zzzzzz написав:
странная разница...по гривне бонус +0,25%...а по доллару +0,5%
zzzzzz ІБ зацікавився?

|
|
![]()
zzzzzz ІБ зацікавився? ![]()
![]() Да ладно, без збоев... C 11 ноября не могут выписки за последние два месяца по счету к которому привязан депозит "Вільні кошти" поправить - отображаются неправильные остатки.
Это, я так понимаю, у Вас так принято, сообщать что всё исправлено, когда никто палец об палец не ударил... Уже который раз
Бла-бла-бла... Две недели уже прошло... Platinum Bank может пора уже Вам подключится? ![]() Арфы нет - возьмите бубен ! Я вам про Фому - в Вы мне про Ярoglad1 писал(а):
Всім привіт. Хочу поділитися "приємними" враженнями від відвідин відділення Платинум на Бажана. Знаючи , що відділення працює без обіду ( така інфа висить в інтернеті) , вибрав час щоб туди попасти під час свого обіду. Потреба сама пустякова, поповнити свій поточний рахунок на суму більше 10 000 грн. Приїхав у відділення в 13-35 ... В касу черга з 4-х чоловік, висить табличка "В касі технічна перерва 20 хв". Уточнив у чекаючих , чекають уже не менше хвилин 10. Думаю, клас чекати недовго.. Хоча закралась думка , чого при наявності 2-х кас в них одночасно технічна перерва. Потім виявилось , що робить тільки одна каса. 20 хв затянулось ще на 25 хвилин ... Тобто склавши цифри отримуємо - уже 35. Я розумію, що коли одна каса тільки працює, то відповідно касиру робочої ккаси потрібно пообідати , але нафік тоді писати, що відділення працює без обіду , і перерва 20 хвилин - коли козлу зрозуміло що буде хвилин 40 .. Я не розумію, чого я вибравши час повинен чекати , коли в банку який пише на вивісці що працює без перерви люди ходять на обід..Садіть когось на місце працівника , який іде обідати ... Близько 14-00 , людей набилось у касу уже штук 10... чекають уже на вулиці так як в приміщенні місця уже немає ... Появилась касир, глянула на чергу і так неспішним кроком тихоокеанського лайнера попливла до каси , ніби черга зібралась пів деятого зранку і в неї робочий день ще не почався. Перед тим як іти в касу , уточнив у менеджера ... чи можна поповнювати рахунок прямо в касі .. Відповідь - можна . Почекавши своєї черги іду в касу. на моє Добрий день, ккасир навіть голови не повернув , але це таке ... до справи не відноситься , але осадок залишає.. Як виявилось потрібно все таки йти до менеджера((((( І тут десь всі менеджери, яких було штук 5 коли каса не працювала , щезли одним махом ... Одне порадувало - це охоронник, який мені здається один в цьому відділенні хоч якось пробував врегульовувати ситуацію з клієнтами , спрямовував їх в касу , до менеджера і т.д. Йому респект. Менеджер накінець знайшовся , в касу я попав - у підсумку на операцію , яка зайняла в мене 30 секунд, я потратив цілу годину ... Питання до представника банку , якщо це сервіс який Ви рекламуєте .. то він трохи дивний .. Прийшла під час чекання одна думка , що напевне потрібно всі депи які тут відкриті ( а їх тут на суму більшу від тієї що фонд віддає ) забирати і переносити у інші банки, де до клієнта відносяться трохи краще і продумують роботу відділень, щоб клієнтам було комфортно в них отримувати послуги Доброго дня! Ваше звернення щодо якості обслуговування прийнято у роботу та передано на розгляд у відповідні структурні підрозділи Банку для реагування. Дякуємо Вам, що знайшли час для написання звернення, адже завдяки відкритим відгукам ми зможемо вдосконалювати систему нашого обслуговування. Щиро просимо вибачення за незручності, які виникли у зв’язку з очікуванням співробітника Банку. Для зручності дозвольте порекомендувати Вам підключити систему дистанційного управління рахунками для фізичних осіб Platinum Click. Завдяки даній системі платежі між картковим та поточним рахунком виконуються 24 години на добу 7 днів на тиждень. Поповнити картковий рахунок можливо без очікування черги у будь-якому банкоматі Platinum Bank, які доступні для клієнтів цілодобово. Далі кошти з карткового рахунку через систему Platinum Click можна відправляти на будь-який Ваш рахунок, в тому числі і поточний, в Platinum Bank або за його межі (для переказів у національній валюті). З будь-яких питань Ви можете звертатися до контакт-центру на короткий номер 3080 для мобільних операторів Київстар, МТС і Life ![]() Абсолютно типичную ситуацию описал oglad1. В 8 из 10 случаев то же самое было со мной в отделении на пр Победы. И как мне ПтКлик поможет снять в кассе наличные доллары ??? Мало того - когда депы забрал - звонили из колл-центра "опрашивали" чего да как - говорю о кассе с тех перерывом и одним кассиром - спрашивают меня "Какие причины?". Ну вместо того чтобы ответить почему я в их банке стою в очередях и чего-то/кого-то жду ???!!! Думаю на фоне инфы о продаже многие свалили. Потому сейчас ставки и подняли. Я пока не готов возвращаться - в очередях не охота стоять. И о ПтКлик не надо, хорошо ?
![]() Добрый день! При оформлении вклада "Готівка щомісяця" в системе Platinum Click к базовой процентной ставке, действующей для указанного вклада на дату оформления нового вклада, добавляется бонус: для вкладов в гривне – 0,25%; для вкладов в долларах США – 0,50%. Детальней с информацией о процентных ставках по депозитам и бонусной программой лояльности, Вы можете ознакомится на сайте Банка по ссылке: Благодарим за вопрос!
![]() Platinum Bank, долларовые депозиты рассчитываются из колиества дней в году 360, а гривневые - 365. Так?
![]() 2.6. Проценти на суму Вкладу та на додаткові внески до Вкладу нараховуються починаючи від дня, наступного за днем внесення коштів у обумовленому Сторонами розмірі на Вкладний рахунок, до дня, який передує даті повернення Вкладу (його частини), або списання Вкладу з Вкладного рахунку з інших підстав, передбачених Договором та/або чинним законодавством України. При розрахунку процентів Банк застосовує метод «факт/факт» (фактична кількість днів у місяці та році).
|
|