|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:32
jde написав: budivelnik написав:Ціна йшла вниз , курс стояв , відсотки збільшували заощадження.Станом на сьогодні Курс під питанням Ціна точно не падає...
Как давно я не был на этом форуме. А тут такое! Это тот самый Будивельник?  Глазам не верю 
С возвращением. Ничего не изменилось - включайте калькулятор 
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:32
budivelnik написав: airmax78 написав:Будивельник, теперь я понимаю, почему Вы уже второй год не можете сдать объект в эксплуатацию. Сейчас я Вам открою страшную строительную тайну: в Украине строительный рынок поделен даже не на области, а на отдельные города. И если ты, например, успешно строишь в Одессе, то в Киеве ты никто и зовут тебя никак. И наоборот. И совершенно разная у тебя структура реальных затрат если ты строишь в зажопинске, или в центре Киева или Одессы. Ну а по сути вопроса, понятно, что вам сказать просто нечего.
1 Я даю 90% що по спеціальності Ви філолог-психолог-митець , на крайняк айтішнік-менеджер по продажам губної помади. Я даю 99% - що Ви не виробничник і до виробництва товарів тривалого користування маєте не більше відношення ніж я з своїми 100 кг до балету 2 Походіть на гілочках , на які є ссилки в мене в підписі і Ви побачите що структура собівартості має різні значення для типів будинків , а також для різних варіантів створення будинку( для себе - на продаж) 3 Я даю 90% , що за своє життя , Ви не приймали участі навіть в економічних розрахунках будівництва дачного будиночка - не те що для багатоповерхівки. І так далі і тому подібне То на якій підставі і за які свої заслуги в будівельній галузі - Ви безапеляційно пробуєте мене звинуватити в нерозумінні процесів в галузі в які я всередині вже не один рік ?
Будивельник, вы поняли, что сели в лужу и пытаетесь с помощью детских приемов перевести разговор на тему у кого пис*ка длиннее. По сути есть что сказать? Если нет – ложитесь спать – завтра продолжите постить тут свои бредни со свежего листа.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:36
budivelnik написав:Ціна йшла вниз , курс стояв , відсотки збільшували заощадження.
О! Ціна йшла вниз? Ура-а-а!!!  budivelnik написав:Вам - також нафіг не треба щоб гроші у Вас лежатли під 30% в місяць ( хіба Ви точно впевнені в девалі , який перекриє ці відсотки
Я не банкір, в мене чужі депо не лежать. Якби мої лежали під 30% річних, то якраз думаю ці 30% би перекрили девал + %% по валютном депо, це якщо не враховувати ризики. Тому від мене нічого не заберуть і до вас від мене не понесуть.  Львів'яни - може. budivelnik написав:А що заважає населенню захотіти їх відімкнути ?
1) А чи є що відмикати? 2) Те що є - нічого не заважало і не заважає. Але ж не відмикали і не відмикають, то може є причини? Див п.1. budivelnik написав:Якщо населення вирішить /побачить , що в товарі легше пересидіти ніж в грошах - цю хвилю не спинити ( хіба обіцянками про 40% в рік при нульовому рості курсу )
Нє, не нада. "Пересидіти в товарі" - термінологія часів гіперінфляції. Краще без цього.  Звичайно, хтось обирає й такий варіант. Але, як бачимо, таких небагато, бо вже давно б бачили наслідки.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:38
cosjak написав: budivelnik написав: cosjak написав:Ви самі приводили тут графік зростання нашого ВВП. Отже - товарів стало більше?
Або ціна цих товарів стала вищою 
Так вже виросла чи виросте? Спочатку ви наче стверджували, що ростиме, бо грошей забагато.
Думайте самі 1 ВВП - виріс 2 Обєм виробництва товарів/послуг у фізичному вимірі - не змінивс 3 Висновок - просто виросла ціна. ПС Не треба всі товари вважати нерухомістю У ВВП , навіть в кращі періоди для нерухомості , частка житла становила не більше 5-6% від ВВП Сьогодні - 3-4% від ВВП
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:38
airmax78 написав:в Украине строительный рынок поделен даже не на области, а на отдельные города. И если ты, например, успешно строишь в Одессе, то в Киеве ты никто и зовут тебя никак.
Почти. Зато, например, Киевские ПознякиЖилСтрой в Донецке и кто и как  Были по крайней мере.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:40
Faceless написав:Ціна йшла вниз? Ура-а-а!!!
Так говоримо про яку ціну ? В гривнях чи доларах ? В доларах - йшла вниз на величину девальвації. Єдина правда різниця між мною і тим же захаром Я вважаю що ціна йшла вниз на 40% на протязі 08/2008-03/2009 , а захар вважає що на цих самих 40% ціна в доларах йшла вниз 08/2008-01/2013.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:40
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:Гроші - вільний продукт , який є еталоном обміну на будь-які товари. Тому коли грошей більше і під цю масу є звідки взяти товари - то ціна рости не буде Якщо товари взяти не має звідки - то на цей товар ціна виросте
Ви самі приводили тут графік зростання нашого ВВП. Отже - товарів стало більше?
Приводили реальний ВВП - значить ріст цін вже враховано.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:41
airmax78 написав:завтра продолжите постить тут свои бредни со свежего листа.
І Вас тим же кінцем по тому ж місцю
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:43
Faceless написав: budivelnik написав: cosjak написав:Ви самі приводили тут графік зростання нашого ВВП. Отже - товарів стало більше?
Приводили реальний ВВП - значить ріст цін вже враховано.
Що таке реальний ВВП ? ВВП - приводять в гривнях. Офіційна інфляція у нас =-0,2% А от реальна ? Тому Не грає ролі як голосують - головне хто підраховувати буде.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:46
budivelnik написав: airmax78 написав:завтра продолжите постить тут свои бредни со свежего листа.
І Вас тим же кінцем по тому ж місцю
Ну все понятно. P.S. А по поводу «походить по гилочках» - Вы что-то про техусловия слышали? Или в предместьях Львова с этим не заморачиваются – жильцы себе сами потом все коммуникации проводят, строят электроподстанции или у возводимых вами домов удобства во дворе а освещение - "гасова лямпа"? Как земля «выделяется» в городах- миллионниках? Какую долю жилья надо «отдать» городу? И т.д. и т.п. По-моему, будивельник, пора вам на курсы повышения квалификации идти. Далеки вы от реальной жизни в своем Львове. P.P.S. А может вы, на самом деле, и не строите ничего - иначе откуда у Вас столько времени на форуме трындеть? Вы же безусловный лидер как по количеству, так, самое главное, и по объему постов.
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 23 січ, 2013 00:51, всього редагувалось 2 разів.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1