Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Питання до форумчан. У світлі введення комісії при поповненні МТС в приват24 постало питання пошуку альтернативного способу, звісно ж безкомісійного. Чи є такий? За умови використання карти того ж привату. Поповнення з оф. сайту МТС чи КС не підходить так як стоїть ліміт привата 5/день операцій в інтернеті. На вихідних доводиться поповнювати більше цієї цифри. Та і взагалі чи реально хоча б підняти цуй ліміт ну скажімо до 10. Чат-підтримка не дає конкрентої відповіді, з десяток операторів так до ладу нічого і не сказали.
vagrant_84 написав:Питання до форумчан. У світлі введення комісії при поповненні МТС в приват24 постало питання пошуку альтернативного способу, звісно ж безкомісійного. Чи є такий? За умови використання карти того ж привату. Поповнення з оф. сайту МТС чи КС не підходить так як стоїть ліміт привата 5/день операцій в інтернеті. На вихідних доводиться поповнювати більше цієї цифри. Та і взагалі чи реально хоча б підняти цуй ліміт ну скажімо до 10. Чат-підтримка не дає конкрентої відповіді, з десяток операторів так до ладу нічого і не сказали.
vagrant_84 написав:Питання до форумчан. У світлі введення комісії при поповненні МТС в приват24 постало питання пошуку альтернативного способу, звісно ж безкомісійного. Чи є такий? За умови використання карти того ж привату. Поповнення з оф. сайту МТС чи КС не підходить так як стоїть ліміт привата 5/день операцій в інтернеті. На вихідних доводиться поповнювати більше цієї цифри. Та і взагалі чи реально хоча б підняти цуй ліміт ну скажімо до 10. Чат-підтримка не дає конкрентої відповіді, з десяток операторів так до ладу нічого і не сказали.
У меня в профиле ссылка на сервис привата. Пополняшка будет без комиссии. Вот как с лимитом будет - не знаю. Если карта была закрыта для интернета - то платёж пройдёт, если открыта - то не в курсе, в пределах лимита, или без него. Сам лимит меняется в Приват24.
Идете в Амстор, там среди товаров есть терминальчики - берете в них чек на пополнение и его приплюсовывают к сумме покупки. На кассе расплачиваетесь картой привата. Такие терминальчики есть во многих крупных супермаркетах - это если нет Амстора. терминал ЦОА МТС - без комиссии, магазины сети АЛЛО, Рингу и Мобильные фишки тоже.
Востаннє редагувалось Warhead в П'ят 03 тра, 2013 22:37, всього редагувалось 1 раз.
cdjbkru Можу помилятися, але міняється ліміт в грошовому вираженні, тобто напр. був 5000 т.грн. а я можу поміняти на 3 чи навпаки. А мені потрібно підняти денний ліміт операцій (кількість)
Warhead вы не забывайте, что Амстор - это не Сильпо и АТБ - это не всеукраинская сеть, поэтому доступна далеко не всем ))) + если нужно пополнить срочно - как-то одевать ботинки и одежду и чтоб пополнить счет брать пачку сосисек как-то наверное не то, что коллега планировал ))))
IMPRINTER написав:Warhead вы не забывайте, что Амстор - это не Сильпо и АТБ - это не всеукраинская сеть, поэтому доступна далеко не всем ))) + если нужно пополнить срочно - как-то одевать ботинки и одежду и чтоб пополнить счет брать пачку сосисек как-то наверное не то, что коллега планировал ))))
Брать пачку сосисок совсем необязательно. Да и тупо идти в Амстор только за пополнением - мне такое и в голову даже не приходит, всегда можно совместить приятное с полезным, скупиться заодно продуктов - убить двух зайцев. Выше я написал, что такие терминалы есть во многих крупных супермаркетах - просто обратите внимание, в Обжоре тоже видел. Как вариант конечно, кому-то подойдет...