Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 203204205206207 ... 4030>
Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:10

budivelnik написав:
  cosjak написав:
  budivelnik написав:Я вважаю , що будь які ціни, якщо по ним проводяться угоди в обємі 1 млрд грн в місяць - є адекватними ( 1 млн м2 в рік х 12 000 грн/м2 = 12 млрд грн в рік)

Які саме будівлі включені в цей мільйон? Виключно квартири та будинки на продаж?

1 млн м2 - це виключно житлова нерухомість ( квартири-приватні будинки) - в рік в Києві.

Вы всё продолжаете высасывать из пальца что в Киеве продаётся 1 млн. кв. м жилья (ориентировочно 12 тыс. квартир) по цене 12 тыс. гривен за кв.м?

Когда Вы уже своей профанацией прекратите заниматься - нет сейчас в реальности таких объёмов продаж "воздуха" в Киеве?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:11

budivelnik написав:Гроші - вільний продукт , який є еталоном обміну на будь-які товари.
Тому коли грошей більше і під цю масу є звідки взяти товари - то ціна рости не буде
Якщо товари взяти не має звідки - то на цей товар ціна виросте

Ви самі приводили тут графік зростання нашого ВВП. Отже - товарів стало більше?
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

budivelnik написав:
  airmax78 написав:Будивельник, хватит ересь нести. Во-первых, это может в пригороде Львова кто-то так рассчитывается, по себестоимости за построенные сараи.

Дожити до 34 років - і вважати що в одній державі , в одній галузі, при виробництві однакового товару , при однаковій податковій, фінансовій системі , при одних і тих самих людях - якийсь відкритий ринок працює по якимось індивідуальним правилам - може тільки невіглас , або фантазер.

Будивельник, теперь я понимаю, почему Вы уже второй год не можете сдать объект в эксплуатацию. Сейчас я Вам открою страшную строительную тайну: в Украине строительный рынок поделен даже не на области, а на отдельные города. И если ты, например, успешно строишь в Одессе, то в Киеве ты никто и зовут тебя никак. И наоборот. И совершенно разная у тебя структура реальных затрат если ты строишь в зажопинске, или в центре Киева или Одессы.
Ну а по сути вопроса, понятно, что вам сказать просто нечего.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1

cosjak написав:
  budivelnik написав:
  cosjak написав:Які саме будівлі включені в цей мільйон? Виключно квартири та будинки на продаж?
1 млн м2 - це виключно житлова нерухомість ( квартири-приватні будинки) - в рік в Києві.
А індивідуалісти є?
Є , приблизно 20-30%
Але моя позиція в тому , що житло це не з повітря.
Тому купили Ви в будівельників
чи заплатили будівельникам за створення - роді не грає
Все одно створили товар середньою вартістю на сьогодні в 12 000 грн/м2
Завтра ця вартість може бути менша чи більша , але вона точно не дійде до нуля , і точно не впаде ( в гривні ) більше ніж на 5-10%
Тому постулат 1 млрд грн в місяць - з точністюб в 90-95% - вірний.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:12

cosjak написав:
  budivelnik написав:Гроші - вільний продукт , який є еталоном обміну на будь-які товари.
Тому коли грошей більше і під цю масу є звідки взяти товари - то ціна рости не буде

Або ціна цих товарів стала вищою :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:18

airmax78 написав:
  budivelnik написав:
  airmax78 написав:Будивельник, хватит ересь нести. Во-первых, это может в пригороде Львова кто-то так рассчитывается, по себестоимости за построенные сараи.

Дожити до 34 років - і вважати що в одній державі , в одній галузі, при виробництві однакового товару , при однаковій податковій, фінансовій системі , при одних і тих самих людях - якийсь відкритий ринок працює по якимось індивідуальним правилам - може тільки невіглас , або фантазер.

Будивельник, теперь я понимаю, почему Вы уже второй год не можете сдать объект в эксплуатацию. Сейчас я Вам открою страшную строительную тайну: в Украине строительный рынок поделен даже не на области, а на отдельные города. И если ты, например, успешно строишь в Одессе, то в Киеве ты никто и зовут тебя никак. И наоборот. И совершенно разная у тебя структура реальных затрат если ты строишь в зажопинске, или в центре Киева или Одессы.
Ну а по сути вопроса, понятно, что вам сказать просто нечего.

