|
Sportbank недоступний для подальшого використання |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 21 кві, 2023 08:56
Искатель написав:Я дуже вибачаюся, шановне панство! Але дуже багато літер... Хочу підсумувати, чи вірно я все зрозумів. 1. Було і лишилося 10 безкомісійних переказів P2P з картки Sportbank через додаток на загальну суму 30 000 грн. 2. Було безліміт, стало - 10 безкомісійних переказів за реквізитами (IBAN) через додаток на загальну суму... яку? Чи 10 P2P + 10 по IBAN на загальну суму 30 000 грн? Реально не зрозумів. Буду щиро вдячний за пояснення. Пане klug, якщо що, не сильно кОпайте...
Безкоштовно на р2р ліміт в 30 000 грн, а на перекази за реквізитами 10 платежів без лімітів на суму переказу, окрім загальних обмежень
-
vovabelokon99
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2023 15:49
У описі оновлення на Ведроїді Спорт анонсує конвертаційний, але у застосунку я його поки не знайшов - спостерігаємо.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1249 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 24 кві, 2023 16:48
klug написав:У описі оновлення на Ведроїді Спорт анонсує конвертаційний, але у застосунку я його поки не знайшов - спостерігаємо.
Чесно кажучи по дебільному він його там анонсує. Ось повний текст: Теперь вы можете без лишних хлопот открыть депозит в USD или EUR. Конвертируйте гривны в валюту и наоборот по действительно выгодному курсу!
Условия от sportbank:
- Сверхбыстрое оформление - От 3 до 12 месяцев под 0,1-0,5% - Минимальная сумма пополнения и размещения – 15 USD/ EUR - Максимальная сумма размещения – без ограничений - Возможность пополнения с карты в ГРН или с Рюкзака по курсу sportbank
Ось те що в процитованому виділене на мій погляд не дуже вписується в ті обмеження що передбачив для конвертів НБУ. Мені здається що "спортсмени" помилково запостили якийсь довоєнний рекламний текст, не вичитавши його належним чином. І вийшла ось така каша...
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 24 кві, 2023 18:43
Alien написав: klug написав:У описі оновлення на Ведроїді Спорт анонсує конвертаційний, але у застосунку я його поки не знайшов - спостерігаємо.
Чесно кажучи по дебільному він його там анонсує. Ось повний текст: Теперь вы можете без лишних хлопот открыть депозит в USD или EUR. Конвертируйте гривны в валюту и наоборот по действительно выгодному курсу!
Условия от sportbank:
- Сверхбыстрое оформление - От 3 до 12 месяцев под 0,1-0,5% - Минимальная сумма пополнения и размещения – 15 USD/ EUR - Максимальная сумма размещения – без ограничений - Возможность пополнения с карты в ГРН или с Рюкзака по курсу sportbank
Ось те що в процитованому виділене на мій погляд не дуже вписується в ті обмеження що передбачив для конвертів НБУ. Мені здається що "спортсмени" помилково запостили якийсь довоєнний рекламний текст, не вичитавши його належним чином. І вийшла ось така каша...
Написано і правда кострубато, але якщо схема, наприклад, така як у Акорді, коли спочатку потрібно обміняти на валюту, а потім відкрити депо, то цілком опис цілком вписується у обмеження НБУ. Це за умови, що є обмеження при обміні, а далі вже своїх можна докинути скільки заманеться. Два великих питання цієї історії: курс і якою ціною потім треба буде цю валюту видирати у ТАСьки.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 24 кві, 2023 18:58
klug я задав підтримці Спорта ряд питань, зокрема: - чи працює вже в Спортбанку конверт? Відповідь так але лише на Андроїді, треба оновитись до останньої версії. - як скористатись бо після оновлення як свідчать приведені скріни в розділі депозити нічого валютного нема в принципі? Відповідь ми передали ваше питання та скріни відповідальному підрозділу, як тільки буде відповідь ми вас повідомимо. Чекаю
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 24 кві, 2023 19:29
По какому курсу конверт? Есть доп.комис обнала/снятия/пакетки?
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2023 20:32
Alien написав:Відповідь ми передали ваше питання та скріни відповідальному підрозділу, як тільки буде відповідь ми вас повідомимо.
Їх покусав ізя і вони теж навчилися писати функціонал, котрий працює лише на телефоні розробника?
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 25 кві, 2023 11:31
Підтримка спорту відсалютувала про усунення труднощів з відкриттям конвертів. І дійсно функція запрацювала. Наразі курси EUR 41.6371, USD 37,2
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 25 кві, 2023 12:50
Alien написав:Підтримка спорту відсалютувала про усунення труднощів з відкриттям конвертів. І дійсно функція запрацювала. Наразі курси EUR 41.6371, USD 37,2
Мабуть персональний підхід. У мене по двум акам тиша
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 кві, 2023 13:02
novichok написав: Alien написав:Підтримка спорту відсалютувала про усунення труднощів з відкриттям конвертів. І дійсно функція запрацювала. Наразі курси EUR 41.6371, USD 37,2
Мабуть персональний підхід. У мене по двум акам тиша
Треба оновитись до останньої версії на андроїд. Для огризків поки функціонал не доступний
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3