|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 07 лип, 2015 18:17
А сейчас Особливий открывают на 3 мес или уже только на 6 мес. ? Ну по сегодняшнему дню конечно , что будет завтра никто не знает .
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 18:21
Квесторе_поверніться написав:VVB, практика і тільки практика....предста вник далеко....і йому не все ро зкажуть. 
Я не знаю о какой практике Вы го ворите, может Вы взятку даете? Я для себя просто хочу сделать пра вильный вы вод. Поэтому и жду от вета оф. предста вителя.
-
VVB
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 18:22
Квесторе_поверніться написав: lubopytnaya написав: Квесторе_поверніться написав:Треба брати кредит в іншому банку і нести в Фідо. Нет, я не настолько фанатка депо зито в, чтобы брать кредиты для них 
Так тут не фанатка...просто власну вигоду рахуєте.
Простите, какую выгоду? Я напомню, что у меня сейчас проблема не в том, чтобы найти деньги под депо зит. У меня, как я написала в самом начале беседы, обратная проблема: скоро выплаты Фонда, а я не знаю, куда их пристроить И открытие СЕЙЧАС депо зита в ФИДО эту мою проблему никак не решит. Чем хорош Михалыч, что депо зит на 1000 грн можно оформить за втра, а осно вную сумму положить, например, в сентябре (если выплаты затянутся). Так даже лучше - не 6 месяце в крупная сумма будет лежать до пролонгации, а всего четыре месяца 
-
lubopytnaya
-
-
- Подякував: 1332 раз.
- Подякували: 558 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 лип, 2015 18:26
ALEX66 написав:А сейчас Особли вий откры вают на 3 мес или уже только на 6 мес. ? Ну по сегодняшнему дню конечно , что будет за втра никто не знает .
Вчера и сегодня с 9.00 и до 18.00 в моем отделении Особлы вый открыть отка зались. Пополнить старый, тоже нера зрешили. Д ве недели на зад я заста вил открыть мне Особлы вый бе з страхо вок.
-
VVB
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:03
VVB написав: Д ве недели на зад я заставил открыть мне Особлы вый бе з страхо вок.
может в этом причина 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:27
lubopytnaya написав:Но ведь Козак-характерник плохого не посо ветует? 
Не посо ветую...а если и сгублю то любя....))) Мои приключения - не руко водст во к дейст вию, а лишь история одного отдельного ко зака...)) Следо вать за мной или нет - решение инди видуальное. Я просто о звучи ваю с воих таргано в в голо ве...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:45
Квесторе_поверніться написав:180 дні в з чистими 26%, якщо відбулася пролонгація. Якщо вклад пролонгу ва вся, то ро зри вати його вже ні ззя, він терміно вий. Других 180 дні в буде лежати під відсоток який буде на час пролонгації але вже гря зними. Ро зумієте про що я. 360 дні в вклад має пролежати. С воєрідна пастка. Або забирай чере з 180 дні в. Тоді 26% чистими перет ворюються в 20,41% чистими, або лонгуй.
Скільки можна цю дурню множити на форумі? Вклади, які заборонено достроко во ро зри вати мають пролонго ву ва тися на умо вах до запитання. Якщо в дого ворі інакше, то він суперечить закону і цей пункт є нікчемним.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:51
Mirax написав: Квесторе_поверніться написав:180 дні в з чистими 26%, якщо відбулася пролонгація. Якщо вклад пролонгу ва вся, то ро зри вати його вже ні ззя, він терміно вий. Других 180 дні в буде лежати під відсоток який буде на час пролонгації але вже гря зними. Ро зумієте про що я. 360 дні в вклад має пролежати. С воєрідна пастка. Або забирай чере з 180 дні в. Тоді 26% чистими перет ворюються в 20,41% чистими, або лонгуй.
Скільки можна цю дурню множити на форумі? Вклади, які заборонено достроко во ро зри вати мають пролонго ву ва тися на умо вах до запитання. Якщо в дого ворі інакше, то він суперечить закону і цей пункт є нікчемним.
Ні, Ви не пра ві. Зміни в ЦК до зволили банкам самостійно дого вором ви значати типи депо з фі зиками. Або ті що можна ро зри вати достроко во або що не можна. Раніше Згідно ЦК всі вклади можна було достроко во ро зри вати.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 20:00
Квесторе_поверніться написав:Ні, Ви не пра ві. Зміни в ЦК до зволили банкам самостійно дого вором ви значати типи депо з фі зиками. Або ті що можна ро зри вати достроко во або що не можна. Раніше Згідно ЦК всі вклади можна було достроко во ро зри вати.
На городі бу зина, а у Киє ві дядько. 
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 20:05
Квесторе_поверніться написав: Mirax написав: Квесторе_поверніться написав:180 дні в з чистими 26%, якщо відбулася пролонгація. Якщо вклад пролонгу ва вся, то ро зри вати його вже ні ззя, він терміно вий. Других 180 дні в буде лежати під відсоток який буде на час пролонгації але вже гря зними. Ро зумієте про що я. 360 дні в вклад має пролежати. С воєрідна пастка. Або забирай чере з 180 дні в. Тоді 26% чистими перет ворюються в 20,41% чистими, або лонгуй.
Ні, Ви не пра ві. Зміни в ЦК до зволили банкам самостійно дого вором ви значати типи депо з фі зиками. Або ті що можна ро зри вати достроко во або що не можна. Раніше Згідно ЦК всі вклади можна було достроко во ро зри вати.
Пункт про вклад на вимогу існу ва в і раніше. От тільки, якщо дого вором передбачено лонгацію, то, ІМХО, він продо вжується на умо вах дого вору. Ст1060-4 ЦК: Якщо вкладник не вимагає по вернення суми строко вого вкладу зі спли вом строку, встано вленого дого вором банкі вського вкладу, або по вернення суми вкладу, внесеного на інших умо вах по вернення, після настання ви значених дого вором обста вин дого вір вважається продо вженим на умо вах вкладу на вимогу, якщо інше не встано влено дого вором.
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
|