ТАСКОМБАНК (2008 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 13451346134713481349 ... 3816>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) 3 5 226
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
15%
33
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
56
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
18%
41
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
29%
66
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
30
Всього голосів : 226
Повідомлення Додано: Вів 11 лип, 2017 17:05

-VICTOR- написав:Представника банку прошу втрутитись в ситуацію з депозитами по Діаманту...ситуація слідуюча неділю тому через відділення вбивши цілий день спромоглися оформити двух нових клієнтів і пройти процедуру по двух діючих , але на сьогодні у діючих клієнтів в банкінгу так і не відображаються усі переведені депозити ,хоча в перший день вони усі були доступні в банкінгу...по чиїйсь команді їх прибрали ,хоча відділення бачить усі , вважаю клєнтам блокується можливість управління депозитами відсутня можливість поповнення -що є однією з умов депозитів по Діаманту , не виплачуються % по всіх тільки по деяких...валютні виплати не проводились.....враховуючи що передача депозитів відбулася 23.06 - то банк НЕ ВИКОНУЄ взяті зобовязання по декількох пунктах депозитних договорів..гаряча лінія фіксує звернення , але віз і нині там.
друга проблема...хтось не надто далекоглядний придумав процедуру активації інтернет банкінгу з привязкою до пластикової карти , тепер я і мої клієнти маємо наступну проблему оскільки , на основі нотаріального доручення не можу отримати карту за дорученням клієнта,хоча доручення таке передбачає , то неможливо активувати інтернет-банкінг , навіть маючи номер карти реєстрація не можлива до отримання карти і її активації ,без активної карти неможлива реєстрація- маємо замкнуте коло . І маємо відсутність можливості управління депозитами дистанційно ,для нас це принципово оскільки відділень немає в місті - найближчі за 100км в одну сторону. крім того хочу зазначити що законодавством забороняється навязувати відкриття будь-яких продуктів в данному випадку хочеш не хочеш відкриваєш ту Платівку..як виявилось абсолютно не потрібну . Подарунок від ТАСу полягає у тому що ми мусимо усі четверо не зважаючи що для полегшення собі життя оформляли нотаріальні доручення не можемо отримати належне обслуговування...нам потрібно усім їхати до відділень.....я вкрай роздратований цією ситуацією : не продуманої процедури реєстрації ( її можна було привязувати до ІПН і не було б проблем) порушенням умов договорів переданих з Діаманту в частині доступу до рахунків , виплати % , неможливості поповнення..... маю намір , якщо до кінця неділі не буде виконання умов договорів , звернутись зі скаргами у відповідні департаменти НБУ , ФГВО , можливо профільний комітет ВР...очікую на разі відповіді по скарзі і очікую втручання нашого представника на гілці...те що відбувається Є НЕПРИПУСТИМО !!! Хочу зазначити що якщо в банку не візьмуться за розум і не припинять з клієнтів робити дурнів - усі без винятку депозити будуть однозначно виводитись з банку , очікую врегулювання ситуації мирним шляхом , а Сергію Леонідовичу - "великий привіт".... :?

я изложу ситуацию и последние ответы....а пока что ознакомьтесь с предыдущим моим постом
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 11 лип, 2017 18:36

-VICTOR- написав:...Да уж....и ни с какой стороны не то что надлежащей.....НИКАКОЙ РЕАКЦИИ - отделение , горячая линия...и НАШ ПРЕДСТАВИТЕЛЬ НА ВЕТКЕ решили делать вид что все прекрасно у нас....и этот безпредел с депозитами Диаманта -это есть НОРМАЛЬНЫЙ ХОД ВЕЩЕЙ...
АУ БАНК - ВЫ НЕ ВЫПОЛНЯЕТЕ УСЛОВИЙ ПО ДЕПОЗИТАМ , НЕ ВЫПЛАЧИВАЕТЕ % , НАРУШАЕТЕ ДРУГИЕ УСЛОВИЯ ДОГОВОРА..... :?

Таська, залишай комсомольскі замашки! :evil: Ууууу комса... :evil:
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лип, 2017 21:06

не так все плохо

Козак-характерник написав:Таська, залишай комсомольскі замашки! Ууууу комса...

да ладно уж, комсомолочки были и хорошие :mrgreen: чего причитать, надо судиться, попутно узнать чего наваяли договорщики 8)
Pravdoiskatel

Подякував: 4 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лип, 2017 21:11

Pravdoiskatel написав:
  IMPRINTER написав:насчет доверенности ... получать пластик по доверенности - нельзя ... получать пластик моджет только тот, на кого оформлена карта ... можно дать доверенность на управление счетом, но для пластика это запрещено. Если в других банках вам выдавали чужой пластик по доверенности - там нарушали действующие нормы законодательства

можно дать ссылку на действующие нормы законодательства? :roll:

что там с ссылочкой? нашлись данные? :roll:
Pravdoiskatel

Подякував: 4 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лип, 2017 23:38

Pravdoiskatel написав:
  Pravdoiskatel написав:
  IMPRINTER написав:насчет доверенности ... получать пластик по доверенности - нельзя ... получать пластик моджет только тот, на кого оформлена карта ... можно дать доверенность на управление счетом, но для пластика это запрещено. Если в других банках вам выдавали чужой пластик по доверенности - там нарушали действующие нормы законодательства

можно дать ссылку на действующие нормы законодательства? :roll:

что там с ссылочкой? нашлись данные? :roll:

Не корысти ради, а во имя великой справедливости: ЗУ "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні", ст.14, п.14.12, абзац 2:

"Використання електронного платіжного засобу за довіреністю не допускається, крім випадку емісії додаткового електронного платіжного засобу для довіреної особи".

Согласно этому же закону, "платіжна картка - електронний платіжний засіб у вигляді емітованої в установленому законодавством порядку пластикової чи іншого виду картки..."
sauvignon

Подякував: 5 раз.
Подякували: 80 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2017 09:49

Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)

Козак-характерник написав:Таська, залишай комсомольскі замашки!

Навесні я намагався через ТАС отримати депо з Платини. В перший же день в дарницькому відділенні все висіло, менеджер порадив ропередньо записатися по телефону.
Телефоную, хлопчик називає дату аж через тиждень, та пропонує обрати відділення. Обираю дарницьке по вул.Будівельників,40
Яке ж в мене було здивування, коли через 5 хвилин прийшла мені смс-ка з адресою відділення на Чоколівському бульварі :mrgreen: :mrgreen:
В іншому банку я вранці зазирнув, увечері вже отримав готівку.
Передумав я заносити валюту в ТАС :arrow:
МнеБыЭто

Подякував: 27 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2017 13:26

Так. Я не понял, а где начисление процентов по депо Диаманта?
У всех ничего не начисляют, или начислило непонятно шо?
DENVER_S

Подякував: 710 раз.
Подякували: 548 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2017 14:02

DENVER_S написав:Так. Я не понял, а где начисление процентов по депо Диаманта?
У всех ничего не начисляют, или начислило непонятно шо?

начисление будет первого числа каждого месяца, а не так как в диаманте
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2017 17:16

Беспредел с Диамантовскими вкладами!!!

Уважаемый редактор форума! Хорошо, что Вы обратили внимание на то, что твориться с выдачей вкладов Диаманта. Представитель банка исчез с форума, как только начались массовые жалобы на выдачу и обслуживание диамантовских вкладов. Не известно, что там порешали ТАС с Фондом, на каких условиях передавались депозиты, но, явно, цель- максимально затянуть выдачу, а лучше - вообще не выдать!! Якобы вклады передали с сохранением всех условий Диаманта. Тогда почему выдают только до 200 тыс, не начисляют проценты в сроки, в которые начислял Диамант, непонятна ситуация с пополнением. :twisted: Четко соблюдают они только одно условие - невозможность досрочного расторжения! Нельзя трактовать условия только в части своей выгоды! нельзя быть немножко беременным. У меня получилось, что вместе с ТАСовскими вкладами, сумма превышает фонд, по-этому естественное желание не выходить за рамки гарантированной суммы и забрать диамантовский депозит. Но не тут то было! Пишите письма, написала, естественно, никто не перезвонил. Когда еще раз наведалась, они выдали: А мы имеем право в течении 30 дней дать вам ответ... Просто нет цензурных слов! Да за 30 дней этот недобанк сам может накрыться медным тазом. Сволочи!! Из-за их мутных схем с Фондом, я должна рисковать своими деньгами. Мне возврат депозита гарантировал ФГВФО, а не ТАСкомбанк. По такой схеме можно еще штук 5-10 банков передать ТАСу, депозиты суммировать, а потом тихонько ввести ВА в принимающий банк, и людям выдать только в пределах 200 тыс. Я требую выдачи депозита, гарантированного ФГВФЛ!!
ins

Подякував: 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2017 17:20

Я правильно понимаю, что через Т24 лимит покупок с карты нельзя установить больше 8 тыс. грн/сутки?
Как лучше и проще поднять (разово или на постоянку)? Топать в отделение или через горячую линию?
tmp01

Подякував: 131 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

#<1 ... 13451346134713481349 ... 3816>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор