Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20182019202020212022 ... 2533>
Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2021 22:24

Vlad442
Может просто Доллярчик преуменьшил свои доходы раза так в три, и на самом деле не сильно был аскетом, скирдуя "стовпчики", да и тёще может всю коммуналку по трешке за "закрутки з варениками" оплачивал?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2021 23:40

Спеціально "дурака валяєте"?))

Vlad442 написав:Теперь подумайте, что было бы, если бы ваша жена не вышла за вас замуж, а продолжала бы жить с родителями в своей комнате, со своей зарплатой на косметику, питалась бы у тещи, ездила бы с любовником в Турцию. Нафиг ей нужны эти напряги? Готовить после работы вареники на четверых, крутить закрутки... Еще теще терпеть приймачка

Справді, для чого вона виходила заміж?(якщо "зальоту" не було, бо дитина наша народилась, майже, через рік, після розписки і весілля) ? ;)
  Vlad442 написав:Вы же в это время всего лишь зарабатывали совсем небольшие деньги и спину в Польше на фабрике не гнули

Та нормально заробляв, +/- так, як і пізніше в своєму бізнесі (просто фізично більше працював)
А в Польщі на будові був 2р., ще за нанадцять років до знайомства з своєю дружиною)
  Vlad442 написав:Меняйте ник на "Успих дуржини та ее батькив, а я так, хорошо поджинився". Называть СВОИМ успехом то, что ваша семья, живя в злыднях, позволяла вам копить на базовые потребности со своих небольших заработков, это тупо присвоить все заслуги себе

А отут - взагалі я не розумію, коли це мені пред'являють?!
Які такі успіхи і завдячування її батькам, якщо сім'я її бідна!!!(вони ще бідніші, за моїх батьків! )
  Vlad442 написав:А то, что вы потом прикупили смарт под аренду вместо того, чтобы дать жене и детям нормально пожить, показывает ваше потребительское отношение к ним

Так ми стали краще жити/харчуватись ВСІ, а не тільки діти!(після того, як переселились в СВОЮ)
І на море б поїхали, якби не ковід!
А закордон відпочивати - сама жінка покищо не хоче, так як молодший син ще "мацьопик"(нехай підросте)
А в смарт, я інвестував НЕ самі останні кошти, а залишив ще "подушку безпеки"!

То ЩО САМЕ я не можу зрозуміти?
Що ВИВІВ свою дружину з ніщити???
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2021 23:43

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

Vlad442 написав:
  Успіх написав:А тепер по поличках

Успіх написав:Успіх - реальний УСПІХ!

Теперь подумайте, что было бы, если бы ваша жена не вышла за вас замуж, а продолжала бы жить с родителями в своей комнате, со своей зарплатой на косметику, питалась бы у тещи, ездила бы с любовником в Турцию. Нафиг ей нужны эти напряги? Готовить после работы вареники на четверых, крутить закрутки... Еще теще терпеть приймачка... Вы же в это время всего лишь зарабатывали совсем небольшие деньги и спину в Польше на фабрике не гнули.
Меняйте ник на "Успих дуржини та ее батькив, а я так, хорошо поджинився". Называть СВОИМ успехом то, что ваша семья, живя в злыднях, позволяла вам копить на базовые потребности со своих небольших заработков, это тупо присвоить все заслуги себе.
А то, что вы потом прикупили смарт под аренду вместо того, чтобы дать жене и детям нормально пожить, показывает ваше потребительское отношение к ним. Впрочем вы все равно не поймете. Нулевая эмпатия. Жаль вашу семью.

Зря вы так. Какая разница, это его семья, его родственники, если они все через все эти жертвы прошли, и смогли себе обеспечить пусть небольшой, но свой уголок, и семью сохранить - то молодцы. Большинство при куда лучших вводных не достигает вообще ничего, не прирастают активами, а только их просырают.
Чего вы так за его жену с тёщей переживаете, ну даже если помогали зятю, разве не для того вообще семья, чтобы помогать своим? Если жена при всех этих ограничениях и жертвах осталась с Долярчиком, то этой семье уже мало что страшно. В Турцию с Египтом ещё съездят, тоже мне достижение в жизни.
Я на самом деле восхищаюсь такими людьми. Не ноют и не скулят, как Франт, а чего-то добиваются своим трудом, пусть и с помощью - да какое в принципе доугим дело, помогали ему или нет, свои родители или жены или ещё кто, ну не у вас же он помощи просил в самом деле.
Флудерасит, Долярчик, правда, многовато. А так - молодец, и пусть и дальше у него все получится
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2021 23:45

Всім привіт, по моїх об’єктах, перездав все по докарантинній ціні, можна було трохи підняти але не став заморочуватись, до того ж у карантин всім важко і орендарям і лендлордам)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2021 00:12

Успіх написав:А отут - взагалі я не розумію, коли це мені пред'являють?!
  Успіх написав:То ЩО САМЕ я не можу зрозуміти?
Що ВИВІВ свою дружину з ніщити???

Вы не вывели ее из нищеты. Вы оставили ее в нищете, хотя имели возможность дать семье нормально пожить. Вместо этого купили смарт под аренду. Не совсем достойно главы семьи.
  Faceless написав:Зря вы так.

