|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:19
evgenkh написав:Bobb Если бы деньги были в ИРЦ, никаких вопросов и претензий бы не было. Но деньги вернулись на текущий счет, и их нужно выплачивать. Деньги м не вернулись на тот самый счет, на который они вносились. Вернулись в том же количестве. Еще раз повтор яю, если бы я в марте не вносил эти деньги, а сейчас они пришли, то я бы от них отказалс я. это не мои деньги. Если бы деньги остались в ИРЦ, я бы их требовал у ИРЦ. Но деньги вернулись на мой счет. Их нужно выплачивать. А если они вернулись не живыми, а мертвыми, то это будет Полищук отвечать, почему он вернул их мертвыми, вкладчиков этот вопрос не касаетс я. Мы вносили на текущий счет живые деньги.
На час введенн я ТА залишок коштів на 2620 гарантуєтьс я Фондом в межах 200000 грн. Все згідно Закону.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:20
Козак-характерник написав:Кайфуєм!
В продолжение логики, - зачем держава допускает такое, ведь она в курсе происход ящего; - зачем держава банкротит нормально работающие банки, Юнисон, Премиум, Михайловский; - по закону вкладчики правы, они получили возврат своих средств. От ви борг свiй сплатите, па не Характернiку, i всiм буде счаст я.
Востаннє редагувалось rufius в Сер 06 лип, 2016 14:22, всього редагувалось 1 раз.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:20
Anonim2666 написав:Ваші "доводи" аналогічно троллю ФГВФО с сайту minfin.com.ua под ніком Efir. Ви теж у всьому звинувачуєте вкладників, не беручи на увагу хто дійсно стоїть у керма банківської системи, я які особисті "дос яг ненн я" вони мають. Ви не берете до уваги, той факт, що такі афери існують вже у інших банках. І обов' язково через де який час ці банки повтор ять "шл ях" Михайлівського. І НБУ знову буде віднікуватис я. Якщо у керма нашої системи сид ять шахраї, які нічим не краще Поліщука, а можуть бути і гірші, то в цій країні нічого того, що буде здивовувати ме не вже не відбудетьс я. У нас не страна, а цирк на дроті.
та тут цела я команда интер нет ботов каждый день мусол яща я про - "нарисованный миллиард" ( -чего ж банках до этого их не додумались отак рисовать), - спрашивайте и ищите ИРЦ-Полищука (-хот я должен платить фонд), - о какой-то справедливости начинают выдумывать (-хот я виноватые какраз нбу и фонд и те кто им все это позвол яет делать). - фиктивность никчемность (- но спустя уже месяц так и не ответили что именно фиктивно-никчемно и на каком основании)
Востаннє редагувалось cellar в Сер 06 лип, 2016 14:23, всього редагувалось 2 разів.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:21
0720 написав: Webracer написав:Закон України «Про систему гарантуванн я вкладів фізичних осіб» Розділ ІI. ПРАВОВИЙ СТАТУС ФОНДУ ТА ЙОГО КЕРІВНІ ОРГАНИ Статт я 5. Підзвітність Фонду Фонд підзвітний Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та Національному банку України.
це в теорії по факту — нікому не підзвітний і нікому не підсудний
З такою логікою і ваш договір про депозит — це лише теорі я і виконувати його не обов' язково. Тому забудьте про свої гроші.
Востаннє редагувалось Webracer в Сер 06 лип, 2016 14:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:21
vano80 написав:Ага, поэтому с НБУ был согласован график выплат с ИРЦ, и что-там 800 лимонов было выплачено, рисовали наверно всей конторой.
Поки в банк несли гроші нові любителі мізерних пікнічків - могли виплачувати. Але, очевидно, що процес мав негатив не сальдо. І тут попер міліард. Крім того, якби банк закрили раніше, всі б точно так були проти: ложать живий банк! "Ми розуміємо, що банк не може працювати, а країна не може розвиватис я з такими відсотками по депозиту! Але нам все одно, дайте нам заробити свої пару тис яч на рік, інакше ми повста немо!"
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:22
evgenkh написав:Bobb Если бы деньги были в ИРЦ, никаких вопросов и претензий бы не было. Но деньги вернулись на текущий счет, и их нужно выплачивать. Деньги м не вернулись на тот самый счет, на который они вносились. Вернулись в том же количестве. Еще раз повтор яю, если бы я в марте не вносил эти деньги, а сейчас они пришли, то я бы от них отказалс я. это не мои деньги. Если бы деньги остались в ИРЦ, я бы их требовал у ИРЦ. Но деньги вернулись на мой счет. Их нужно выплачивать. А если они вернулись не живыми, а мертвыми, то это будет Полищук отвечать, почему он вернул их мертвыми, вкладчиков этот вопрос не касаетс я. Мы вносили на текущий счет живые деньги.
у вас ситуаци я м не напоминает, как многих вкладчиков нагрела кассир в банке ощад, имекс и др. там у клиентов на руках были и договора и прих. ордера. НО...... кассир их не провела, а положила эти бабки в свою сумку. вроде вс я правда на сторо не клиента, и ему банкир говорит - простите, ко нечно мы виноваты, но только идите в суд и подавайте на мен я иск  если суд вы несет решение в вашу пользу, ТО ВОЗМОЖНО ВЫПЛАЧУ. По имексу знаю клиент судилс я с банком три года
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:23
cellar написав:хот я виноватые какраз нбу и фонд и те кто им все это позвол яет делать
Знайдіть на попередній сторінці картинку, яку я виклав і перечитайте ще раз. Там змальовано трішки інший погл яд на те, хто винуватий.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:26
Квесторе_поверніться написав:На час введенн я ТА залишок коштів на 2620 гарантуєтьс я Фондом в межах 200000 грн. Все згідно Закону.
Господин Bobb имеет на этот счет другое м нение, более государственное. Он считает, что деньги на моем счету были нарисованы, поэтому и выплачиватьс я они не должны. И вр яд ли вы сможете его переубедить. Человек мыслит по-государственному, значит он в этой системе что-то имеет.
-
evgenkh
-
-
- Подякував: 164 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:26
Webracer написав: 0720 написав: Webracer написав:Закон України «Про систему гарантуванн я вкладів фізичних осіб» Розділ ІI. ПРАВОВИЙ СТАТУС ФОНДУ ТА ЙОГО КЕРІВНІ ОРГАНИ Статт я 5. Підзвітність Фонду Фонд підзвітний Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та Національному банку України.
це в теорії по факту — нікому не підзвітний і нікому не підсудний
З такою логікою і ваш договір про депозит — це лише теорі я і виконувати його не обов' язково. Тому забудьте про свої гроші.
ви за мою логіку і за мій депозит не турбуйтесь йдіть вже до каси фонду чи хто там вам платить, — заробили копійчину своїми коментар ями
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:27
Bobb написав: cellar написав:хот я виноватые какраз нбу и фонд и те кто им все это позвол яет делать
Знайдіть на попередній сторінці картинку, яку я виклав і перечитайте ще раз. Там змальовано трішки інший погл яд на те, хто винуватий.
ко нешно ко нешно, кто поставил киоск и таксует - враги народа, кто насобирал на ягуары и имеет в мес яц только официально зарплату с бюджета равную сред нему вкладу в банке - величайшее управители.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
|