Платинум Банк 2009-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 14081409141014111412 ... 1614>
Повідомлення Додано: Пон 25 лис, 2013 20:11

zzzzzz написав:
  Козак-характерник написав:
  zzzzzz написав:Или просто напишите ставки в ИБ срок 367 дней грн и дол.

http://ptclick.com.ua/upload/swf/usloviadepclick.pdf

странная разница...по гривне бонус +0,25%...а по доллару +0,5%

zzzzzz ІБ зацікавився? :shock:
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лис, 2013 23:48

Ви зауважили що Платинумклік працює без збоїв.
Респект.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 01:23

Квесторе_поверніться написав:Ви зауважили що Платинумклік працює без збоїв.
Респект.

Нет, я просто мониторил надбавки за ИБ.....
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 12:25

Квесторе_поверніться написав:Ви зауважили що Платинумклік працює без збоїв.
Респект.

Да ладно, без збоев... C 11 ноября не могут выписки за последние два месяца по счету к которому привязан депозит "Вільні кошти" поправить - отображаются неправильные остатки.

Проблема с отображением информации в выписке была исправлена.
Просьба проверить. В случае проблем, сообщить дополнительно.

Это, я так понимаю, у Вас так принято, сообщать что всё исправлено, когда никто палец об палец не ударил... Уже который раз

Информация передана в соответствующий отдел для повторного исправления.
О решении проблемы сообщим дополнительно.
Спасибо за понимание.

Бла-бла-бла... Две недели уже прошло...

Platinum Bank может пора уже Вам подключится?
romik

Подякував: 7 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 12:41

Re: Платинум Банк

romik написав:Это, я так понимаю, у Вас так принято, сообщать что всё исправлено, когда никто палец об палец не ударил... Уже который раз
вот значит надо надо перезвонить т.к. платина всегда отзванивается по завршению работ утонить все ли у тебя стало работаь нормально.
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 12:46

Арфы нет - возьмите бубен ! Я вам про Фому - в Вы мне про Яр

oglad1 писал(а):
Всім привіт.

Хочу поділитися "приємними" враженнями від відвідин відділення Платинум на Бажана. Знаючи , що відділення працює без обіду ( така інфа висить в інтернеті) , вибрав час щоб туди попасти під час свого обіду. Потреба сама пустякова, поповнити свій поточний рахунок на суму більше 10 000 грн.
Приїхав у відділення в 13-35 ... В касу черга з 4-х чоловік, висить табличка "В касі технічна перерва 20 хв". Уточнив у чекаючих , чекають уже не менше хвилин 10. Думаю, клас чекати недовго.. Хоча закралась думка , чого при наявності 2-х кас в них одночасно технічна перерва. Потім виявилось , що робить тільки одна каса. 20 хв затянулось ще на 25 хвилин ... Тобто склавши цифри отримуємо - уже 35. Я розумію, що коли одна каса тільки працює, то відповідно касиру робочої ккаси потрібно пообідати , але нафік тоді писати, що відділення працює без обіду , і перерва 20 хвилин - коли козлу зрозуміло що буде хвилин 40 .. Я не розумію, чого я вибравши час повинен чекати , коли в банку який пише на вивісці що працює без перерви люди ходять на обід..Садіть когось на місце працівника , який іде обідати ...
Близько 14-00 , людей набилось у касу уже штук 10... чекають уже на вулиці так як в приміщенні місця уже немає ... Появилась касир, глянула на чергу і так неспішним кроком тихоокеанського лайнера попливла до каси , ніби черга зібралась пів деятого зранку і в неї робочий день ще не почався.
Перед тим як іти в касу , уточнив у менеджера ... чи можна поповнювати рахунок прямо в касі .. Відповідь - можна . Почекавши своєї черги іду в касу. на моє Добрий день, ккасир навіть голови не повернув , але це таке ... до справи не відноситься , але осадок залишає.. Як виявилось потрібно все таки йти до менеджера(((((
І тут десь всі менеджери, яких було штук 5 коли каса не працювала , щезли одним махом ... Одне порадувало - це охоронник, який мені здається один в цьому відділенні хоч якось пробував врегульовувати ситуацію з клієнтами , спрямовував їх в касу , до менеджера і т.д. Йому респект.
Менеджер накінець знайшовся , в касу я попав - у підсумку на операцію , яка зайняла в мене 30 секунд, я потратив цілу годину ... Питання до представника банку , якщо це сервіс який Ви рекламуєте .. то він трохи дивний .. Прийшла під час чекання одна думка , що напевне потрібно всі депи які тут відкриті ( а їх тут на суму більшу від тієї що фонд віддає ) забирати і переносити у інші банки, де до клієнта відносяться трохи краще і продумують роботу відділень, щоб клієнтам було комфортно в них отримувати послуги

