|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 01 чер, 2014 11:34
Webracer написав:двовідсоткова надбавка залишитьс я за мною назавжди
Вр яд ли это так, скорей ме неджер некорректно выразилс я. Но да, подожду комментари я представител я. Самому интересно, можно бы ещё добавить в этот банк.
-
Пельмень
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 чер, 2014 14:00
Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту ме неджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% ( якщо депозит я не забераю через тиждень, то ц я надбавка додаєтьс я і відсотки перераховуютьс я з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишитьс я за мною назавжди і при відкритті будь- якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала ме неджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вд ячний за коментар офіційного представника.
Похоже на индивидуальную ставку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный. Пусть выступит оф.представитель.
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 чер, 2014 14:43
как только будет ИБ, сразу оформлю карту у вас. у дельты 18% дл я красоты, а если сумма выше 3000 тыс грн, то ставочка мен яетс я на 13%. но у мен я большинство платежей - онлайн, потому без и нет сервиса никак. 
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 01 чер, 2014 16:47
mooshka написав: Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту ме неджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% ( якщо депозит я не забераю через тиждень, то ц я надбавка додаєтьс я і відсотки перераховуютьс я з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишитьс я за мною назавжди і при відкритті будь- якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала ме неджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вд ячний за коментар офіційного представника.
Похоже на индивидуальную ставку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный. Пусть выступит оф.представитель.
Я саме так і подумав сид ячи у відділенні, що це індивідуальна ставка. Та й депозит індивідульним по суті є, бо ні якої інформації про нього ніде немає. Тому вирішив все спочатку ви яснити, а відкрив звичайний «Дохідний тиждень» під 27% без вс яких надбавок.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 08:22
Webracer написав: mooshka написав: Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту ме неджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% ( якщо депозит я не забераю через тиждень, то ц я надбавка додаєтьс я і відсотки перераховуютьс я з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишитьс я за мною назавжди і при відкритті будь- якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала ме неджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вд ячний за коментар офіційного представника.
Я саме так і подумав сид ячи у відділенні, що це індивідуальна ставка. Та й депозит індивідульним по суті є, бо ні якої інформації про нього ніде немає. Тому вирішив все спочатку ви яснити, а відкрив звичайний «Дохідний тиждень» під 27% без вс яких надбавок.
В ме не така ж сама історі я з депо на 7 дні. Накинули кілька % на валютний депо, і запевнили, що це бонус дл я "нового клієнта банку". Приємний бонус)
-
nick
-
-
- Подякував: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 08:28
Webracer написав: nick написав: Webracer написав:І що тут такого, що Михайлівський використовує відділенн я ВАБа дл я видачі своїх кредитів? Це ж добре, що банк заробл яє на кредитуванні, тим більльше в такі скрутні часи. Якщо банк кредитує, значить з ним все нормально. Це дуже вагомий показник.
Тільки вибрав він дл я цього не найкращий банк 
Яка різниц я який це банк? Банк Михайлівський використовує просто приміщенн я ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк переживає скрутний час, тому і ціна за розміщенн я кредитного продукту напевно підійшла. Кредит можуть вам видати безпосередньо в магазині, спеціальних токах продажу. А Михайлівський пішов шл яхом використанн я чужих відділень (чужої мережі), це дешевше, а ніж створювати власні точки продажу. Яке відношенн я Михайлівський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають свій продукт? Ні якого! Тому говор ячі, що вибрав не найкращий банк — це просто нерозумінн я ситуації і змішуванн я мух і котлет між собою.
Повірте, більшість клієнтів не буде вдумуватись в подібні тонкості, а почувши ВАБ зразу буде "відраза"
-
nick
-
-
- Подякував: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 08:33
nick
Какой же бред вы несете.......
-
Basta1986
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 11:25
nick написав: Webracer написав: nick написав:Тільки вибрав він дл я цього не найкращий банк 
Яка різниц я який це банк? Банк Михайлівський використовує просто приміщенн я ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк переживає скрутний час, тому і ціна за розміщенн я кредитного продукту напевно підійшла. Кредит можуть вам видати безпосередньо в магазині, спеціальних токах продажу. А Михайлівський пішов шл яхом використанн я чужих відділень (чужої мережі), це дешевше, а ніж створювати власні точки продажу. Яке відношенн я Михайлівський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають свій продукт? Ні якого! Тому говор ячі, що вибрав не найкращий банк — це просто нерозумінн я ситуації і змішуванн я мух і котлет між собою.
Повірте, більшість клієнтів не буде вдумуватись в подібні тонкості, а почувши ВАБ зразу буде "відраза"
А де клієнт має почути про ВАБ? Клієнт почув про ВАБ у відділенні ВАБу  За вашою логікою, якщо на місці відділенн я ВАБа з’ явитьс я відділенн я Михайлівського, чи Михайлівський купить ВАБ, то у когось має з’ явитис я відраза? Михайлівський арендує собі робоче місце у відділенн ях ВАБ банку, щоб видавати свої кредити. Фактично переманює клієнтів.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 14:44
mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, возле кассы, сидит Анастаси я - это реальна я бомба. Оформл яет без ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости давно не видел (один депозит и 3 доп соглашени я) Предлагаю сравнить и отписатьс яБАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Добрый день, уважаемый 2XL. Просим Вас в личном сообщении указать в каком отделении Вам предоставили такую информацию, и по-возможности, когда это было. Мы проведем внутреннее расследование и дополнительное обучение с сотрудниками отделения.
Я дл я себ я вопрос с персоналом в Вашем банке уже решил положительно, по этому провинившегос я сотрудника предлагаю помиловать 
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 15:27
2XL написав:mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, возле кассы, сидит Анастаси я - это реальна я бомба. Оформл яет без ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости давно не видел (один депозит и 3 доп соглашени я) Предлагаю сравнить и отписатьс яПо-видимому всем нам ского оформл ять договора на ИБ, принципиально пойду на прием к Анастасии.
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
|