Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Як виявилось, на "Ощадному рахунку" нараховані відсотки автоматично капіталізуються, а не падають на "Рахунок для виплат по депозиту". Насправді, мені так навіть більше подобається, але от роль цього "Рахунку для виплат по депозиту" у такому випадку незрозуміла, адже при частковому знятті все одно потрібно самостійно обирати рахунок для зарахування коштів...
Ну, і щоб 2 рази не вставати: на миттєвій В5 написано, що вона "World". Я правильно розумію, що ця картка автоматично приймає участь у акції "Опинитися у світі великого кіно – безцінно!" і навіть виявилася "преміальною карткою" ?
klug написав:Як виявилось, на "Ощадному рахунку" нараховані відсотки автоматично капіталізуються, а не падають на "Рахунок для виплат по депозиту". Насправді, мені так навіть більше подобається, але от роль цього "Рахунку для виплат по депозиту" у такому випадку незрозуміла, адже при частковому знятті все одно потрібно самостійно обирати рахунок для зарахування коштів...
Таким чином влаштований стандартний вид таблиці з деталями по депозиту. Передамо нашим колегам цю інформацію. Можливо, по Ощадному рахунку поправлять цей рядок
klug написав:Ну, і щоб 2 рази не вставати: на миттєвій В5 написано, що вона "World". Я правильно розумію, що ця картка автоматично приймає участь у акції "Опинитися у світі великого кіно – безцінно!" і навіть виявилася "преміальною карткою"?
Так, миттєві картки MasterCard World приймають участь у зазначеній акції. У нас ще новина на сайті є
TASCOMBANK А если наемный работник получил Б5, а потом перестал быть наемным работником и стал крутым бизнесменом (или безработным), он должен испытывать угрызения совести при использовании карточки?
Valt22 написав:TASCOMBANK А если наемный работник получил Б5, а потом перестал быть наемным работником и стал крутым бизнесменом (или безработным), он должен испытывать угрызения совести при использовании карточки?
Покайтесь, и если безработный явку с повинной с карточкой
Valt22 написав:TASCOMBANK А если наемный работник получил Б5, а потом перестал быть наемным работником и стал крутым бизнесменом (или безработным), он должен испытывать угрызения совести при использовании карточки?
Покайтесь, и если безработный явку с повинной с карточкой
Т.е. душевное спокойствие можно будет обрести в обмен на отказ от использования карточки?