Пользуясь случаем, хочу от души поздравить всех симпатиков Фёдоровича.
Брать долги - это прекрасно. Предприятия и целые отрасли в залог - это гениально.
Да здравствует Великий Вождь!
|
|
![]() Пользуясь случаем, хочу от души поздравить всех симпатиков Фёдоровича.
Брать долги - это прекрасно. Предприятия и целые отрасли в залог - это гениально. Да здравствует Великий Вождь!
![]() Народ выступил против Януковича, Путин при этом раздает пряники и скидки — это показывает что они повязанны коррупцией. Перед этим подняли цены - заработали себе миллиарды, теперь как бы кинули кость для успокоения. Скажите почему до этого не было скидки? Почему не было кредитов? почему только понос со стороны Путина и развал экономики со стороны ворья у власти? ...ворье должно сидеть, что украинское что российское! ![]() А вы не радуетесь? Хотите газа по 500 долларов, а электричества - по 1 грн за кВт.ч???? Ловко Янукович вас обставил)))) С вашим шоу Майдан-2))))) Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 гру, 2013 11:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() А вы не радуетесь? Хотите газа по 500 долларов, а электричества - по 1 грн за кВт.ч???? Ловко Янукович вас обставил)))) С вашим шоу Майдан-2))))) Ти думаєш, тобі дістануться хоч крихти від тієї угоди?:) Газ цей піде тільки олігархам, які за рахунок цієї знижки просто збільшать свої прибутки та виведуть їх в офшори, а кредитні гроші будуть просто проїдені та розкрадені, а віддавати їх будуть майбутні покоління українців, от же ж велика радість для кремлядєй..... А стосовно бомжів, то це взагалі смішно - більше бомжів ніж на мітингах та антимайданах ПіаРастів ніде немає:)
![]() ![]()
![]() "Слава героям! Смерть ворогам!" Ти - від природньої тупості та слабкої освіти - навіть не розумієш, що ти вже 20 років користуєшся залишками радянських ресурсів. Зокрема, в Українф 4 атомних станції, побудованих ще в СРСР. Тому електроенергія дешева, всього 28 коп, а не 1 грн. за кВт.ч. Прихильникам Європи - особливо на Західній Україні - я вже зараз продавав би газ по 500 доларів за 1000 кубів, а електроенергію - по 1 грн за кВт. Щоб знали, що таке Європа)))) ![]() Він вже зазнав поразки. Да і керманича у нього не було! "Три богатирі" - вони можуть пляшку роздушити, але я їм навіть колгоспом не довірив би керувати. А після того, що тут свободівці натворили - добра половина киян вже проти них. Бомжі потихеньку розїдуться найближчим часом. А от цього не треба. Тому що добра частина киян буде зі зброєю в руках воювати проти фашистів з "свободи". Хлопче, я був колись на Майдані-2004. З мене вистачило. Всі українські політики - продажні, як останні повії. твій Тягнибок - перший в цьому ряду. Так що заспокойся. Обробляй землю, тримай корів, їдь в Європи на заробки. Це - твоє! Бувай ![]() Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 гру, 2013 12:06, всього редагувалось 4 разів.
![]() Александр секретная часть потому и называется секретной шо ее на сайте для всеобщего ознакомления никто выставлять не будет... с какого бы боку она секретной бы была? на каких условиях тогда Россия предоставила практически прямой кредит в размере 15млрд долларов и скидку на газ? т.е. несколько лет никто даже говорить об этом не хотел а тут вдруг оказывается все так просто поехали и подписали и даже никто ничего не обещал взамен? вы сами в это верите?
![]() odessit2007 т.е. несколько лет никто даже говорить об этом не хотел а тут вдруг оказывается все так просто поехали и подписали и даже никто ничего не обещал взамен?(с)
Лично я допускаю,что это геополитика РФ,где пряники москалики надеются получить попозже ( с нашими ПРавителями-унтерменшами это не сложно). Кредиты и цена газа - вполне рыночные условия. Не люблю путлера,но отдаю должное его выдержке и стратегическому гэбэшному мышлению. Ну, а скорость обусловлена ( как бы тут зэкофилы не ус.рались от усердия) Майданом. Только мне-то что от этих договоренностей? Ахметов с фирташем поимеют разницу в цене на газ на свои оффшоры, "талантливые" раздерибанят половину от 15 млрд. - на вторую половину камарилья надеется дожить до выборов,я так понимаю... Ну,и еще не закончился Майдан - хз как может повернуться. ![]()
Хоч би вивчив, якщо вже намагаєшся цитувати "Слава Україні! Героям Слава!". "Слава Нації! Смерть ворогам!":)))))) ![]() ![]() А прихильників совка я б вже зараз виключив з усіх виборчих списків (у совкє виборів не було), видавав би сіль, сірники та хліб лише по карточкам, заставляв би на всі іноземні товари вистоювати величезні черги та записуватись "по блату" на їх "даставаніє", вивчати в школі лише історію КПСС та гусского міра та заборонив би вести будь-який приватний бізнес та торгівлю:)))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|