ТАСКОМБАНК (2008 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 13491350135113521353 ... 3816>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) 3 5 226
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
15%
33
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
56
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
18%
41
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
29%
66
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
30
Всього голосів : 226
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 12:26

Faceless написав:
  Vorlon написав:Кстати, не знаю, как вы умудрились испортить чип - мои два (речь про Б5) в полном порядке, а им уже скоро как 2 года будет

Моя периодически барахлит уже - но не чип, а именно бесконтакт. Оформлял в первый день выхода Б5 в свет. Тоже думаю допку заказать, но надо доползти до отделения

магнитки наши все - работают как часики, и не нужно тянутся пин вводить ;-)
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 13:16

Квесторе_поверніться насправді схема така! Ви записані наприклад на середину серпня. Вираховують у грошовому еквіваленті скільки грошей ви губите наприклад якби вони (200000) працювали на депо Примата. Це за місяць 2500 грн. За 30-50% цих віртуальних процентів (за 1000грн) вас просунуть по черзі й запишуть на завтра)). Я відмовилась
skam231981

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 14:05

skam231981 написав:Квесторе_поверніться насправді схема така! Ви записані наприклад на середину серпня. Вираховують у грошовому еквіваленті скільки грошей ви губите наприклад якби вони (200000) працювали на депо Примата. Це за місяць 2500 грн. За 30-50% цих віртуальних процентів (за 1000грн) вас просунуть по черзі й запишуть на завтра)). Я відмовилась

Та вони корупціонери...а не продовжувачі справи ВЛКСМ. :mrgreen:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 15:30

ins написав:По такой схеме можно еще штук 5-10 банков передать ТАСу, депозиты суммировать, а потом тихонько ввести ВА в принимающий банк, и людям выдать только в пределах 200 тыс

это уже не первое деловое предложение для ушилинских опричников из ФГВ. только успевай внедрять и использовать :D
Pravdoiskatel

Подякував: 4 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 15:43

Квесторе_поверніться написав:Та вони корупціонери...а не продовжувачі справи ВЛКСМ

а был ли мальчик, в смысле дело? далеко не факт :D
Pravdoiskatel

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 16:46

sauvignon написав:
  Pravdoiskatel написав:
  IMPRINTER написав:насчет доверенности ... получать пластик по доверенности - нельзя ... получать пластик моджет только тот, на кого оформлена карта ... можно дать доверенность на управление счетом, но для пластика это запрещено. Если в других банках вам выдавали чужой пластик по доверенности - там нарушали действующие нормы законодательства

можно дать ссылку на действующие нормы законодательства? :roll:

Не корысти ради, а во имя великой справедливости: ЗУ "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні", ст.14, п.14.12, абзац 2:

"Використання електронного платіжного засобу за довіреністю не допускається, крім випадку емісії додаткового електронного платіжного засобу для довіреної особи".

Согласно этому же закону, "платіжна картка - електронний платіжний засіб у вигляді емітованої в установленому законодавством порядку пластикової чи іншого виду картки..."

в предыдущем сообщении речь шла о получении, в вашей ссылке - об использовании, а это две большие разницы.

а как быть с этим :shock:
6.6. Відкриття поточного рахунку однією фізичною особою на ім'я іншої фізичної особи може здійснюватися на підставі довіреності, засвідченої в установленому законодавством порядку.

Відкриття поточного рахунку однією фізичною особою іншій фізичній особі на підставі довіреності здійснюється в порядку, визначеному пунктом 6.1 цієї Інструкції, за умови пред'явлення довіреною особою паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, та подання довіреності (копії довіреності), засвідченої нотаріально. Довіреність має містити інформацію, яка дає змогу банку ідентифікувати особу, на ім'я якої відкривається рахунок. Якщо довірена особа є резидентом, то вона додатково має пред'явити документ, виданий контролюючим органом, що засвідчує її реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків. Якщо рахунок відкривається на ім'я фізичної особи-резидента і в довіреності не зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи-резидента, на ім'я якої відкривається рахунок, то довірена особа додатково має подати копію документа, виданого контролюючим органом, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків фізичної особи, на ім'я якої відкривається рахунок. Ця копія має бути засвідчена органом, що видав документ, або нотаріально чи уповноваженим працівником банку. На підставі цих документів уповноважений працівник банку здійснює ідентифікацію та верифікацію довіреної особи та ідентифікацію фізичної особи - власника рахунку.

