|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:10
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:Я вважаю , що будь які ціни, якщо по ним проводяться угоди в обємі 1 млрд грн в місяць - є адекватними ( 1 млн м2 в рік х 12 000 грн/м2 = 12 млрд грн в рік)
Які саме будівлі включені в цей мільйон? Виключно квартири та будинки на продаж?
1 млн м2 - це виключно житлова нерухомість ( квартири-приватні будинки) - в рік в Києві.
Вы всё продолжаете высасывать из пальца что в Киеве продаётся 1 млн. кв. м жилья (ориентировочно 12 тыс. квартир) по цене 12 тыс. гривен за кв.м? Когда Вы уже своей профанацией прекратите заниматься - нет сейчас в реальности таких объёмов продаж "воздуха" в Киеве?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:11
budivelnik написав:Гроші - вільний продукт , який є еталоном обміну на будь-які товари. Тому коли грошей більше і під цю масу є звідки взяти товари - то ціна рости не буде Якщо товари взяти не має звідки - то на цей товар ціна виросте
Ви самі приводили тут графік зростання нашого ВВП. Отже - товарів стало більше?
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
budivelnik написав: airmax78 написав:Будивельник, хватит ересь нести. Во-первых, это может в пригороде Львова кто-то так рассчитывается, по себестоимости за построенные сараи.
Дожити до 34 років - і вважати що в одній державі , в одній галузі, при виробництві однакового товару , при однаковій податковій, фінансовій системі , при одних і тих самих людях - якийсь відкритий ринок працює по якимось індивідуальним правилам - може тільки невіглас , або фантазер.
Будивельник, теперь я понимаю, почему Вы уже второй год не можете сдать объект в эксплуатацию. Сейчас я Вам открою страшную строительную тайну: в Украине строительный рынок поделен даже не на области, а на отдельные города. И если ты, например, успешно строишь в Одессе, то в Киеве ты никто и зовут тебя никак. И наоборот. И совершенно разная у тебя структура реальных затрат если ты строишь в зажопинске, или в центре Киева или Одессы. Ну а по сути вопроса, понятно, что вам сказать просто нечего.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
cosjak написав: budivelnik написав: cosjak написав:Які саме будівлі включені в цей мільйон? Виключно квартири та будинки на продаж?
1 млн м2 - це виключно житлова нерухомість ( квартири-приватні будинки) - в рік в Києві.
А індивідуалісти є?
Є , приблизно 20-30% Але моя позиція в тому , що житло це не з повітря. Тому купили Ви в будівельників чи заплатили будівельникам за створення - роді не грає Все одно створили товар середньою вартістю на сьогодні в 12 000 грн/м2 Завтра ця вартість може бути менша чи більша , але вона точно не дійде до нуля , і точно не впаде ( в гривні ) більше ніж на 5-10% Тому постулат 1 млрд грн в місяць - з точністюб в 90-95% - вірний.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:12
cosjak написав: budivelnik написав:Гроші - вільний продукт , який є еталоном обміну на будь-які товари. Тому коли грошей більше і під цю масу є звідки взяти товари - то ціна рости не буде Якщо товари взяти не має звідки - то на цей товар ціна виросте
Або ціна цих товарів стала вищою 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:18
airmax78 написав: budivelnik написав: airmax78 написав:Будивельник, хватит ересь нести. Во-первых, это может в пригороде Львова кто-то так рассчитывается, по себестоимости за построенные сараи.
Дожити до 34 років - і вважати що в одній державі , в одній галузі, при виробництві однакового товару , при однаковій податковій, фінансовій системі , при одних і тих самих людях - якийсь відкритий ринок працює по якимось індивідуальним правилам - може тільки невіглас , або фантазер.
Будивельник, теперь я понимаю, почему Вы уже второй год не можете сдать объект в эксплуатацию. Сейчас я Вам открою страшную строительную тайну: в Украине строительный рынок поделен даже не на области, а на отдельные города. И если ты, например, успешно строишь в Одессе, то в Киеве ты никто и зовут тебя никак. И наоборот. И совершенно разная у тебя структура реальных затрат если ты строишь в зажопинске, или в центре Киева или Одессы. Ну а по сути вопроса, понятно, что вам сказать просто нечего.