Доброго дня! Ваше звернення щодо якості обслуговування прийнято у роботу та передано на розгляд у відповідні структурні підрозділи Банку для реагування. Дякуємо Вам, що знайшли час для написання звернення, адже завдяки відкритим відгукам ми зможемо вдосконалювати систему нашого обслуговування. Щиро просимо вибачення за незручності, які виникли у зв’язку з очікуванням співробітника Банку. Для зручності дозвольте порекомендувати Вам підключити систему дистанційного управління рахунками для фізичних осіб Platinum Click. Завдяки даній системі платежі між картковим та поточним рахунком виконуються 24 години на добу 7 днів на тиждень. Поповнити картковий рахунок можливо без очікування черги у будь-якому банкоматі Platinum Bank, які доступні для клієнтів цілодобово. Далі кошти з карткового рахунку через систему Platinum Click можна відправляти на будь-який Ваш рахунок, в тому числі і поточний, в Platinum Bank або за його межі (для переказів у національній валюті). З будь-яких питань Ви можете звертатися до контакт-центру на короткий номер 3080 для мобільних операторів Київстар, МТС і Life :) або за номером 0 800 308 308.

Абсолютно типичную ситуацию описал oglad1.
В 8 из 10 случаев то же самое было со мной в отделении на пр Победы.
И как мне ПтКлик поможет снять в кассе наличные доллары ???
Мало того - когда депы забрал - звонили из колл-центра "опрашивали" чего да как - говорю о кассе с тех перерывом и одним кассиром - спрашивают меня "Какие причины?". Ну вместо того чтобы ответить почему я в их банке стою в очередях и чего-то/кого-то жду ???!!!
Думаю на фоне инфы о продаже многие свалили. Потому сейчас ставки и подняли.
Я пока не готов возвращаться - в очередях не охота стоять.
И о ПтКлик не надо, хорошо ?
vasiliy1901

Подякував: 5 раз.
Подякували: 209 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 17:45

zzzzzz написав:Platinum Bank Какая надбавка при открытии депозита через ИБ
готвка щомисяця в грн и долларах?
Или просто напишите ставки в ИБ срок 367 дней грн и дол.

Добрый день! При оформлении вклада "Готівка щомісяця" в системе Platinum Click к базовой процентной ставке, действующей для указанного вклада на дату оформления нового вклада, добавляется бонус: для вкладов в гривне – 0,25%; для вкладов в долларах США – 0,50%. Детальней с информацией о процентных ставках по депозитам и бонусной программой лояльности, Вы можете ознакомится на сайте Банка по ссылке: http://ptclick.com.ua/upload/swf/usloviadepclick.pdf.
Благодарим за вопрос!
Platinum Bank

Заблокований
Подякував: 5 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 17:52

Platinum Bank, долларовые депозиты рассчитываются из колиества дней в году 360, а гривневые - 365. Так?
Solar_simfi

Подякував: 32 раз.
Подякували: 350 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 20:00

Solar_simfi написав:Platinum Bank, долларовые депозиты рассчитываются из колиества дней в году 360, а гривневые - 365. Так?

2.6. Проценти на суму Вкладу та на додаткові внески до Вкладу нараховуються починаючи від дня, наступного за днем внесення коштів у обумовленому Сторонами розмірі на Вкладний рахунок, до дня, який передує даті повернення Вкладу (його частини), або списання Вкладу з Вкладного рахунку з інших підстав, передбачених Договором та/або чинним законодавством України. При розрахунку процентів Банк застосовує метод «факт/факт» (фактична кількість днів у місяці та році).
http://www.platinumbank.com.ua/upload/f ... lterms.pdf
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2013 20:44

vasiliy1901 в банкомате карту пополнить слабо было , который стоит на входе .
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 14081409141014111412 ... 1614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей