Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав: Ок. Дякую. А неіменну дають зразу?
Неіменних, сказали, нема. Чекав іменну з неділі до понеділка наступного ... 7 днів (5 робочих). Але ще раз мушу зазначити - у першому відділенні двоє шукали можливість і не знайшли ... у другому, після мого спілкування з "гарячкою" по гучному зв"язку, знайшли можливість!
Квесторе_поверніться написав:А де тарифи на доларову В5 лежать...підкажуть добрі люди?
- там само, де й по гривневій ... гривнева колонка діє і для ЮСД-ЄВРО https://new.tascombank.ua/files/_dod_3_ ... aterka.pdf - про кума, якому відмовили: я два дні вибивав у двох відділень доларову ... ВИБИВ!!! іменну В5 ... користуюсь .. все гут. Треба їм пояснювати, що вони ЦЕ МОЖУТЬ РОБИТИ !!!
Ок. Дякую. А неіменну дають зразу?
Если мгновенные неименные карты есть в наличии в отделении, то дают сразу.Оформляла себе долларовую с кредитным лимитом 0- все заняло 15 минут. Но до этого пластика не было в наличии, пришлось неделю ждать. Или можно оформить именную карту-тоже бесплатно, но надо 2 раза посещать отделение-срок оформления 7-10 дней.
2XL написав:Акционная Вика заканчивается в этом месяце, прислали предложение про перевыпуск. Звоню - 50 грн. Нужно ждать конца месяца и просто в отделении получить потом новую неименную бесплатно?
Именная-платно, мгновенка-бесплатно.
Не фулюганьти https://new.tascombank.ua/files/_dod_2weekend.pdf 1.3.Оформлення основної платіжної картки (в т.ч. у зв’язку з закінченням терміну дії) MasterCard WORLD (ЧІП, безконтакт) миттєва - Входить у вартість пакету MasterCard WORLD (ЧІП, безконтакт) іменна - Входить у вартість пакету
О Боже! Благодать снизошла.. Позвонило местное отделение,сказали рассмотрели вашу проблему и Куев дал добро - мы можем вам выдать именную В5 в уе, но только с нулевым лимитом. Пы.сы где можно портрет Тигипыча купить? Вот думаю надо над столом повесить...