1 Я даю 90% що по спеціальності Ви філолог-психолог-митець , на крайняк айтішнік-менеджер по продажам губної помади.
Я даю 99% - що Ви не виробничник і до виробництва товарів тривалого користування маєте не більше відношення ніж я з своїми 100 кг до балету
2 Походіть на гілочках , на які є ссилки в мене в підписі і Ви побачите що структура собівартості має різні значення для типів будинків , а також для різних варіантів створення будинку( для себе - на продаж)
3 Я даю 90% , що за своє життя , Ви не приймали участі навіть в економічних розрахунках будівництва дачного будиночка - не те що для багатоповерхівки.

І так далі і тому подібне

То на якій підставі і за які свої заслуги в будівельній галузі - Ви безапеляційно пробуєте мене звинуватити в нерозумінні процесів в галузі в які я всередині вже не один рік ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:20

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:1 За рахунок збільшення депоставок - гроші висмоктували з усіх ринків в напрямку фінансового
2 Станом на сьогодні - тягнути гроші й далі з ринків матеріального виробництва - крах фінансової системи , значить гроші вернуться на ринок ( інакше з чого будуть платити відсотки)

Не переживайте, якось виплатять. Середньозважений відсоток 10,2, і ставки вже пішли вниз. Депоставки - це не причина, а наслідок, до того ж нетривалий.
  budivelnik написав:3 Ріст ціни ( різкий) це і є реакція ринку на процеси в економіці.
Тому навіть якщо завтра ціна на нерухомість виросте в рази - пропозиція новобудов збільшиться дай бог щоб на 10-20% на протязі року.

Ще раз повторю.
Виробництво житла, пропозиція - тягне ціни ВНИЗ.
Якби гроші могли затопити РН - то затопили б хутко, і розігріли б ціну вмить. І ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ПОЧНЕТЬСЯ ЦИКЛ РОЗШИРЕННЯ БУДІВНИЦТВА. Тому пояснювати, що гроші не линуть на РН через довгий виробничий цикл чи інертність - невірно.
Інерність же по ціні РН однобока - рости воно може дуже швидко, падає - повільно (хіба який форсмажор).
  budivelnik написав:Якщо реально існує навєс про який триндить Захар - то це просто підтвердження того , що будівельні генерали стримали вивід житла на ринок і всі вільні кошти в кладали в м2 , щоб в момент коли відбудеться саморозігрів ринку - отримати додатковий профіт.

Загалом Захар про це й пише. Якщо олігополісти-гравці ринку, що здатні впливати на ціну, будуть стримувати об'єми виробництва, вони можуть тим замортизувати падіння цін в певні періоди та значно заробити на рості цін. Це просто інструмент. Але я б оцінив припустимий і доцільний розмір "навєсу" як кілька відсотків від загальної пропозиції житла - інакше це недоцільне й ризикове замороження колосальних коштів на довгий, і головне - невизначений, період.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:26

budivelnik написав:
  cosjak написав:
  budivelnik написав:1 млн м2 - це виключно житлова нерухомість ( квартири-приватні будинки) - в рік в Києві.
А індивідуалісти є?
Є , приблизно 20-30%
Але моя позиція в тому , що житло це не з повітря.
Тому купили Ви в будівельників
чи заплатили будівельникам за створення - роді не грає
Все одно створили товар середньою вартістю на сьогодні в 12 000 грн/м2

Теперь понятно из какого пальца Вы высасываете цифры - кручу верчу форум в заблуждение ввести хочу.

Корректно считать надо то что строят и продают застройщики высокоэтажных и многоквартирных домов - а они сейчас РЕАЛЬНО не продают 1 млн. кв. м в год.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:30

budivelnik написав:Ціна йшла вниз , курс стояв , відсотки збільшували заощадження.
Станом на сьогодні
Курс під питанням
Ціна точно не падає...

Как давно я не был на этом форуме. А тут такое!
Это тот самый Будивельник? :mrgreen:
Глазам не верю :mrgreen:
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:31

budivelnik написав:
  cosjak написав:

Або ціна цих товарів стала вищою :D

Так вже виросла чи виросте? Спочатку ви наче стверджували, що ростиме, бо грошей забагато.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

#<1 ... 203204205206207 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор