Яку суму та частку складають в КП кредити, видані пов'язаним особам?
|
|
![]() dcDent Станом на 19.05.2016 кредити пов`язаним особам становлять 5,3%
Востаннє редагувалось KSG_BANK в Сер 25 тра, 2016 17:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Шановний BBC, при розміщені депозитного вкладу в євро, пробуємо оформити депозитний сертифікат, основною перевагою якого є відсутність обмежень НБУ на отримання вкладу та відсотків по закінченню строку розміщення. При оформленні депозитного сертифікату відсоткова ставка в євро становить до 8% річних. Більш детально: Крім того, пропонуємо наступні умови по розміщенні вкладів: Дякуємо за звернення. Востаннє редагувалось KSG_BANK в Сер 25 тра, 2016 17:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Прибуток за підсумками першого кв. 2016р. склав 179тис.грнKSG_BANK
За результатами роботи KSG BANK в першому кварталі 2016 вдалося зафіксувати прибуток в розмірі 179 тис.грн. та продемонструвати покращення результату, як в квартальному, так і в річному вимірі. Даний результат був досягнутий, головним чином, завдяки оптимізації витрат на покриття ризиків. Кредитний портфель на кінець першого кварталу 2016 р. склав 379,3 млн.грн; депозитний портфель - склав 202,5 млн.грн.; регулятивний капітал Банку склав – 197,6 млн.грн. Крім того, в першому кварталі KSG BANK підвищив норматив адекватності регулятивного капіталу (Н2) до 56,7% (не менше 10%), що підтверджує здатність Банку своєчасно і в повному обсязі розрахуватися за своїми зобов'язаннями, що випливають із торговельних, кредитних або інших операцій грошового характеру. ![]() KSG_BANK
В условиях размещения депозитов у вас на сайте прочла, что проценты идут на текущий счет. Можно ли получать на карточный? Также нашла в Тарифах по картам, что на карте неснижаемый остаток 50 грн. Т.е. я не смогу снимать проценты по депозиту полностью, придется оставлять 50 грн? Тоже раздумываю разместить здесь вклад, когда отдадут деньги "погорельцам". Но немного стремно, если честно... ![]() забрав з Каштанки 200 тон, купив дол на чорному ринку по 25,20.
звичайний депо мене не влаштовує тому розмістив на депосертифікат на 6 міс, шкода що бонус не дали, як на звичайний депозит (+0,25%), але це не важливо. Мені головне що після закінчення всю суму можна забрати відразу, обмеження регулятора не діють на депосертифікати. ![]() Розрахував так суму, щоб разом з % навіть при курсі 27 був в межах фонду. Навчився на своїх помилках (точніше Каштанка навчила ![]() ![]()
Annet та вроді ніякого незнижувального вони не беруть, дівчата менеджери мені нічого такого не говорили, хоча я більше за депосертифікати питав..... ![]() dcDent
Картка Visa Gold надає додаткові знижки при розрахунку. Про перелік ексклюзивних пропозицій, більш детально Ви можете дізнатися за посиланням
|
|