Collapse написав:Слились бы на 800, так я бы даже помог бычкам выйти, подставляя биды и потом бы нормально отскочили. Теперь когда снова на 800 вернемся, бидов уже не будет (и моих тоже). На 900 была та же ситуация и видимо ничему не научила.
Я вижу,что это Дракон скоро будет к вам засылать своего человека-дабы дать добро на взлет фьюча. Форумный кукел
anton-brik написав:Хочется узнать мнения форума, возможно ли падения UX в долгосрочной перспективе до 500 пунктов, а то и ниже. Понимаю, что это маловероятно, но все равно интересно услышать ваши цели на 2-3 года.
Немає нічого неможливого. Через 2-3 роки і 500 і 50 і 5000 може бути.
"Через збереження нестабільної економічної ситуації у світі, а також через гальмування із втіленням структурних реформ, економічне зростання в Україні цього року залишатиметься повільним і не перевищить 1% ВВП за підсумками 2013 року. Для того, аби відновити економічне зростання, українська влада має не тільки змінити макроекономічну політику, - мають відбутися серйозні структурні реформи", - заявив директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Чімяо Фан. Світовий банк переглядає свої прогнози раз на півроку, і восени 2012 року експерти банку очікували, що у 2013 році ВВП України зросте на 3,5%.
в понедельник на форуме Мудрый Каа появлялся ... обещал на УБ зайти я не сообразал спросить, зачем может быть сюрприз пока что мы видим как драгоны упираютя падению рынка я не понимаю, что мы будем в мае делать
Востаннє редагувалось Mukolka в Сер 03 кві, 2013 19:23, всього редагувалось 3 разів.