Sportbank недоступний для подальшого використання

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 235236237238239 ... 337>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sportbank недоступний для подальшого використання 3.7 5 26
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
1
2- Погане. Некомпетентне.
27%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
8%
2
4- Добре. Як і повинно бути.
15%
4
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
46%
12
Всього голосів : 26
Повідомлення Додано: П'ят 30 гру, 2022 12:21

посетитель написав:Вчера тоже самое было.Рассказывали про лимит полтора миллиона на СЕП.Аналогично отправляли выяснять у принимающего банка.На мой вопрос вы там что совсем тупые, это ж платеж через СЕП, а у меня ж даже со счета не списалось сделали вид что все поняли.Сказали разберемся.Три человека.Разбираются до сих пор.
Вывод сделал следующий: "приплыть" со спортбанком можно в любой момент и на любой операции и хрен что они будут делать.Кстати не первый раз уже, что если возникают какие-то проблемы никто там их не решит.

З.ы.: так как деньги нужно было отправить срочно то уже просчитывал несколько вариантов.В итоге сумму разбил на две в пропорции 90% и 10% и по частям ушла.Почему целиком не уходила так и неизвестно.А так как причину так и не нашли то в будущем такое запросто опять может вылезти.И как всегда в самый не подходящий момент.

Я все написав - скоріш за все, те, що ви розбили суму не значить нічого, я робив те саме і мав той же негативний результат. Все було тихенько вирішено з технічної сторони і все
nickvp

Подякував: 26 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 гру, 2022 18:49

nickvp написав:
  посетитель написав:
  nickvp написав:С
Поки це все проходить я намагаюся з'ясувати розмір ліміту. Знайшов, відбій йшов на 30к.

Похоже у них лимит этот индивидуальный для каждого.

1) Не думаю
2) Скоріш за все, був помилко застосований якийсь інший ліміт. Можливо на p2p. Коли їх ткнули носом, то вони це побачили, виправили і далі продовжуюють розказувати "то інший банк, а ми красиві і класні"
P.S. В приниципі, бачачи яке тут все сире, то результатом я задоволений - проблему побачили і пофіксили швидко. В деяких інших банках на це могло піти значно більше часу. Те що, не признаються в своїх боках - ..... Але то таке

Нічого вони не пофіксили.Станом на 17-30 всю суму так і не зміг відправить тому і почав шукати варіанти.Проблема в тому що на майбутнє треба ж знати в чому була проблема що б не повторилася знову.А не так як зараз - типа прокатило, ну і добре, всі сидять рівно і мовчать.І знову будуть розповідати що ліміт 1,5 мільйони і що не може бути щоб не відправлялася, три дні і дзвоніть в банк отримувача.
По факту підтримка мене тупо кинула.На моє зауваження що мені ці кошти треба відправити швидко взагалі-то, пообіцяли розрулити як можно швидше.Закінчився третій день як вони розрулють...Якби я на них надіявся то гроші так і не ушли б.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 227 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 00:51

посетитель
У вас карткові ліміти точно підняті до ваших сум? Я увесь час завтикую їх піднімати перед операціями у застосунку. На СЕП та благодійність, здається, розповсюджується ліміт р2р, на комуналь - покупки в Інтернеті. Востаннє я слав 50к звідси у вересні і пройшло нормально
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1248 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 01:50

klug написав:посетитель
У вас карткові ліміти точно підняті до ваших сум? Я увесь час завтикую їх піднімати перед операціями у застосунку. На СЕП та благодійність, здається, розповсюджується ліміт р2р, на комуналь - покупки в Інтернеті. Востаннє я слав 50к звідси у вересні і пройшло нормально
та ні, на сеп ліміт р2р не діє.Стоїть за замовчуванням 29999грн.До цього відправляв без проблем суми більше, не змінюючи його.В той же день теж відправив нормально 40 тис.Коли через п'ять хвилин хотів відправити ще одну суму на інший банк вибивало відбій та повідомлення про перевищення ліміту.Само собою що 1.5 мільйона там далеко і близько таких сум не було.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 227 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 23:35

На фейсбуці
Зображення Зображення
novichok

Подякував: 36 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 січ, 2023 16:07

Депозити у всіх не відкриваються, чи то тільки мені так повезло?
AndriyQ

Подякував: 45 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 січ, 2023 16:27

AndriyQ написав:Депозити у всіх не відкриваються, чи то тільки мені так повезло?

Ви в якому сенсi пишете "не вiдкриваються" - щоб вiдкрити новий депо чи щоб вiдкрити пункт меню та подивитись на вже вiдкритi? В мене меню вiдобразилось, а новий депо вiдкривати не пробував - менi не потрiбно.
А взагалi свято - а тому Спорт ковбасить схоже досить сильно. В мене не вiдкрива категорiю кешбеку для вибору - пiтримка каже про тимчасовi труднощi.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 01 січ, 2023 17:52

Alien Новий. Взагалі то до свята вже кілька днів в них технічна проблема.
AndriyQ

Подякував: 45 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 січ, 2023 22:21

Re: Sportbank

А шО они с кб тянут...
mihasik

Подякував: 30 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 січ, 2023 23:11