|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:29
evgenkh написав:Он считает, что деньги на моем счету были нарисованы, поэтому и выплачиватьс я они не должны.
Більше того - я вважаю, що ви це також розумієте, просто вважаєте, що дл я вас виграшна позиці я - цього не визнавати. іхтам нет. evgenkh написав:Человек мыслит по-государственному, значит он в этой системе что-то имеет.
Не судіть всіх по собі.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:31
cellar написав:ко нешно ко нешно, кто поставил киоск и таксует - враги народа, кто насобирал на ягуары и имеет в мес яц только официально зарплату с бюджета равную сред нему вкладу в банке - величайшее управители.
Там написано те, що ви нічим не відрізн яєтесь від тих, "хто назбирав на ягуари, маючи тільки невелику офіційну зарплату". У них теж з "грошима на рахунку" все по процедурі проведено коректно, не підкопаєшс я. P.S.: навіть краще, ніж у вас - до вас то легко "приколупаєшс я" )))
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:35
Bobb написав:Але, по справедливості, це неправильно. Це шахрайство.
шахра ями повинні займатись компетентні органи, а так "взувають" свідомих і несвідомих "капіталістів", добросовісних вкладників і позичальників  , а шахраї задумують нові афери 
-
d_12
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:38
Bobb написав: vano80 написав:Ага, поэтому с НБУ был согласован график выплат с ИРЦ, и что-там 800 лимонов было выплачено, рисовали наверно всей конторой.
Поки в банк несли гроші нові любителі мізерних пікнічків - могли виплачувати. Але, очевидно, що процес мав негатив не сальдо. І тут попер міліард. Крім того, якби банк закрили раніше, всі б точно так були проти: ложать живий банк! "Ми розуміємо, що банк не може працювати, а країна не може розвиватис я з такими відсотками по депозиту! Але нам все одно, дайте нам заробити свої пару тис яч на рік, інакше ми повста немо!"
"інакше ми повста немо" це як раз позиці я тих самих керманичей які завд яки шинам і каструл ям в 2013-2014 опинилис я у рул я і тепер мають змогу грабувати людей через НБУ та ФГВ саме завд яки таким "повстанн ям" клієнти втратили вже близько 500 млрд грн в банках, які визнані неплатоспроможними Нацбанком і в подальшому розграбовані Фондом (клієнти — маютьс я на увазі всі: юрособи, ФОП, фізособи 200+ та 200-) Тому вашу претензію типу "інакше ми повста немо" слід адресувати саме дупутататм-парасюкам, мерам-кличкам, міністрам- яценюкам та їм подібним. Саме вони свого часу і "повстали" і натворили весь цей гіркий катаклізм, перетворивши і без того не дуже правову державу — вже зовсім в лохотрон і бандитський цирк водночас, я і сам із задоволенн ям стану на бік держави — але не раніше ніж вона ста не державою і буде поводитись саме як держава, а не як кодло вороватих тимчасових хапуг
Востаннє редагувалось 0720 в Сер 06 лип, 2016 14:41, всього редагувалось 3 разів.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Bobb написав: cellar написав:ко нешно ко нешно, кто поставил киоск и таксует - враги народа, кто насобирал на ягуары и имеет в мес яц только официально зарплату с бюджета равную сред нему вкладу в банке - величайшее управители.
Там написано те, що ви нічим не відрізн яєтесь від тих, "хто назбирав на ягуари, маючи тільки невелику офіційну зарплату". У них теж з "грошима на рахунку" все по процедурі проведено коректно, не підкопаєшся.P.S.: навіть краще, ніж у вас - до вас то легко "приколупаєшс я" )))
Предлагаешь вернутс я в славные времена, когда решает не суд а "революционна я справедливость"?
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Bobb написав: evgenkh написав:Он считает, что деньги на моем счету были нарисованы, поэтому и выплачиватьс я они не должны.
Більше того - я вважаю, що ви це також розумієте, просто вважаєте, що дл я вас виграшна позиці я - цього не визнавати. іхтам нет.
Он может считать что угодно, другой может считать, но должен быть ЗАКОН.
Востаннє редагувалось Proofy в Сер 06 лип, 2016 14:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Proofy
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:39
Bobb написав:країна не може розвиватис я з такими відсотками по депозиту!
готівкові і кредити під ельдорадо могли забезпечити таку дохідність дл я вкладників
-
d_12
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:41
Чи можуть умельци в Михалича типу сторнувати грошенята (ті що від ІРЦ зайшли на рахунки імяреків 2620) знову на рахунок ІРЦ? І таким макаром технічно занікчемити капіталістів?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:43
Bobb написав: evgenkh написав:Он считает, что деньги на моем счету были нарисованы, поэтому и выплачиватьс я они не должны.
Більше того - я вважаю, що ви це також розумієте, просто вважаєте, що дл я вас виграшна позиці я - цього не визнавати. іхтам нет. та невже "їхтам нет" — це ж саме ваші слова стосовно коштів на рахунках 2620 це саме ви кажете, що то не кошти, а повітр я, їхтам нет то ж хто ви післ я цього? їхтам нет і є
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 14:44
Квесторе_поверніться написав:Чи можуть умельци в Михалича типу сторнувати грошен ята (ті що від ІРЦ зайшли на рахунки ім яреків 2620) знову на рахунок ІРЦ? І таким макаром технічно занікчемити капіталістів?
сторнувати не можуть, а от відмовити у виплаті — можуть і відмовл ять, і тим самим порушать закон і права клієнтів банку
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-