|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 13 січ, 2010 15:09
budivelnik написав:Критикують , значить як мінімум подивились  , вже добре , от тільки щось свого ніхто кращого не викладає 
золотое правило(по крайней мере "там")
США - стоимость авто = 6 мес дохода
развитые страны ЕС - стоимость авто = 12 мес дохода
ну у нас я бы больше 12-18 мес дохода не потратил бы на авто, баловство это
все шо больше - расточительство и не грамотное управление личными финансами
у меня ни одной тачки ще не было дороже 12 мес
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 15:11
FAM написав:budivelnik написав:Краще складати табличку скільки реально повинна коштувати квартира для того, щоб сім'я купила квартиру
Складіть , разом посміємось 
І ще, я так зрозумів, що все , що не так як ви думаєте, то потрібно з цього сміятись. Так значить ви шут
Востаннє редагувалось FAM в Сер 13 січ, 2010 15:14, всього редагувалось 1 раз.
-
FAM
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 15:12
то ви цими своїми цифрами запудрюєте нам голови для того. щоб впарити нам свою нерухомість
. А Ви спробуйте мені мозги своїми цифрами запудрити , а читачі для себе самостійно вирішать кого слухати развитые страны ЕС - стоимость авто = 12 мес дохода ну у нас я бы больше 12-18 мес дохода не потратил бы на авто, баловство это
По підправленій табличці в мене приблизно так і виходить
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 13 січ, 2010 15:33
budivelnik написав: то ви цими своїми цифрами запудрюєте нам голови для того. щоб впарити нам свою нерухомість
. А Ви спробуйте мені мозги своїми цифрами запудрити , а читачі для себе самостійно вирішать кого слухати развитые страны ЕС - стоимость авто = 12 мес дохода ну у нас я бы больше 12-18 мес дохода не потратил бы на авто, баловство это
По підправленій табличці в мене приблизно так і виходить
По-перше: цифрами пудрете тут тільки ви.
По-друге.
Для того, щоб скласти більш реальну табличку потрібно хоча б місяць ( мінімум). І для цього потрібно досконало вивчити кожен регіон, місто, село, бо в кожного регіону свої особливості формування ціни на нерухомість, рівень зарплат, послуг і т.д.. Вибачте, але в мене немає вільного місяця для того, щоб складати табличку, в мене своїх справ вистачає. вірити даним з інтернету я не збираюсь, бо майже всі статті з інтернету написані забудовниками, або ріелторами. А ви за 10 хв склали табличку й хочете, щоб я сприймав її за реальність.
-
FAM
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 15:36
budivelnik
з форестер не виходить, потрібно 4 роки працювати
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 16:09
budivelnik написав:Рівні______________зарпата_дохід на сімю в місяць___персування______житло фізіологічний_______750 грн _____2250____________пішки_________4 кв м на особу фізіологічний х 2____1500 грн_____4500___________велосипед_____8 кв м на особу фізіологічний х 3____2250 грн_____6750____________Таврія________12 кв м на особу фізіологічний х 4____3000 грн_____9000___________Логан_________16 кв м на особу фізіологічний х 5____3750 грн_____11250___________Ланцер_______20 кв м на особу фізіологічний х 6____4500 грн_____13500___________Форестер______24 кв м на особу фізіологічний х 7____5250 грн_____15750___________Лендкрузер____28 кв м на особу Як завжди будь які цифри в цій табличці не догма ,а інформація для дискусії
5250 грн_____15750___________Лендкрузер____28 кв м на особу
а харя не треснет на крузаке ездить при таких доходах?))
1 А що не позволяє покоректніше виражатись , виховання чи словарний запас 2 Не подобається замініть в своїй табличці на Паджеро чи будь який інший автомобіль
Я не поняла таблички. Ткните носом меня , пожалуйста, в верное по Вашему :
1) Семья из 7ми человек должна вся ездить на одном лендкрузере?
2) Или же доход одного из 15750грн позволяет купить Лендкрузер и его содержать?
3) Или же при доходе в 5250грн можно копить/купить 28кв.м.?
Как-то табличка из серии "в огороде бузына, в киеве дядько.."
 Или извините, что не поняла с первого раза..Долго не было на форуме меня, поэтому отвыкла от вашего стиля:)
Ну и вдогонку...При ЗП намного большей, нежели в вашей табличке, я все еще снимаю квартиру и откладываю денюжку...Где то в вашей табличечке промашечечка...
Востаннє редагувалось Login в Сер 13 січ, 2010 16:14, всього редагувалось 2 разів.
-
Login
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 16:11
Терпение лопнуло - пришлось зарегистрироваться, чтобы ответить. :)
budivelnik, судя по вашей табличке, я должна ездить на майбахе, а я езжу в метро и коплю на качественную двушку в Киеве. Нестыковок не находите?!
-
kd
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 16:13
Уважаемые Дамы и Господа!
Вы обратите внимание на название топика. Мне кажется что его давно пора закрывать, т.к. время доказало что недвижимость дешевеет.
-
gray
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 16:19
gray написав:Уважаемые Дамы и Господа! Вы обратите внимание на название топика. Мне кажется что его давно пора закрывать, т.к. время доказало что недвижимость дешевеет.
т.е. предлагаете открыть новый топик -
"Почему в Украине дешевеет недвижимость. Причины и Последствия."))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 17:04
gray написав:Уважаемые Дамы и Господа! Вы обратите внимание на название топика. Мне кажется что его давно пора закрывать, т.к. время доказало что недвижимость дешевеет.
если считать в грн то как бы не дешевеет...
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-