Не можу зрозуміти. Тільки, що передзвонили з гарячої лінії Спорт банку і підтвердили, що відкриття конвертаційного депозиту можливе паралельно з відкриттям такого ж депозиту у ТАС комбанку в одному календарному місяці. Я кілька разів перепитав. Цікаво прочитати на сайті НБУ як саме там прописано обмеження щодо 100К еквіваленту.
pronin написав:Не можу зрозуміти. Тільки, що передзвонили з гарячої лінії Спорт банку і підтвердили, що відкриття конвертаційного депозиту можливе паралельно з відкриттям такого ж депозиту у ТАС комбанку в одному календарному місяці. Я кілька разів перепитав. Цікаво прочитати на сайті НБУ як саме там прописано обмеження щодо 100К еквіваленту.
А ви встановили особистість відповідавшого спортсмена? Ну щоб потім знати кому шалобанів надавати Для початку попросить у Спорта надати Банківську ліцензію, потім уважно її прочитайте.
pronin написав:Не можу зрозуміти. Тільки, що передзвонили з гарячої лінії Спорт банку і підтвердили, що відкриття конвертаційного депозиту можливе паралельно з відкриттям такого ж депозиту у ТАС комбанку в одному календарному місяці. Я кілька разів перепитав. Цікаво прочитати на сайті НБУ як саме там прописано обмеження щодо 100К еквіваленту.
можно чого ж не можна.Тільки як вище вже казали загальна сума на таз + спорт + ізя в будь якому випадку буде не більше еквівалента 100 тис.грн.А так хоч у трьох одночасно відкривайте.
Sergion написав:Підкажіть коли в спортбанку зазвичай з’являється інфо щодо суми до погашення в цьому місяці та в пільговому періоді? Пише "в процесі розрахунку"
Підвечір сьогодні або завтра вранці. Спорстмени зазвичай не торопляться нікуди і рахують ОМП та суму в грейсі без поспіху
klug написав:Якісь різкі дивні рухи почали робити ці спортсмени: чи то передтренувального комплексу перепили, чи то гроші закінчуються.
та да з квітня якоюсь хєрньой займаються.За лохов тримать почали клієнтів. Якись нові картки придумали.В чому їх сенс не зрозуміло.Картка чорна.Така ж як біла тільки чорна )) Р2Р-перекази коштів на картки «ТАСКОМБАНКу» та інших банків через застосунок «sportbank» — безкоштовно і без ліміту, ... але не більше 30 000.Тільки у мене "без ліміту" і "не більше 30 000" визиває когнітивний дисонанс? І за кого вони клієнтів вважають?
У моєму розумінні, сенс заохотити людей нести гроші на строкові депо в умовах, коли Тігіпко не дає ще вище підняти ставку.
посетитель написав:Тільки у мене "без ліміту" і "не більше 30 000" визиває когнітивний дисонанс?
Я так розумію, що у чорної не обмежена кількість безкоштовних операйцій (про це і мова), а не обсяг. Типу, можете по 5 грн слати (мін. сума), поки пальці не зітрете.