Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-VICTOR- написав:Представника банку прошу втрутитись в ситуацію з депозитами по Діаманту...ситуація слідуюча неділю тому через відділення вбивши цілий день спромоглися оформити двух нових клієнтів і пройти процедуру по двух діючих , але на сьогодні у діючих клієнтів в банкінгу так і не відображаються усі переведені депозити ,хоча в перший день вони усі були доступні в банкінгу...по чиїйсь команді їх прибрали ,хоча відділення бачить усі , вважаю клєнтам блокується можливість управління депозитами відсутня можливість поповнення -що є однією з умов депозитів по Діаманту , не виплачуються % по всіх тільки по деяких...валютні виплати не проводились.....враховуючи що передача депозитів відбулася 23.06 - то банк НЕ ВИКОНУЄ взяті зобовязання по декількох пунктах депозитних договорів..гаряча лінія фіксує звернення , але віз і нині там. друга проблема...хтось не надто далекоглядний придумав процедуру активації інтернет банкінгу з привязкою до пластикової карти , тепер я і мої клієнти маємо наступну проблему оскільки , на основі нотаріального доручення не можу отримати карту за дорученням клієнта,хоча доручення таке передбачає , то неможливо активувати інтернет-банкінг , навіть маючи номер карти реєстрація не можлива до отримання карти і її активації ,без активної карти неможлива реєстрація- маємо замкнуте коло . І маємо відсутність можливості управління депозитами дистанційно ,для нас це принципово оскільки відділень немає в місті - найближчі за 100км в одну сторону. крім того хочу зазначити що законодавством забороняється навязувати відкриття будь-яких продуктів в данному випадку хочеш не хочеш відкриваєш ту Платівку..як виявилось абсолютно не потрібну . Подарунок від ТАСу полягає у тому що ми мусимо усі четверо не зважаючи що для полегшення собі життя оформляли нотаріальні доручення не можемо отримати належне обслуговування...нам потрібно усім їхати до відділень.....я вкрай роздратований цією ситуацією : не продуманої процедури реєстрації ( її можна було привязувати до ІПН і не було б проблем) порушенням умов договорів переданих з Діаманту в частині доступу до рахунків , виплати % , неможливості поповнення..... маю намір , якщо до кінця неділі не буде виконання умов договорів , звернутись зі скаргами у відповідні департаменти НБУ , ФГВО , можливо профільний комітет ВР...очікую на разі відповіді по скарзі і очікую втручання нашого представника на гілці...те що відбувається Є НЕПРИПУСТИМО !!! Хочу зазначити що якщо в банку не візьмуться за розум і не припинять з клієнтів робити дурнів - усі без винятку депозити будуть однозначно виводитись з банку , очікую врегулювання ситуації мирним шляхом , а Сергію Леонідовичу - "великий привіт"....
я изложу ситуацию и последние ответы....а пока что ознакомьтесь с предыдущим моим постом
-VICTOR- написав:...Да уж....и ни с какой стороны не то что надлежащей.....НИКАКОЙ РЕАКЦИИ - отделение , горячая линия...и НАШ ПРЕДСТАВИТЕЛЬ НА ВЕТКЕ решили делать вид что все прекрасно у нас....и этот безпредел с депозитами Диаманта -это есть НОРМАЛЬНЫЙ ХОД ВЕЩЕЙ... АУ БАНК - ВЫ НЕ ВЫПОЛНЯЕТЕ УСЛОВИЙ ПО ДЕПОЗИТАМ , НЕ ВЫПЛАЧИВАЕТЕ % , НАРУШАЕТЕ ДРУГИЕ УСЛОВИЯ ДОГОВОРА.....
IMPRINTER написав:насчет доверенности ... получать пластик по доверенности - нельзя ... получать пластик моджет только тот, на кого оформлена карта ... можно дать доверенность на управление счетом, но для пластика это запрещено. Если в других банках вам выдавали чужой пластик по доверенности - там нарушали действующие нормы законодательства
можно дать ссылку на действующие нормы законодательства?
IMPRINTER написав:насчет доверенности ... получать пластик по доверенности - нельзя ... получать пластик моджет только тот, на кого оформлена карта ... можно дать доверенность на управление счетом, но для пластика это запрещено. Если в других банках вам выдавали чужой пластик по доверенности - там нарушали действующие нормы законодательства
можно дать ссылку на действующие нормы законодательства?
"Використання електронного платіжного засобу за довіреністю не допускається, крім випадку емісії додаткового електронного платіжного засобу для довіреної особи".
Согласно этому же закону, "платіжна картка - електронний платіжний засіб у вигляді емітованої в установленому законодавством порядку пластикової чи іншого виду картки..."
Навесні я намагався через ТАС отримати депо з Платини. В перший же день в дарницькому відділенні все висіло, менеджер порадив ропередньо записатися по телефону. Телефоную, хлопчик називає дату аж через тиждень, та пропонує обрати відділення. Обираю дарницьке по вул.Будівельників,40 Яке ж в мене було здивування, коли через 5 хвилин прийшла мені смс-ка з адресою відділення на Чоколівському бульварі В іншому банку я вранці зазирнув, увечері вже отримав готівку. Передумав я заносити валюту в ТАС
Уважаемый редактор форума! Хорошо, что Вы обратили внимание на то, что твориться с выдачей вкладов Диаманта. Представитель банка исчез с форума, как только начались массовые жалобы на выдачу и обслуживание диамантовских вкладов. Не известно, что там порешали ТАС с Фондом, на каких условиях передавались депозиты, но, явно, цель- максимально затянуть выдачу, а лучше - вообще не выдать!! Якобы вклады передали с сохранением всех условий Диаманта. Тогда почему выдают только до 200 тыс, не начисляют проценты в сроки, в которые начислял Диамант, непонятна ситуация с пополнением. Четко соблюдают они только одно условие - невозможность досрочного расторжения! Нельзя трактовать условия только в части своей выгоды! нельзя быть немножко беременным. У меня получилось, что вместе с ТАСовскими вкладами, сумма превышает фонд, по-этому естественное желание не выходить за рамки гарантированной суммы и забрать диамантовский депозит. Но не тут то было! Пишите письма, написала, естественно, никто не перезвонил. Когда еще раз наведалась, они выдали: А мы имеем право в течении 30 дней дать вам ответ... Просто нет цензурных слов! Да за 30 дней этот недобанк сам может накрыться медным тазом. Сволочи!! Из-за их мутных схем с Фондом, я должна рисковать своими деньгами. Мне возврат депозита гарантировал ФГВФО, а не ТАСкомбанк. По такой схеме можно еще штук 5-10 банков передать ТАСу, депозиты суммировать, а потом тихонько ввести ВА в принимающий банк, и людям выдать только в пределах 200 тыс. Я требую выдачи депозита, гарантированного ФГВФЛ!!
Я правильно понимаю, что через Т24 лимит покупок с карты нельзя установить больше 8 тыс. грн/сутки? Как лучше и проще поднять (разово или на постоянку)? Топать в отделение или через горячую линию?