NASA повністю відмовиться від російських "Союзів"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345
Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 17:24

Дваждыдвашник написав:
  roman tr. написав:даже не обладая серьезными знаниями в радиолокации понятно, что альтернативы АФАР на сегодняшний день - нету. и она будет эффективнее трех специализированных РЛС, как в плане взаимодействия и распределения целей, так и в плане помехозащищенности.

Не уверен. Универсальное всегда уступает специализированному.

если бы на "петре" стояло три разных АФАР - с вами можно было бы согласиться. но обычные РЛС слишком легко забиваются помехами. АФАР работает узкими направленными лучами и отсекает весь мусор в эфире.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 19:51

uniorj25 написав:roman tr.
http://fotohost.org/images/a129d110-33kB.jpg

1. Індіанці - живуть в резерваціях можуть вільно пересуватись по США, отримують матеріальну допомогу на яку можуть жити ніде не працюючи.

2. Араби - Тут без коментарів думаю вам варто просто погуглити про такі держави як ОАЕ, Катар чи Кувейт і почитати про їхній рівень життя.

3. Мексика - Зараз там йде боротьба з наркокартелями (доречі можна сказати що успішна) і в державі не є спокійно. Але активно розвивається нафтогазовий сектор і промисловість. Тобто все ще попереду.

4. Ну а буратіно... Я не знаю що з буратіно я тої казки не читав. Прочитаю напишу.
Brain Damage

Подякував: 92 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

#<12345
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор