Погашение должно пройти по счету до последнего рабочего дня месяца (30.12) включительно.
|
|
Сьогодні стикнувся з невеличкою проблемою. Відправив 40к вранці на інший банк (залишок по одній із кредиток потрібно загасити). Чекаю, чекаю, а вони все не приходять. Зайшов до апки, а там "Відмова. Перевищено ліміт. зверніться до нашої підтримки". Підтримка відбивається як може - ліміт на СЕП 1,5 млн разово. При наданні скріну затихають і починають "консультуватися" із технічними спеціалістами. Поки це все проходить я намагаюся з'ясувати розмір ліміту. Знайшов, відбій йшов на 30к. Відправив 29к, а далі не проходить навіть тисяча. І тут як Пилип з конопель підтримка "ми все перевірили" і бачимо, що все ок. Пробую ще раз і таки залишок в 11к проходить. Підтримка одразу "це напевно проблеми у приймаючому банку", коли тикаєш їм скрін, де чорним по білому написано, що проблеми була в них замовкають і повертаються із інформацією про те, що СЕП може займати до 3-х банківських днів. Тяжко з ними. Але головне, що все встигло вирішися вчасно
Мораль проста - від Спорту можна очікувати чого завгодно і краще все планувати із якимось запасом (в мене був ще такий - СЕП із Райфу) Re: Sportbank Вчера тоже самое было.Рассказывали про лимит полтора миллиона на СЕП.Аналогично отправляли выяснять у принимающего банка.На мой вопрос вы там что совсем тупые, это ж платеж через СЕП, а у меня ж даже со счета не списалось сделали вид что все поняли.Сказали разберемся.Три человека.Разбираются до сих пор.
Вывод сделал следующий: "приплыть" со спортбанком можно в любой момент и на любой операции и хрен что они будут делать.Кстати не первый раз уже, что если возникают какие-то проблемы никто там их не решит. З.ы.: так как деньги нужно было отправить срочно то уже просчитывал несколько вариантов.В итоге сумму разбил на две в пропорции 90% и 10% и по частям ушла.Почему целиком не уходила так и неизвестно.А так как причину так и не нашли то в будущем такое запросто опять может вылезти.И как всегда в самый не подходящий момент.
1) Не думаю 2) Скоріш за все, був помилко застосований якийсь інший ліміт. Можливо на p2p. Коли їх ткнули носом, то вони це побачили, виправили і далі продовжуюють розказувати "то інший банк, а ми красиві і класні" P.S. В приниципі, бачачи яке тут все сире, то результатом я задоволений - проблему побачили і пофіксили швидко. В деяких інших банках на це могло піти значно більше часу. Те що, не признаються в своїх боках - ..... Але то таке
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|