|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:33
busypit написав: rufius написав: Квесторе_поверніться написав:По ухвалі має блокуватись лише погашення кредитної заборгованості. Якщо заходять свої грошенята які збільшують суму рахунку ніяких блокувань.
То чому вони не зачислюютьс я? Який сенс блокувати погашенн я рахункiв?
По букве закона или по духу закона? По букве да, собственные средства принимаютс я, но по духу закона - сейчас никто не способен сказать какие средства будут собственными, какие заемными и за сим не принимают вообще.
Чому тоді взад не відсилають?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:33
rufius написав: Козак-характерник написав: rufius написав:То чому вони не зачислюютьс я?
Ми не знаємо зараховуютьс я чи ні? Бо Михалич пошел у несознанку...))
Какой смысл Фонду их блокировать на вход?
А я знаю? Може тому, що вони повинні погасити кредит з поточного. А Юрок хоче відповідальність на нас перекласти, щоб ми у казіно пограли: вгадай власника кредитного портфелю? ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:35
vano80 написав:Кому-то отказывали в открытии депозита, или это трындежь очередной?
постили тут рішенн я суду, за яким був бажаючий розмістити 50 млн.₴ в МихБанку, але МихБанк тих грошей не вз яв, бо були певні обмеженн я щодо залученн я коштів
-
d_12
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:36
busypit написав: rufius написав: Квесторе_поверніться написав:По ухвалі має блокуватись лише погашення кредитної заборгованості. Якщо заходять свої грошенята які збільшують суму рахунку ніяких блокувань.
То чому вони не зачислюютьс я? Який сенс блокувати погашенн я рахункiв?
По букве закона или по духу закона? По букве да, собственные средства принимаютс я, но по духу закона - сейчас никто не способен сказать какие средства будут собственными, какие заемными и за сим не принимают вообще.
Если по духу активов, то они всё хуже и хуже, потому что в такой неразберихе и неуверенности люди предпочитают воздержатьс я.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:36
d_12 написав: Comando написав:непон ятные фирмашки Пле яда и Фагор имеют фин лицензии? я пробував трохи раніше з цим розбиратись і дійшов до висновку, що ліцензії на факторинг їм не потрібні, але вони зареєстровані як фінансові установи 
Знайдіть рішенн я Вищого Суду. Там кваліфіковано факторинг як фінансову операцію, і вимагаєтьс я ліцензі я. Те що вони "фінансова компані" в назві - це не ліцензі я. Але я точно не можу стверджувати. просто на новину таку натрапив - що тепер про переуступки може з" явитис я багато судових рішень, базуючись на рішенні ВСУ.
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:38
Квесторе_поверніться написав:Чому тоді взад не відсилають?
Щоб віддати у 25 чергу...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
rufius написав: Квесторе_поверніться написав:Rufius, чому не заход ять на 2620, це питанн я до Ірклієнка. Он в Фідо, вже 27.05 через тиждень післ я вводу ТА. 1. На 2625 як нал (через касу) так і безнал по СЕПу...все ходило. 2. В відділенн ях давали виписки. А в Михалича....суцільний бардак. Боюсь що цей бардак роками будемо розгрібати. 
Если Фонд хочет заникчемить Пифагора, ему наоборот надо выдавать клиенту выписку со всеми печат ями, чтоб клиент смело платил и имел подтверждение. А так Фонд много не соберёт: плати туда не знаю куда, а выписки Ирклиенко не даёт..
Виписки по кредитках не дає....тому що по виписці немає кредитної заборговваності. А якщо немає то і гасити Михаличу нічого. Вс я заборгованість стирчить в Фагора. А якщо фізики щось не підкинуть Михаличу на погашенн я то і тимчасовому адміністратору навіть не буде на підтримку штанів. Юрики ж то точно нічого не заплат ять ...вже все давно виведено. Єдина наді я Ірклієнка на фізиків.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
rufius написав: Квесторе_поверніться написав:Rufius, чому не заход ять на 2620, це питанн я до Ірклієнка. Он в Фідо, вже 27.05 через тиждень післ я вводу ТА. 1. На 2625 як нал (через касу) так і безнал по СЕПу...все ходило. 2. В відділенн ях давали виписки. А в Михалича....суцільний бардак. Боюсь що цей бардак роками будемо розгрібати. 
Если Фонд хочет заникчемить Пифагора, ему наоборот надо выдавать клиенту выписку со всеми печат ями, чтоб клиент смело платил и имел подтверждение. А так Фонд много не соберёт: плати туда не знаю куда, а выписки Ирклиенко не даёт..
в базі у них все ще продано і є проводки. То ж вони можуть видати лише виписку, як в системі - а це їм невигідно. А так як вигідно - не можуть систему по-хачити 
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:42
Квесторе_поверніться написав:Busypit, ну і як там (в виписці по кредитці) проведена сума на Пле яду? І погашенн я відображені власними коштами?
Я проплачивал 30 ма я на котловой. Деньги "внигде". Вчера подал за яву на возврат суммы ненадлежащего получател я (но что-то веритс я с трудом, куда при ят ней нарушать законы, кормить упырей из грабуванн я, а м не в шестую очередь если все своевременно да доказать).
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2016 16:49
busypit написав: Квесторе_поверніться написав:Busypit, ну і як там (в виписці по кредитці) проведена сума на Пле яду? І погашенн я відображені власними коштами?
Я проплачивал 30 ма я на котловой. Деньги "внигде". Вчера подал за яву на возврат суммы ненадлежащего получател я (но что-то веритс я с трудом, куда при ят ней нарушать законы, кормить упырей из грабуванн я, а м не в шестую очередь если все своевременно да доказать).
Вигл ядає якщо зовсім не платити....тоді найменше проблем буде. І нехай Пле яда з Фондом суд ятьс я....слід сидіти в стороні і спостерігати.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
|