Тому кладемо великий іржавий болт з різьбою на всіх претензіянтів! Чекаємо рішення суду про власника кредитного портфелю покійного Михалича!
Однако, думаю нуна сочинить бамагу по этому поводу, ну шо от долгов не отказываюсь, но чекаю определённости... И на Спортивную её закинуть с регистрацией входящего и приложенной платёжкой на погашение ОМП за прошлый период
А нехай наші юристи доблесні допоможуть на гілці! Шаблон забацяють, а ми свої контакти домалюємо! На пісульки Піфагора сенсу відповідати поки немає, бо не по формі звернулися...))) Как челобитную царю подаешь, смерд! ))
Уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»
Ірклієнку Юрію Петровичу
01601 м. Київ
пл. Спортивна, 1 — А
Позичальника ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»
###### ###### ######
ІПН ##########.
0####, м. ####, вул. ####, буд #, кв. ##.
Контактний телефон 0##-###-##-##
Заява
Шановний Юрій Петрович! 31 травня 2016 року мною бцло отримано листа від Товариства з обмеженою відповідальністю «» (надалі,-Плеяда), в якому було повідомлення ніби то від ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «» (Надалі,- Банк Михайлівський), в якому йшлося про те, що, ніби то, 19 травня 2016 року банком відбулося відступлення прав вимоги за кредитним договором №###### від ##.##.201#, що був укладений між Банком Михайлівським та мною,- Позичальником ###### ###### ###### (ІПН ##########).
Копію Повідомлення, завірену власним підписом, надою у вигляді додатку.
Враховуючи, що зазначене Повідомлення, з одного боку мало мої особисті персональні дані, включаючи номер договору між мною та Банком Михайлівським, з іншого боку не було завірено ні мокрою печаткою Банку, ні оригіналом підпису співробітнику Банку, були присутні виключно ксерокопія печатки та ксерокопія підпису Директора Департаменту ризик-менеджменту ПАТ «» Є. О. Матіоса, а також було надіслано мені в дивний спосіб невідомою мені фінансовою компанією, прошу роз*яснити мені наступне.
1) Чи за дорученням Банку Михайлівський було надіслано це Повідомлення 2) Чи відповідає дійсності викладена в ньому інформація,- А) Чи мала місце відступлення прав вимоги за кредитним договором №###### від ##.##.201#, що був укладений між Банком Михайлівським та мною,- Позичальником ###### ###### ###### (ІПН ##########)на користь Плеяди або будь-якої іншої юридичної особи. Б) Чи це відбулося у встановлений Законом спосіб. В) Чи ставилася печатка під вказпаним Повідомленням.
Відповідь прошу завірити підписом та печаткою та надіслати у встановлений Законом строк на адресу 0####, м. ####, вул. ####, буд #, кв. ##. Контактний телефон 0##-###-##-##
0720 Очень жаль . В своем интервью Рожкова заявила , что НБУ не признает баланс БМ за четверг. С юридической точки зрения - это возможно ? Поэтому нам не дают выписок ?
Уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»
Ірклієнку Юрію Петровичу
01601 м. Київ
пл. Спортивна, 1 — А
###### ###### ######
ІПН ##########.
Заява
Шановний Юрій Петрович! 31 травня 2016 року мною бцло отримано листа від Товариства з обмеженою відповідальністю «» (надалі,-Плеяда), в якому було повідомлення ніби то від ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «» (Надалі,- Банк Михайлівський), в якому йшлося про те, що, ніби то, 19 травня 2016 року банком відбулося відступлення прав вимоги за кредитним договором №###### від ##.##.201#, що був укладений між Банком Михайлівським та мною,- Позичальником ###### ###### ###### (ІПН ##########).
Враховуючи, що зазначене Повідомлення, з одного боку мало мої особисті персональні дані, включаючи номер договору між мною та Банком Михайлівським, з іншого боку не було завірено ні мокрою печаткою Банку, ні оригіналом підпису співробітнику Банку, були присутні виключно ксерокопія печатки та ксерокопія підпису Директора Департаменту ризик-менеджменту ПАТ «» Є. О. Матіоса, а також було надіслано мені в дивний спосіб невідомою мені фінансовою компанією, прошу роз*яснити мені наступне.
1) Чи за дорученням Банку Михайлівський було надіслано це Повідомлення 2) Чи відповідає дійсності викладена в ньому інформація,- А) Чи мала місце відступлення прав вимоги за кредитним договором №###### від ##.##.201#, що був укладений між Банком Михайлівським та мною,- Позичальником ###### ###### ###### (ІПН ##########)на користь Плеяди або будь-якої іншої юридичної особи. Б) Чи це відбулося у встановлений Законом спосіб. В) Чи ставилася печатка під вказпаним Повідомленням.
Відповідь прошу завірити підписом та печаткою та надіслати у встановлений Законом строк на адресу 0####, м. ####, вул. ####, буд #, кв. ##. Контактний телефон 0##-###-##-##
01.06.2016 ____підпис_____/#### #.#.
Чудово. Нуна только дописать, шо от долгов не оказываюсь, готов чётко выполнять требовани ясв. креддоговора №.... от .... прошу уточнить остаочную задолженность и реквизиті для её погашения:)
Дождемся когда откроются отделения, получим выписки и тогда будет понятно какой у кого кр.лимит и какой долг . Если банк признает факт погашения фагором , а следовательно и уменьшение кр.лимита , тогда нужно будет платить фагору .
Ірклієнку Юрію Петровичу
01601 м. Київ
пл. Спортивна, 1 — А
###### ###### ######
ІПН ##########.
Заява
01.06.2016 ____підпис_____/#### #.#.
Чудово. Нуна только дописать, шо от долгов не оказываюсь, готов чётко выполнять требовани ясв. креддоговора №.... от .... прошу уточнить остаочную задолженность и реквизиті для её погашения:)
+ додати, що прошу звільнити від усіляких штрафів, % до з'ясування справжнього власника кредитного портфелю!
вроде умные люди. думаем почему без подписей и печати!
тут вам пишут на ветке по кредитах уже дня 4 одно и то же - какой кагор, тем более каждый день на протяжении недели.
clientage написав:Седня вытащил из п/я, обычное письмо с размытым штемпелем. Я точно его получал или мне показалось? Обе записки в ОДНОМ конверте. Приколисты, ни одной живой подписи, печати. Одни копии. За оригиналом мне к ним подъехать, расписаться?
ALEX66 написав:Дождемся когда откроются отделения, получим выписки и тогда будет понятно какой у кого кр.лимит и какой долг . Если банк признает факт погашения фагором , а следовательно и уменьшение кр.лимита , тогда нужно будет платить фагору .
Не треба платити Піфагору, бо Фонд планує оскаржити угоду....))) До того ж Піфагор звернувся до позичальника не за уставом, а значить не повідомив офіційно!
А ось за випискою гербовою треба йти і у разі відмови, теж письмово вимагати її. І головне всі свої дії документально оформляти!