1 Я даю 90% що по спеціальності Ви філолог-психолог-митець , на крайняк айтішнік-менеджер по продажам губної помади. Я даю 99% - що Ви не виробничник і до виробництва товарів тривалого користування маєте не більше відношення ніж я з своїми 100 кг до балету 2 Походіть на гілочках , на які є ссилки в мене в підписі і Ви побачите що структура собівартості має різні значення для типів будинків , а також для різних варіантів створення будинку( для себе - на продаж) 3 Я даю 90% , що за своє життя , Ви не приймали участі навіть в економічних розрахунках будівництва дачного будиночка - не те що для багатоповерхівки. І так далі і тому подібне То на якій підставі і за які свої заслуги в будівельній галузі - Ви безапеляційно пробуєте мене звинуватити в нерозумінні процесів в галузі в які я всередині вже не один рік ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:20
budivelnik написав:1 За рахунок збільшення депоставок - гроші висмоктували з усіх ринків в напрямку фінансового 2 Станом на сьогодні - тягнути гроші й далі з ринків матеріального виробництва - крах фінансової системи , значить гроші вернуться на ринок ( інакше з чого будуть платити відсотки)
Не переживайте, якось виплатять. Середньозважений відсоток 10,2, і ставки вже пішли вниз. Депоставки - це не причина, а наслідок, до того ж нетривалий. budivelnik написав:3 Ріст ціни ( різкий) це і є реакція ринку на процеси в економіці. Тому навіть якщо завтра ціна на нерухомість виросте в рази - пропозиція новобудов збільшиться дай бог щоб на 10-20% на протязі року.
Ще раз повторю. Виробництво житла, пропозиція - тягне ціни ВНИЗ. Якби гроші могли затопити РН - то затопили б хутко, і розігріли б ціну вмить. І ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ПОЧНЕТЬСЯ ЦИКЛ РОЗШИРЕННЯ БУДІВНИЦТВА. Тому пояснювати, що гроші не линуть на РН через довгий виробничий цикл чи інертність - невірно. Інерність же по ціні РН однобока - рости воно може дуже швидко, падає - повільно (хіба який форсмажор). budivelnik написав:Якщо реально існує навєс про який триндить Захар - то це просто підтвердження того , що будівельні генерали стримали вивід житла на ринок і всі вільні кошти в кладали в м2 , щоб в момент коли відбудеться саморозігрів ринку - отримати додатковий профіт.
Загалом Захар про це й пише. Якщо олігополісти-гравці ринку, що здатні впливати на ціну, будуть стримувати об'єми виробництва, вони можуть тим замортизувати падіння цін в певні періоди та значно заробити на рості цін. Це просто інструмент. Але я б оцінив припустимий і доцільний розмір "навєсу" як кілька відсотків від загальної пропозиції житла - інакше це недоцільне й ризикове замороження колосальних коштів на довгий, і головне - невизначений, період.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:26
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:1 млн м2 - це виключно житлова нерухомість ( квартири-приватні будинки) - в рік в Києві.
А індивідуалісти є?
Є , приблизно 20-30% Але моя позиція в тому , що житло це не з повітря. Тому купили Ви в будівельників чи заплатили будівельникам за створення - роді не грає Все одно створили товар середньою вартістю на сьогодні в 12 000 грн/м2
Теперь понятно из какого пальца Вы высасываете цифры - кручу верчу форум в заблуждение ввести хочу. Корректно считать надо то что строят и продают застройщики высокоэтажных и многоквартирных домов - а они сейчас РЕАЛЬНО не продают 1 млн. кв. м в год.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:30
budivelnik написав:Ціна йшла вниз , курс стояв , відсотки збільшували заощадження.Станом на сьогодні Курс під питанням Ціна точно не падає...
Как давно я не был на этом форуме. А тут такое! Это тот самый Будивельник?  Глазам не верю 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 00:31
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:Гроші - вільний продукт , який є еталоном обміну на будь-які товари. Тому коли грошей більше і під цю масу є звідки взяти товари - то ціна рости не буде Якщо товари взяти не має звідки - то на цей товар ціна виросте
Або ціна цих товарів стала вищою 
Так вже виросла чи виросте? Спочатку ви наче стверджували, що ростиме, бо грошей забагато.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
|