Якщо довіреність надана тільки на відкриття поточного рахунку, то картка із зразками підписів під час відкриття рахунку не заповнюється. Під час першого звернення до банку фізичної особи, на ім'я якої відкрито поточний рахунок (власника рахунку), з метою використання рахунку вона має:

пред'явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Фізична особа-резидент додатково має пред'явити документ, виданий контролюючим органом, який засвідчує її реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків;

заповнити картку із зразками підписів (додаток 5).

На підставі пред'явлених документів уповноважений працівник банку здійснює ідентифікацію та верифікацію фізичної особи - власника рахунку.
Pravdoiskatel

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 17:12

Pravdoiskatel написав:
  sauvignon написав:
  IMPRINTER написав:насчет доверенности ... получать пластик по доверенности - нельзя ... получать пластик моджет только тот, на кого оформлена карта ... можно дать доверенность на управление счетом, но для пластика это запрещено. Если в других банках вам выдавали чужой пластик по доверенности - там нарушали действующие нормы законодательства

можно дать ссылку на действующие нормы законодательства? :roll:

Не корысти ради, а во имя великой справедливости: ЗУ "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні", ст.14, п.14.12, абзац 2:

"Використання електронного платіжного засобу за довіреністю не допускається, крім випадку емісії додаткового електронного платіжного засобу для довіреної особи".

Согласно этому же закону, "платіжна картка - електронний платіжний засіб у вигляді емітованої в установленому законодавством порядку пластикової чи іншого виду картки..."

в предыдущем сообщении речь шла о получении, в вашей ссылке - об использовании, а это две большие разницы.

Не соглашусь и поддержу логику, которой, наверное, руководствовался законодатель: процесс "использования" включает в себя не только, например, момент использования её при расчётах или снятии наличных в АТМ, но и момент получения карты в отделении или у мобильных банкиров.

Pravdoiskatel написав:а как быть с этим :shock:
6.6. Відкриття поточного рахунку однією фізичною особою на ім'я іншої фізичної особи може здійснюватися на підставі довіреності, засвідченої в установленому законодавством порядку.

Так вы же оформляете текущий счёт (и цитируете норму, относяющуюся к счёту, не к карте) - это совершенно другое действие. Для него можно воспользоваться доверенностью.
Востаннє редагувалось sauvignon в Чет 13 лип, 2017 17:22, всього редагувалось 1 раз.
sauvignon

Подякував: 5 раз.
Подякували: 80 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 17:18

-VICTOR- написав:Редактор форума я дополнил ваш список и коротко дал объяснения..отделения никак не решают эти проблемы и кивают на ГО...а ГО на полном "морозе"..причины думаю все понимают...

Большое спасибо, -VICTOR-!

Вашему списку будет дан ход. Думаю, представитель банка на форуме заинтересован в поддержании хорошей репутации банка.

С уважением,
Редактор форума FINANCE.UA
Редактор форума
Експерт

Подякував: 25 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 20:28

Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)

ins написав:Мне возврат депозита гарантировал ФГВФО, а не ТАСкомбанк. По такой схеме можно еще штук 5-10 банков передать ТАСу, депозиты суммировать, а потом тихонько ввести ВА в принимающий банк, и людям выдать только в пределах 200 тыс. Я требую выдачи депозита, гарантированного ФГВФЛ!!

Я б порадив Вам написати скаргу до НБУ в департамент банківського нагляду.

Редактор форума написав:Думаю, представитель банка на форуме заинтересован в поддержании хорошей репутации банка.

Даремно Ви так думаєте. Він людина підневольна. Його мета - гнути лінію "партії"

А от скарга в НБУ рекомендованим листом дуже була б в нагоді.
МнеБыЭто

Подякував: 27 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2017 20:51

Шось пропал Таскмбанк!
guntherhouse777

Подякував: 2 раз.
Подякували: 346 раз.

Профіль

#<1 ... 13491350135113521353 ... 3816>
Форум: