|
КСГ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 21 чер, 2016 10:33
rufius Слідчий через Суд - Фонд іди роби перевірку, Фонд коментує - ми то тут при чому, це не наша робота, прошу Суд пояснити, Суд - ідіть перевіряйте, я ж Печерський суд, самий чесний суд у світі, Фонд - ну ладно, ладно (чути матюкається)..... 
-
EdgarPo
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 чер, 2016 11:13
EdgarPo это всё понятно, тока вкладчику знать бы про это хотя бы за месяц. )
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 чер, 2016 11:21
rufius так знати про що? не зрозуміле рішення суду по не зрозумілому позову слідчого, що ніхто з "троїці" (слєдок, суд і фонд) не розуміє що робити (суд послав фонд, так як не знає що роз'яснювати йому)? як на мене то якась фігня все це....
п.с. я вкладчик також.
-
EdgarPo
-
-
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 чер, 2016 11:24
EdgarPo написав:rufius так знати про що? не зрозуміле рішення суду по не зрозумілому позову слідчого, що ніхто з "троїці" (слєдок, суд і фонд) не розуміє що робити (суд послав фонд, так як не знає що роз'яснювати йому)? як на мене то якась фігня все це.... п.с. я вкладчик також.
Це зовсім не фігня....підстави ж для таких перевырок слідчий виклав....і на його думку порушення такого маштабу, що аж Фонд має перевірити. І суд погодився. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 чер, 2016 11:26
EdgarPo написав:rufius так знати про що? не зрозуміле рішення суду по не зрозумілому позову слідчого, що ніхто з "троїці" (слєдок, суд і фонд) не розуміє що робити (суд послав фонд, так як не знає що роз'яснювати йому)? як на мене то якась фігня все це.... п.с. я вкладчик також.
Знати про те, що така дурна ситуацiя виникне. Я не вкладник, але до цього банку придивляюсь.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 чер, 2016 11:51
Квесторе_поверніться написав: EdgarPo написав:rufius так знати про що? не зрозуміле рішення суду по не зрозумілому позову слідчого, що ніхто з "троїці" (слєдок, суд і фонд) не розуміє що робити (суд послав фонд, так як не знає що роз'яснювати йому)? як на мене то якась фігня все це.... п.с. я вкладчик також.
Це зовсім не фігня....підстави ж для таких перевырок слідчий виклав....і на його думку порушення такого маштабу, що аж Фонд має перевірити. І суд погодився. 
но у меня то ведь тот же впорос что и у фонда: перевірки банку на предмет своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати податків, зборів (обов`язкових платежів), а також дотримання валютного та іншого законодавства
Фонд то здесь при чем? Если что, как здесь принято признаваться, по-чуть чуть знакомлюсь с банком  rufius написав:EdgarPo это всё понятно, тока вкладчику знать бы про это хотя бы за месяц. )
хотя бы спустя три месяца бы узнать в чем вопрос
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 чер, 2016 12:27
Было бы неплохо, если бы официальный представитель дал хоть какие-то комментарии. Тоже присматриваюсь к банку, но теперь даже с гривной заходить как-то стремно. Не хочется, едва выйдя из одного усопшего банка, сразу снова стать клиентом ФГВФЛ...
-
Annet_
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 21 чер, 2016 16:42
не продают индексированые облигации 
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 21 чер, 2016 17:25
Шановні користувачі!
Даним повідомленням доводимо до Вашого відома, що опублікований прес-реліз – чергова інформаційна атака на KSG BANK, відповідно до якої ведеться аналіз та готується офіційна відповідь.
Два роки поспіль ми інформуємо ЗМІ про те, що акції Шепелєва Олександра Олександровича (16,3912%) є не голосуючі та діяльність за ними не ведеться. На сьогоднішній день, контрольний пакет акцій належить Касьяновим Сергію Павловичу та Ксениії Вікторівні (66,9206%), також Голова Правління Банку Блозовський Олег Михайлович - володіє 9,9450% акцій. Всього – 76,8656%.
Крім того, повідомляємо, що відповідно до чинного законодавства України, Банк успішно пройшов перевірку Фонду гарантування вкладів фізичних осіб; перевірку валютного контролю; перевірку з питань фінансового моніторингу; позапланову виїзну перевірку Головного управління ДФС.
Востаннє редагувалось KSG_BANK в Вів 21 чер, 2016 18:14, всього редагувалось 4 разів.
-
KSG_BANK
-
-
- Заблокований
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-