|
Південний (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 04 лип, 2016 18:48
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав:Співробітники драного півня порушують законодавство України і вимагають документи не передбачені для отримання виплат від ФГВФО. Якщо драний півень не вибачиться, то озвучу на гілці прізвища тих співробітників. Чому не була зроблена копія моєї довіренності, завірена співробітником банку і мною і півень не віддавав гроші? Чому вимагають йти до нотаріуса і годувати його, роблячи копію? Я відрублю бошку драному півню, на холодець!
Бояться змови між Вами і нотаріусом ....довіреність могла бути відкликана. 
То нехай перевіряють самостійно, якщо сумніви є, а не посилають мене за мої гроші робити їх роботу! Я надав всі необхідні документи: паспорт, ІПН, оригінал довіренності. Повинні були зробити копії завірені, щоб залишити в справі і віддати гроші. Але співробітники драного півня чхали на закони. Драного півня треба змусити повернутися у правове поле України! Не вибачаться, то ославлю! Країна повинна знати своїх героїв!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лип, 2016 19:10
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав:Співробітники драного півня порушують законодавство України і вимагають документи не передбачені для отримання виплат від ФГВФО. Якщо драний півень не вибачиться, то озвучу на гілці прізвища тих співробітників. Чому не була зроблена копія моєї довіренності, завірена співробітником банку і мною і півень не віддавав гроші? Чому вимагають йти до нотаріуса і годувати його, роблячи копію? Я відрублю бошку драному півню, на холодець!
Бояться змови між Вами і нотаріусом ....довіреність могла бути відкликана. 
нотаріальна копія не надає впевненості що довіреність не відкликана дійсність довіреності перевіряється через реєстр довіреностей — доступ до реєстру платний, але публічний, то ж якщо банк має сумніви — будь ласка, сплачуй і отримай витяг з реєстру
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лип, 2016 19:15
Предлагаю получить выплаты по Фидо - а потом уже варить Пивня. Т.к. могут отправить например к жабоедам или цыганам - там удовольствия ещё меньше. P.S. Мне перезванивали из Фонда, интересовались решил ли я проблему с невыдачей налички по Фидо в отделении Пивня. Я сказал, что получил в другом отделении и больше претензий не имею. Осадочек конечно остался, но ещё больше не хочется получать в OTP или Сибе
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Пон 04 лип, 2016 19:35
Вкладчик1234 написав:Предлагаю получить выплаты по Фидо - а потом уже варить Пивня. Т.к. могут отправить например к жабоедам или цыганам - там удовольствия ещё меньше. P.S. Мне перезванивали из Фонда, интересовались решил ли я проблему с невыдачей налички по Фидо в отделении Пивня. Я сказал, что получил в другом отделении и больше претензий не имею. Осадочек конечно остался, но ещё больше не хочется получать в OTP или Сибе
А я отримав у мадяра по довіренності по Активу усьо чин-чинарьом... Там просто відксерили довіренність і завірили підписами. Правда десь годину чекав підтвердження із центрального офіса
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лип, 2016 19:36
Вкладчик1234 написав:Предлагаю получить выплаты по Фидо - а потом уже варить Пивня. Т.к. могут отправить например к жабоедам или цыганам - там удовольствия ещё меньше. P.S. Мне перезванивали из Фонда, интересовались решил ли я проблему с невыдачей налички по Фидо в отделении Пивня. Я сказал, что получил в другом отделении и больше претензий не имею. Осадочек конечно остался, но ещё больше не хочется получать в OTP или Сибе
Знаю по себе,что не очень верится,если с банком возникают проблемы, а кто-то пишет,что у него все отлично. Но в случае выплат через Пiвденний, не могу не выразить удовлетворение по отношению к организации выплат(получала из Хрещатика),чего совершенно нельзя сказать о ПУМБе.
-
Barsurman
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лип, 2016 19:52
Просто півень не вміє читати і розуміти закони. Так, дійсно ДОКУМЕНТ, що підтверджує підповідно до «Положення про порядок відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб коштів за вкладами», затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду від 09.08.2012 р. № 14, право на виплату ( довіреність чи нотаріально завірена копія довіреності) зберігається в банку-агенті чи Фонді. Ключеве слово тут "документ". Півень розуміє так, що під документом розуміється сам оригінал чи нотаріальна копія, а насправді документом є і електронна копія, що завірена згідно вимог.
Ураховуючи те, що згідно зі статтею 1 Закону України "Про інформацію" документом є матеріальний носій, що містить інформацію, яка може бути відображена в електронному вигляді, а також те, що відповідно до пункту 7.1 Вимог до оформлювання документів ДСТУ 4163-2003, затверджених наказом Держспоживстандарту України від 07.04.2003 № 55, документи можуть виготовлятися за допомогою комп’ютерної техніки, застосування банком цифрової камери електронного пристрою (цифрового фотоапарата, планшета, веб-камери, смартфона тощо) для створення копії документа належної якості, на думку Національного банку України, цілком допустиме.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лип, 2016 21:39
Козак-характерник давай вместе умничать есть постановление нбу есть норма ГК есть внутреннее распоряжение от ГО в банке какой пункт нужно вычеркнуть 
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 04 лип, 2016 22:20
sens написав:Козак-характерник давай вместе умничать есть постановление нбу есть норма ГК есть внутреннее распоряжение от ГО в банке какой пункт нужно вычеркнуть 
Внутрішні розпорядження не можуть протирічити законам України. Мочити треба драного півня! В наступний раз дізнаюся хто видає незаконні накази і нестиме персональну відповідальність. Пересічний співробітник банку має право не виконувати незаконні накази чи усні розпорядження керівництва. Я відрубаю бошку драному півню і на холодець. Вони там самогонку пили на день народження львівського півня у робочий час і навіть за стіл не запросили, лише познущалися.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 04 лип, 2016 22:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лип, 2016 22:25
Козак-характерник писал(а): Співробітники драного півня порушують законодавство України і вимагають документи не передбачені для отримання виплат від ФГВФО. Якщо драний півень не вибачиться, то озвучу на гілці прізвища тих співробітників.
Извинения требуйте от горячо любимого Вами Фидобанка, а Пивденному не за что извиняться, он делает операции по своим внутренним правилам, и так происходит в любом банке-агенте.
-
Шерлок
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лип, 2016 22:28
Шерлок написав:Козак-характерник писал(а): Співробітники драного півня порушують законодавство України і вимагають документи не передбачені для отримання виплат від ФГВФО. Якщо драний півень не вибачиться, то озвучу на гілці прізвища тих співробітників.
Извинения требуйте от горячо любимого Вами Фидобанка, а Пивденному не за что извиняться, он делает операции по своим внутренним правилам, и так происходит в любом банке-агенте.
Клав я з прибором на їх внутрішні правила! Є закони України!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-