надлишків на моменті

Знову золоті слова! :)
  stas_rst писал(а):МОЛОДЦІ. Продовжуйте і бережіть сім"ї.

Дякую.
Саме важче в цьому всьому, якраз зберегти сім'ю!
І тут, навіть, в моїй ситуації - то я міг швидше на це все плюнути і піти ... Бо жінці було легше - вона була в себе дома з своїми родичами. А, я - "в чужому серед чужих" :)
Але, ми перебороли всі перешкоди і вилізлли на першу вершину УСПІХУ! :D

Далі буде.... :D
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 22 апр, 2021 15:03

Успіх
Підтримую долярчика - молодець, правильно зробив!

Natt - є жінки для сім'ї, на все життя, живеш як одне ціле.
vossmy

С нами с: 04.12.14
Благодарил (а): 49 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 24 апр, 2021 21:49

Успіх писал(а):Так для того я і впахував, щоб з-часом(який настав тепер) забезпечити комфортний рівень життя своєї сім'ї!

Давайте разделим на до покупки сматра, и после. Раньше, может, это было правдой. Сейчас вранье.
У меня была аналогичная ситуация, когда старая квартира стала тесной (и это была совсем не однушка на 4-ых) и появились достаточные заработки чтобы накопить некоторую сумму.
Что сделал я - поменял старую квартиру на большую (добавил стоимость одной однушки) и сделал там ремонт (стоимость двух однушек). После этого семья жила в нормальных условиях.
Что делает Доллярчик. Продолжает ютиться в однушке и, вместо того чтобы вложить в недвижимость в виде докупить метров своей семье, он покупает гостинку под аренду. Зачем? Видя его темы и видео "работают арендаторы, а вы кайфуете", очевидно, чтобы было лучше не семье, а чтобы меньше работать.
  Успіх писал(а):Як ви не розумієте!
Купівля смарту - це прикриття тилу сім'ї!!!

Подушка безопасности и тыл это ваша готовность работать ради семьи. Поехать в Польшу на фабрику работать, если базар обанкротится, а не лежать на печи и говорить "жена, я работаю, аренду жду".
Подушкой безопасности были бы и метры в вашей квартире. Всегда можно продать трешку и переехать обратно в однушку, но вы выбрали другой путь. Не потратить деньги на семью, свозить детей на нормальное море, не докупить комнат/метров для личного пользования, а держать семью в черном теле ради призрачного пассивного дохода.
Vlad442

С нами с: 07.10.14
Благодарил (а): 6 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 24 апр, 2021 22:12

"Один любить огірочки, другий - фермера дочку!"©)))

Vlad442 писал(а):Продолжает ютиться в однушке и, вместо того чтобы вложить в недвижимость в виде докупить метров своей семье, он покупает гостинку под аренду. Зачем?

Так в тому то і справа, що нам КОМФОРТНО в 4-х на 53м2!!!
Вам було не комфортно - ви собі добавили метрів, нам комфортно - то навіщо добавляти м2???!
Кожному своє!(як і фламастери на смак;) )
  Vlad442 писал(а):Не потратить деньги на семью, свозить детей на нормальное море

Так тепер я трачу БІЛЬШЕ на сім'ю, ніж раніше!
І на море ми б точно поїхали в Туреччину, чи Єгипет - якщо б не ковід і НЕБАЖАННЯ дружини їхати(покищо) десь за кордон(поки ще не підросте молодший синочок)

Так що все, що не роблю - роблю, в першу чергу - для своєї сім'ї!!!
Якщо, старшому потрібно буде "перекантуватись" до весілля на смарт-квартирі - то чому б і ні?
А поки діти ще малі, то нехай смарт працює їм на "йогурти" :)

А може, я його ще продам через рік (якщо буде гарна на нього ціна) - це ж, в першу чергу - ФІНАНСОВИЙ ІНСТРУМЕНТ!

Так що не все так "плоско", як це бачите ви! ;)

п.с.
Щойно запитав дружину про "ваш варіант"(розширення площі) - питаю, чи добре зробив, що взяв смарт, чи треба було натомість, продати нашу, а купити трьоху з ремонтом, наприклад, у сусідньому, чи нашому будинку?
- Ні, каже - те, що є окремий смарт - то так краще!
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Сб 24 апр, 2021 23:12

Успіх писал(а):Так що все, що не роблю - роблю, в першу чергу - для своєї сім'ї!!!
Якщо, старшому потрібно буде "перекантуватись" до весілля на смарт-квартирі - то чому б і ні?

А после свадьбы сразу в приймы и по отработанному отцом сценарию?
Natt

С нами с: 09.08.15
Благодарил (а): 625 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 25 апр, 2021 08:49

Natt
предлагаю не потакать долярчику и флаю в их попытках превратить ветки форума в свои личные блоги об их финансовых достижениях и успехах
заипали
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 25 апр, 2021 08:51

Хід конем!©)))

Natt писал(а):
  Успіх писал(а):Так що все, що не роблю - роблю, в першу чергу - для своєї сім'ї!!!

А после свадьбы сразу в приймы и по отработанному отцом сценарию?

А після весілля, піде з своєю жінкою на третю квартиру, повноцінну однуху, яка до того часу в мене буде! :lol:
Шах і мат!© :D
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 25 апр, 2021 10:37

Успіх писал(а):Купівля смарту - це прикриття тилу сім'ї!!!

А що, було тримати в банках під смішні %, чи купити долярчиків?

І ми стали жити КРАЩЕ! То чому я не мав купити смарт?

Квартиры под аренду можно покупать только на лишние деньги.Это аксиома. Лишние - это которые не нужны в действующем бизнесе и которые не нужны для обеспечения нормальной жизни семьи.
ИМХО,54 метра на четверых -это не тот случай, когда семье комфортно и все попытки обоснования этой ситуации как нормальной - не более, чем манипуляции.
В этой ситуации покупать смарт под аренду это то же самое, что покупать последний айфон, при этом жрать крупу вареную без ничего. Или купить свежего Мерса в кредит, выплачивая его с зарплаты.
Иначе говоря, покупка квартиры в данной ситуации - это создание иллюзии благополучия и успеха в своих глазах и глазах окружающих(в первую очередь). Влад пишет, что это сделано для облегчения своей участи кормильца, чтоб арендные платежи позволяли меньше работать. Не думаю. На западной Украине очень распространено то, что я написал в подчеркнутом предложении - показуха. Она и есть причиной
Damien

С нами с: 28.04.20
Благодарил (а): 825 раз.

3
2
  #<1 ... 20192020202120222023 ... 2542>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор