Vlad442
Может просто Доллярчик преуменьшил свои доходы раза так в три, и на самом деле не сильно был аскетом, скирдуя "стовпчики", да и тёще может всю коммуналку по трешке за "закрутки з варениками" оплачивал?
|
|
![]() Спеціально "дурака валяєте"?))
Справді, для чого вона виходила заміж?(якщо "зальоту" не було, бо дитина наша народилась, майже, через рік, після розписки і весілля) ? ![]() Та нормально заробляв, +/- так, як і пізніше в своєму бізнесі (просто фізично більше працював) А в Польщі на будові був 2р., ще за нанадцять років до знайомства з своєю дружиною) А отут - взагалі я не розумію, коли це мені пред'являють?! Які такі успіхи і завдячування її батькам, якщо сім'я її бідна!!!(вони ще бідніші, за моїх батьків! ) Так ми стали краще жити/харчуватись ВСІ, а не тільки діти!(після того, як переселились в СВОЮ) І на море б поїхали, якби не ковід! А закордон відпочивати - сама жінка покищо не хоче, так як молодший син ще "мацьопик"(нехай підросте) А в смарт, я інвестував НЕ самі останні кошти, а залишив ще "подушку безпеки"! То ЩО САМЕ я не можу зрозуміти? Що ВИВІВ свою дружину з ніщити??? ![]() Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -
Зря вы так. Какая разница, это его семья, его родственники, если они все через все эти жертвы прошли, и смогли себе обеспечить пусть небольшой, но свой уголок, и семью сохранить - то молодцы. Большинство при куда лучших вводных не достигает вообще ничего, не прирастают активами, а только их просырают. Чего вы так за его жену с тёщей переживаете, ну даже если помогали зятю, разве не для того вообще семья, чтобы помогать своим? Если жена при всех этих ограничениях и жертвах осталась с Долярчиком, то этой семье уже мало что страшно. В Турцию с Египтом ещё съездят, тоже мне достижение в жизни. Я на самом деле восхищаюсь такими людьми. Не ноют и не скулят, как Франт, а чего-то добиваются своим трудом, пусть и с помощью - да какое в принципе доугим дело, помогали ему или нет, свои родители или жены или ещё кто, ну не у вас же он помощи просил в самом деле. Флудерасит, Долярчик, правда, многовато. А так - молодец, и пусть и дальше у него все получится ![]() Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -Всім привіт, по моїх об’єктах, перездав все по докарантинній ціні, можна було трохи підняти але не став заморочуватись, до того ж у карантин всім важко і орендарям і лендлордам)
![]() Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -Вы не вывели ее из нищеты. Вы оставили ее в нищете, хотя имели возможность дать семье нормально пожить. Вместо этого купили смарт под аренду. Не совсем достойно главы семьи. До того момента как Доллярчик не купил квартиру под аренду, все было нормой. Потом начался маразм на фоне нарциссизма - держать семью в нищете, покупать под аренду, чтобы потом меньше работать, и называть это СВОИМ успехом. В моем понимании забота мужчины о семье это обеспечить ей достойный уровень жизни, с чем он не справился. Хвалиться нечем. Инвестируя сотни тысяч гривен, считать успехом 4 пиццы в месяц (по одной в неделю на четверых) вместо одной на всех в год? Жесть. ![]() Чтобы была понятна моя позиция.
Когда я покупал свою первую квартиру под аренду, моя семья ни в чем не нуждалась. Мы жили в хорошей квартире с достаточным количеством комнат и со свежим современным ремонтом. В семье было две машины. У жены только из салона, у меня бу. Хоть раз в год, но ездили отдыхать за границу. У жены была норковая шуба, что тогда было не только лишь у каждого. На питании, естественно, не экономили. Только выполнив этот минимум, начал откладывать/инвестировать в пенсионный фонд. ![]() Куда и откуда Вы ее вывели? Я сейчас чет не поняла... То есть жить в этой нищете на шару 7 с хреном лет, не платить ни за что - это нормально? Вы так часто вспоминаете о том, откуда Вы свою жену вытащили, какой Вы молодец и т.д. и т.п. На тещиных-то харчах жить... Жене дайте почитать, че Вы тут ваяете. Вам даже ремонт тесть делал. P.S. Успіх, блін ![]() ![]() напишу альтернативну думку на захист Долярчика
![]() Для хейтерів, без особистостей, то з приводу розприділення ролей в західноукраїнських сім"ях і родинних стосунках (батьки-діти) напишу наступне: На Заході українському жінки 70-80-х років народження, а також усі попередні покоління жили і живуть думкою про сім"ю, дітей і родину, а не "хотєлками, чтоб цвєти всєгда даріл". Жінки також практично не заражені емансипацією і феміністичними ідеями, які є такими популярними у столиці і в Європі. І це КАТЕГОРИЧНО не означає, що вона повинна денно і нощно стояти коло мартен чи не розгинати спину коло тазіка з шкарпетками чоловіка. Просто сімейні устої на Західній Україні зовсім інші. Жінка першочергово - не сусідка по квартирі з купою "ти мнє должєн, бо я красіва". Жінка - це справді берегиня сім"ї і родини. Так повелось і у тому є дійсно велика різниця. Поняття Долярчика про достаток продиктоване аналогічними прагненнями першочергово ЗАБЕЗПЕЧИТИ сім"ю і двох дітей. А потім ще раз забезпечити для старшої дитини, а потім ще раз - для молодшого. Це називається пожертва особистим заради свого майбутнього у дітях. Навіть якщо це змушує забирати частину доходу у тієї ж сім"ї. Але це - ситуативно і залежить від стартових обставин. Не усі мають/мали батьків у Києві, не усім впала спадщина, не усі виходять заміж/одружуються з розрахунку. Не усі розлучаються після першого року, бо "он/она до сватьби бил другой". Розкажу одну історію для розуміння: років 10 тому познайомився випадково з киянкою, кава, ківти і т.п. І при наступній розмові по телефону вонО мене питає: а у тебя есть квартіра ? я прих***в - нема, кажу. А вонО мені - а у мєня єсть, дєлаю рємонт, у нас с тобой нічево нє получіцца, бо єслі ми развєдьомся, то прідьотса дєліть папалам. Занавєс. Такої дикості і розрахунку я ніде і ніколи не зустрічав. А успішно розлученим, неуспішно неодруженим, затянутим на ситуативній розкоші по принципу "живу послєдній дєнь" нагадаю, що для того, щоб щось мати з нуля, чесною працею потрібно довго працювати і позбавляти себе деяких надлишків на моменті. Саме тому я двома ногами і руками за Долярчиків у маленькій двушці на 4-х, Флаїв з кавалірками і підвалами, їх жінок, які розділяють а не "терплять" ці негаразди. І їм подібних. МОЛОДЦІ. Продовжуйте і бережіть сім"ї.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|