Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ekantashivo написав:Скажите, а банкомат в отделении на Раисы Окипной уже починили? Три недели в нем не работал приемник денег. А на этой неделе банкомат перестал вообще работать. Охранник заверил, что заявка на ремонт давно отправлена.
Добрый вечер! Сообщаем, что работоспособность банкомата в отделении по адресу ул. Р. Окипной, 4-А, будет возобновлена в ближайшие несколько дней. Приносим Вам свои извинения за причиненные неудобства и надеемся на Ваше понимание. Благодарим за обращение.
Очень надеюсь, что в ближайшие несколько дней восстановят. Вчера(24.11.2013) еще не работал.
Platinum Bank представил новый Наблюдательный Совет
20 ноября состоялось Собрание Акционеров Platinum Bank, на котором был определен новый состав Наблюдательного Совета. Обновленный состав Совета продолжит исполнять функции надзора и будет участвовать в стратегии развития компании.
В состав Наблюдательного Совета Platinum Bank входит пять членов. Трое из них продолжают работу, которую они ранее вели в Наблюдательном Совете холдинговой компании банка: это независимый директор Стюарт Синклер, а также в прошлом представители Horizon Capital Марк Ивашко и Юрий Блащук, которые уже более 5 лет входят в состав Наблюдательного Совета банка. В Наблюдательный Совет также вошел Макар Пасенюк, который имеет с богатым опытом инвестиционной работы с компаниями финансового сектора. Возглавил Наблюдательный Совет Григорий Гуртовой, известный инвестиционный банкир.
Хочу поділитися "приємними" враженнями від відвідин відділення Платинум на Бажана. Знаючи , що відділення працює без обіду ( така інфа висить в інтернеті) , вибрав час щоб туди попасти під час свого обіду. