Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3435363738 ... 232>
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 08:21

теханализ ни в коем случае нельзя применять для экономики нашего Гондураса-всё руководится в ручном режиме и всё вышеизложенное только подтверждает это! ...ни к чему доброму это не приведёт, а время всё расставит по своим местам!
leon1601

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 08:36

По поводу курса-да сейчас 8.05 , но он-установлен в приказном порядке и ни в коем случае не рыночный! А по поводу предсказаний, так не теханализом он вычислялся-просто у человека был инсайд, он его и слил, не подкрепляя ни какими расчётами!
leon1601

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 09:43

Как интересно)
Не будет ли любезен многоуважаемый будивэльник высказатся о том, какие цены на бетонометры ждут нас при долларе по 10 гривень?

Или "хоть по 10, хоть по 5 - будиттокодаражать" ?

1 В мене всюди написано що не буде дешевшати
2 Вже рік пишу про те що в гривні не дешевшало ні при курсі 4,6 , ні при курсі 9
3 Своє бачення як курсу так і цін я висказав , якщо Ваше бачення інше - фантазуйте самостійно :D
4 На сьогоднішній день продається житло яке на 90 % було збудоване з матеріалів і робочими руками при курсі 5,00 , тому й гривнева ціна на нього не змінилась .Зараз помаленьку нова ціна газу вплине як на вартість матеріалів так і на вартість робочих рук , але наслідки цього процесу Ви побачите не швидше ніж через рік . Боюсь будете дуже не задоволені що не прислухались до мене і не купили житло сьогодні , але лікті кусати зможете в любий момент навіть без моїх підказок :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 10:08

budivelnik написав:
Как интересно)
Не будет ли любезен многоуважаемый будивэльник высказатся о том, какие цены на бетонометры ждут нас при долларе по 10 гривень?

Или "хоть по 10, хоть по 5 - будиттокодаражать" ?

1 В мене всюди написано що не буде дешевшати
2 Вже рік пишу про те що в гривні не дешевшало ні при курсі 4,6 , ні при курсі 9
3 Своє бачення як курсу так і цін я висказав , якщо Ваше бачення інше - фантазуйте самостійно :D
4 На сьогоднішній день продається житло яке на 90 % було збудоване з матеріалів і робочими руками при курсі 5,00 , тому й гривнева ціна на нього не змінилась .Зараз помаленьку нова ціна газу вплине як на вартість матеріалів так і на вартість робочих рук , але наслідки цього процесу Ви побачите не швидше ніж через рік . Боюсь будете дуже не задоволені що не прислухались до мене і не купили житло сьогодні , але лікті кусати зможете в любий момент навіть без моїх підказок :D

ааааа еще один пост будэвэльныка и иду брать ипотеку :)
ХомаБрут

Подякував: 6 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 10:16

Видно не всі мої пости уважно читали :wink:
По моїм підрахункам іпотеку вигідніше брати при ціні в 1,3 рази вищій , але не під 25 % як сьогодні , а під 16 % , бо дуже сильно переплатите . :D
Так що на Вашому місці я б галасував - нехай дорожчає , головне щоб відсотки по іпотеці швидше падали :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 10:35

budivelnik написав:Видно не всі мої пости уважно читали :wink:
По моїм підрахункам іпотеку вигідніше брати при ціні в 1,3 рази вищій , але не під 25 % як сьогодні , а під 16 % , бо дуже сильно переплатите . :D
Так що на Вашому місці я б галасував - нехай дорожчає , головне щоб відсотки по іпотеці швидше падали :D

"головне щоб відсотки по іпотеці швидше падали"- ну-ну подождем еще пару- тройку лет.
Colambus

Подякував: 15 раз.
Подякували: 206 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 10:38

budivelnik написав:
Зараз помаленьку нова ціна газу вплине як на вартість матеріалів так і на вартість робочих рук , але наслідки цього процесу Ви побачите не швидше ніж через рік . Боюсь будете дуже не задоволені що не прислухались до мене і не купили житло сьогодні , але лікті кусати зможете в любий момент навіть без моїх підказок :D

Извините что вмешиваюсь в дискуссию, но как мне кажется, рынок сначала должен переварить вторичку и "после строителей", и обжитую... Поэтому, не уверен что в ближайшие годы дойдет дело до того, чтобы "кусать локти".
Миша-клиент

Подякував: 32 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 10:41

ну-ну подождем еще пару- тройку лет.

А який у Вас вибір :?:
Вчора коли було дорого і низькі відсотки Ви не купили
Сьогодні коли дешево і високі відсотки , але в кінцевому результаті дорожче ніж вчора - Ви не купуєте , бо вчора було дешевше :D
Єдиний варіант , молитись щоб ціна не росла ( а ще краще падала :D ) , а Ви за цей час , якщо маєте купите за кеш , або спробуєте всю суму заробити .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 10:44

рынок сначала должен переварить вторичку и "после строителей", и обжитую...

Зверніть увагу на те що вторинка дорожча від первинки , тому поки що невідомо яка ціна на яку сильніше впливає .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 10:51

вчора ввімкнув перед сном новини по трк Київ, так хоч пореготав перед сном. Якийсь директор ринку нерухомості казав про ріст у цьому році на 2-5% щомісяця :D
Ще він розповідав, про 1 кімнатні по 100тисяч доларів :D
Я подумав і вирішив, що то був ведмідь, який ліг у сплячку влітку 2008 і вчора прокинувся :D
Але що саме цікаве, то він все це розповідав і стримував себе, щоб не зареготати :D
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

#<1 ... 3435363738 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: xchaoyang674 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор