|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 04 бер, 2020 23:00
balance написав:Загнала Тася мене в тех оведрафт зменшивши кред ліміт.
Ого! Вы наверное первый, кому уменьшили здесь лимит. Есть причины или просто так?
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 бер, 2020 23:32
Vorlon написав: balance написав:Загнала Тася мене в тех оведрафт зменшивши кред ліміт.
Ого! Вы наверное первый, кому уменьшили здесь лимит. Есть причины или просто так?
та то думаю якась дірка в системі, бо буквально два тижні тому по заявці у відділені кредитний ліміт збільшили з 1000 до 5000. І тут в четвер приходить смс по типу вітаємо за активне користування карткою підвищуємо ваш ліміт до 2000. А він уже 5000  . тайтаке.. але знайшов у виписці подвійне списання за покупку в продуктовому якраз на ту суму що бракує. буду дзвонити на гарячку виясняти, бо по смс немає такого
-
balance
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 бер, 2020 23:46
stas_rst написав:Беріть пакетом одразу: Б5 гривня, долар для оміну, Платівку гривня для виходу через банкомати (для долара є ощадний рахунок). Від страховок відмовляйтесь одразу. Пудра для дівчат (дружин). Бажано окремим рахунком, не додатковою до своєї Б5 (об"єднаний кешбек). Беріть звичайні неіменні, без чіпа і пейпас (безкоштовні) по факту візиту у відділення (доларова іменна через 10 днів у Києві). Читайте тарифи на зарахування і вихід. Усі операції через додаток Т2ю Усього не згадаю і можу помилитись. Ще читайте гілку, тут багато розумних порад і ситуації розбирають детально.
про долар не дуже зрозумів яким чином це вигідно ? і власний рахунок там процент 0.01 толку з нього , а для гривні 7 % взагалі не розумію на карці б5 залишок на остаток 10% , переведння гривні на свій рахунок взагалі якийсь безглуздий ,чи я щось пропустив
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2020 00:08
Ananas1start написав: stas_rst написав:Беріть пакетом одразу: Б5 гривня, долар для оміну, Платівку гривня для виходу через банкомати (для долара є ощадний рахунок). Від страховок відмовляйтесь одразу. Пудра для дівчат (дружин). Бажано окремим рахунком, не додатковою до своєї Б5 (об"єднаний кешбек). Беріть звичайні неіменні, без чіпа і пейпас (безкоштовні) по факту візиту у відділення (доларова іменна через 10 днів у Києві). Читайте тарифи на зарахування і вихід. Усі операції через додаток Т2ю Усього не згадаю і можу помилитись. Ще читайте гілку, тут багато розумних порад і ситуації розбирають детально.
про долар не дуже зрозумів яким чином це вигідно ? і власний рахунок там процент 0.01 толку з нього , а для гривні 7 % взагалі не розумію на карці б5 залишок на остаток 10% , переведння гривні на свій рахунок взагалі якийсь безглуздий ,чи я щось пропустив
пропустили, сторінок так 100 гілки  ощадні для зняття коштів у касі без % (ТІЛЬКИ ПАСПОРТ - НІЯКИХ КАРТОК в руки касиру), а не тримання на них грошей (для вас нагадую, що гроші повинні пролежати ДВА робочих банківських дні, один - ризиковано, поки не зрозумієте принципу). Доларова і гривнева Б5 - для онлайн-обміну в т2ю. Платівка гривнева - виключно для зарахування на неї коштів з гривневого ощадного (ДВА дні карантину, без врахування вихідних!!!, з вихідними ЧОТИРИ або П"ЯТЬ, особливо 8 березня!!!). Також з Платівки можна забирати додатками ряду іншим банків. Знавців прошу не ржати, я намагаюсь пояснити із єфрейторським запасом !!! Ще раз пишу - читайте уважно гілку !!! Тут усе пишуть періодично кожних 20-30 сторінок. Сам недавно став спонсором на 140 гривень. Бо затупив з 25-м числом погашення (зроблено 25.02 о 23.20, зараховано 26-го і відсоток за вихід з грейсу, - завтикав Пудру дружини). Не лінуйтесь. І вчіть тарифи - диявол Тасі захований у деталях!!!
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 бер, 2020 01:52
klug написав:StrikerCross border fee лупить з банку МПС, більшість банків закладають її як плату за конвертацію у тарифи, окремі банки закладають у курс ТАСька часто робить і те, і інше. Заведіть валютну В5: обмін через ТАС2Ю з гривневої В5 на валютну В5 без комісії, курс видно одразу, 1% кишмиша - ваш. Коли картка пуста, відсутність підтвердження нічим не загрожує. З таким ростом курсу може виявитись дуже актуальним продуктом.
на сколько мне известтно для шести валют тася сумму к списанию не меняет - шо заблочила - то и списала.
-
uaprofi
-
-
- Подякував: 831 раз.
- Подякували: 660 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2020 03:01
uaprofi написав: klug написав:StrikerCross border fee лупить з банку МПС, більшість банків закладають її як плату за конвертацію у тарифи, окремі банки закладають у курс ТАСька часто робить і те, і інше. Заведіть валютну В5: обмін через ТАС2Ю з гривневої В5 на валютну В5 без комісії, курс видно одразу, 1% кишмиша - ваш. Коли картка пуста, відсутність підтвердження нічим не загрожує. З таким ростом курсу може виявитись дуже актуальним продуктом.
на сколько мне известтно для шести валют тася сумму к списанию не меняет - шо заблочила - то и списала.
Це привід переплачувати 1-3%?
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1265 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 05 бер, 2020 03:59
як ви користуєтесь картою пудра ? купили товар на якусь суму наприклад 250 грн і потім стільки ж поповнили ? бо якщо поповнити скаже на 500 то при наступній покупці кешбек буде вже рахувати зі своїх і от цікаво а як буде рахувати якщо робити покупку скажем за 250 грн а на рахунку 10 грн своїх ?
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2020 05:48
Ananas1start написав:як ви користуєтесь картою пудра ?
Купили=купили=купили... 20-24 числа поповнили.
-
Slx
-
-
- Подякував: 318 раз.
- Подякували: 116 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2020 06:04
balance написав:але знайшов у виписці подвійне списання за покупку в продуктовому якраз на ту суму що бракує.
Перед дзвінком читайте гілку про Альфа-Банк.
-
Howl
-
-
- Подякував: 586 раз.
- Подякували: 1143 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 05 бер, 2020 08:34
vinni77 написав:сегодня решила поменять 1000 на грн в тас2у
У Вас працює валютообмін в ТАСі?! Бо в мене вже 2 дні пише "Сталася помилка - спробуйте пізніше "...звісно, що пізніше помилка та сама:(
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
|