Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Та я не проти погостювати в вас, але не кличите...)) Чекаю обіцяної кредитки для вкладника. І щоб з кешбеком. І не менше 50% від депо. І валютним вкладникам. До речі до такого запланованого продукту обмеження за донецькою пропискою є? Заради вас я прописку змінювати не збираюся. Монетки з горщика козака Траст чекає вже. Конкуренція на ринку. Козак що старець..в кожній хаті приймають. І пригощають.
Ми б з радістю покликали, але такі умови... Щодо запланованого продукту - поки ніяких коментарів, на жаль, дати не можемо.
TASCOMBANK, а для чого призначати зустріч? Банчик в наших краях новий, пару раз заходив ....черг не було...народ ще не в курсі які плюшки тут роздають. Ви зараз серйозний конкурент МИхаличу...і розміри приблизно однакові. Цікаво буде поспостерігати ....хто кого. На цьосу форумі Ви явно сильніші ніж Представник МБ.
TASCOMBANK написав:При заполнении анкеты, Вы самостоятельно указываете желаемый размер кредитного лимита. Без предоставления справки о доходах - максимум 30 000 грн.
Спасибо большое за ответы!
Насколько я понял, за 120 гривен на 2 года я получаю одну бесконтактную карту и вторую мгновенку бесплатно (на 3 года). Других расходов у меня не будет - СУПЕР!
Ещё несколько вопросов:
1) Насчёт кредитного лимита: если я укажу по мнению банка слишком большой лимит, то мне: а) откажут в выдаче карты, б) дадут карту с меньшим лимитом.
2) Со временем (при постоянном использовании карты) кредитный лимит банк увеличивает самостоятельно (как некоторые другие банки), либо увеличение надо инициировать самостоятельно?
3) Программа «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНК» (CashBack) предположительно будет продолжена после Нового года или это разовая акция?
Квесторе_поверніться написав:На цьосу форумі Ви явно сильніші ніж Представник МБ.
АдназначнА...душевнее...)) Михалич якийсь неговіркий... Але незважаючи на свою угрюмість козака пригощає... А тут співають гарно...а до столу не садять... Ну подивимося далі що і як... Поки я тут тільки запах від шашличка нюхаю та пісні слухаю..))) Але одною піснею ситий не будеш. Пора вже й за стіл сідати! ))
Vorlon написав:Насколько я понял, за 120 гривен на 2 года я получаю одну бесконтактную карту и вторую мгновенку бесплатно (на 3 года). Других расходов у меня не будет - СУПЕР!
Да, все верно
Vorlon написав:1) Насчёт кредитного лимита: если я укажу по мнению банка слишком большой лимит, то мне: а) откажут в выдаче карты, б) дадут карту с меньшим лимитом.
Вам будет предложено повторно заполнить анкету с рекомендованным Банком размером кредитного лимита.
Vorlon написав:2) Со временем (при постоянном использовании карты) кредитный лимит банк увеличивает самостоятельно (как некоторые другие банки), либо увеличение надо инициировать самостоятельно?
Да, увеличение кредитного лимита со стороны Банка возможно.
Vorlon написав:3) Программа «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНК» (CashBack) предположительно будет продолжена после Нового года или это разовая акция?
Сьогодні був на частуванні, за стіл посадили, але не накормили (дали відмову по кредитці взагалі - хоча приніс і справку про доходи), тому хочу сказати, що інтерес до Тігіпича і щоб в майбутньому нести сюди свої монетки взагалі пропадає!