До того момента как Доллярчик не купил квартиру под аренду, все было нормой. Потом начался маразм на фоне нарциссизма - держать семью в нищете, покупать под аренду, чтобы потом меньше работать, и называть это СВОИМ успехом.
В моем понимании забота мужчины о семье это обеспечить ей достойный уровень жизни, с чем он не справился. Хвалиться нечем. Инвестируя сотни тысяч гривен, считать успехом 4 пиццы в месяц (по одной в неделю на четверых) вместо одной на всех в год? Жесть.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2021 00:23

Vlad442 написав:
В моем понимании забота мужчины о семье это обеспечить ей достойный уровень жизни, с чем он не справился. Хвалиться нечем. Инвестируя сотни тысяч гривен, считать успехом 4 пиццы в месяц (по одной в неделю на четверых) вместо одной на всех в год? Жесть.

Иногда так случается, что у мужчины как мёдом помазан. Подберет такого на какой-нибудь помойке, отмоет и потом всю жизнь с него пыль сдувает. Только чтоб рядом был и никуда не смылся. И ничего другого ей от него не надо. :wink: Типа, я с ним счастлива. :o
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2021 00:36

Чтобы была понятна моя позиция.
Когда я покупал свою первую квартиру под аренду, моя семья ни в чем не нуждалась. Мы жили в хорошей квартире с достаточным количеством комнат и со свежим современным ремонтом. В семье было две машины. У жены только из салона, у меня бу. Хоть раз в год, но ездили отдыхать за границу. У жены была норковая шуба, что тогда было не только лишь у каждого. На питании, естественно, не экономили.
Только выполнив этот минимум, начал откладывать/инвестировать в пенсионный фонд.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2021 00:38

Успіх написав:Що ВИВІВ свою дружину з ніщити???

Куда и откуда Вы ее вывели? Я сейчас чет не поняла...
То есть жить в этой нищете на шару 7 с хреном лет, не платить ни за что - это нормально?
Вы так часто вспоминаете о том, откуда Вы свою жену вытащили, какой Вы молодец и т.д. и т.п. На тещиных-то харчах жить... Жене дайте почитать, че Вы тут ваяете. Вам даже ремонт тесть делал.
P.S. Успіх, блін :mrgreen:
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2021 00:45

Natt написав: На тещиных-то харчах жить... Жене дайте почитать, че Вы тут ваяете. Вам даже ремонт тесть делал.
P.S. Успіх, блін :mrgreen:

Так он же ж доцю осчастливил. Наверное статный и симпатичный. Самец, раз так им дорожат. И успешный раз Успіх. Гордость семьи. Вот старые и стараются, угождают зятьку. :?
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2021 08:32

напишу альтернативну думку на захист Долярчика :) не заходить мені Успіх ну ніяк. І хоч я часто тролю львівського парубка, є речі, які виходять за межі дозволеного, що деякі собі дозволили вище!
Для хейтерів, без особистостей, то з приводу розприділення ролей в західноукраїнських сім"ях і родинних стосунках (батьки-діти) напишу наступне:
На Заході українському жінки 70-80-х років народження, а також усі попередні покоління жили і живуть думкою про сім"ю, дітей і родину, а не "хотєлками, чтоб цвєти всєгда даріл". Жінки також практично не заражені емансипацією і феміністичними ідеями, які є такими популярними у столиці і в Європі. І це КАТЕГОРИЧНО не означає, що вона повинна денно і нощно стояти коло мартен чи не розгинати спину коло тазіка з шкарпетками чоловіка. Просто сімейні устої на Західній Україні зовсім інші.
Жінка першочергово - не сусідка по квартирі з купою "ти мнє должєн, бо я красіва". Жінка - це справді берегиня сім"ї і родини. Так повелось і у тому є дійсно велика різниця.
Поняття Долярчика про достаток продиктоване аналогічними прагненнями першочергово ЗАБЕЗПЕЧИТИ сім"ю і двох дітей. А потім ще раз забезпечити для старшої дитини, а потім ще раз - для молодшого. Це називається пожертва особистим заради свого майбутнього у дітях. Навіть якщо це змушує забирати частину доходу у тієї ж сім"ї. Але це - ситуативно і залежить від стартових обставин.
Не усі мають/мали батьків у Києві, не усім впала спадщина, не усі виходять заміж/одружуються з розрахунку. Не усі розлучаються після першого року, бо "он/она до сватьби бил другой".
Розкажу одну історію для розуміння: років 10 тому познайомився випадково з киянкою, кава, ківти і т.п. І при наступній розмові по телефону вонО мене питає: а у тебя есть квартіра ? я прих***в - нема, кажу. А вонО мені - а у мєня єсть, дєлаю рємонт, у нас с тобой нічево нє получіцца, бо єслі ми развєдьомся, то прідьотса дєліть папалам.
Занавєс.
Такої дикості і розрахунку я ніде і ніколи не зустрічав.
А успішно розлученим, неуспішно неодруженим, затянутим на ситуативній розкоші по принципу "живу послєдній дєнь" нагадаю, що для того, щоб щось мати з нуля, чесною працею потрібно довго працювати і позбавляти себе деяких надлишків на моменті.
Саме тому я двома ногами і руками за Долярчиків у маленькій двушці на 4-х, Флаїв з кавалірками і підвалами, їх жінок, які розділяють а не "терплять" ці негаразди. І їм подібних.
МОЛОДЦІ. Продовжуйте і бережіть сім"ї.
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 20182019202020212022 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему