Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ihorkyiv написав:zerocool Люди різні. Кумусь є непівладним ГУГЛ, а хтось не відчуває іронії. Але загалом згоден: високоінтелектуальну ідею "прикріпити ліжко до стіни" ШІ явно не здужає.
Студенти розігріли ринок житла: ціни на оренду квартир у Києві стрімко ростуть https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_k ... mko-rostut Почалося ?? Доведеться придбати більшого гаманця, а це додаткові витрати, які нівелюють зростання доходів. Якесь замкнене коло при "середній ціні на однокімнатні квартири 6 500 гривень на місяць".
ihorkyiv написав:Студенти розігріли ринок житла: ціни на оренду квартир у Києві стрімко ростуть https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_k ... mko-rostut Почалося ?? Доведеться придбати більшого гаманця, а це додаткові витрати, які нівелюють зростання доходів. Якесь замкнене коло при "середній ціні на однокімнатні квартири 6 500 гривень на місяць".
До речі, вчора під львівським Ашаном бачив досить велику групу індійців(з десяток). З ймовірністю. 95% думаю, що то студенти медунівера.
ihorkyiv написав:Студенти розігріли ринок житла: ціни на оренду квартир у Києві стрімко ростуть https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_k ... mko-rostut Почалося ?? Доведеться придбати більшого гаманця, а це додаткові витрати, які нівелюють зростання доходів. Якесь замкнене коло при "середній ціні на однокімнатні квартири 6 500 гривень на місяць".
До речі, вчора під львівським Ашаном бачив досить велику групу індійців(з десяток). З ймовірністю. 95% думаю, що то студенти медунівера.
Если на последнем курсе, можно считать, что они выиграли джекпот в лотерею. Через год их приймет Европа с распростёртыми объятиями, главное - начинать учить язык уже сейчас.
Здалась моя квартирко в Чабані парадіз. Сума здачи 10 тис. Куплен диван за 19 тис. Думаю дорого но я не покупал, все родственники. Ну и на краску подновить ушло пару тіс.
Меня тут за 10,5 тыс так раскритиковали на форуме! правда коммуналка одна из самых высоких в Киеве за квм 14 гривен и консьерж 330.счет за электрику пришел около 800 гривен не знаю что они там включали домой поздно приходят работают без выходных
Хомякоид написав:Здалась моя квартирко в Чабані парадіз. Сума здачи 10 тис. Куплен диван за 19 тис. Думаю дорого но я не покупал, все родственники. Ну и на краску подновить ушло пару тіс.
Инженер с Днепра, временно.
10 тис грн то скільки євриків? 250 )) Один раз в гермашці в супермаркет сходити? І воно вам треба таке щастя, яке ще потребує удаленного управління та безкінечних капіталовкладень? Ех...загадкова душа українського заробітчанина...
Хомякоид написав:Здалась моя квартирко в Чабані парадіз. Сума здачи 10 тис. Куплен диван за 19 тис. Думаю дорого но я не покупал, все родственники. Ну и на краску подновить ушло пару тіс.
Инженер с Днепра, временно.
10 тис грн то скільки євриків? 250 )) Один раз в гермашці в супермаркет сходити? І воно вам треба таке щастя, яке ще потребує удаленного управління та безкінечних капіталовкладень? Ех...загадкова душа українського заробітчанина...
хомяк покупает только жесткую уценёнку и возможно заглядывает в контейнеры за магазином, так что ему легко может хватить на 5-10 походов в супермаркет опять же развозчик пиццы может в конце смены на халяву замутить просрочку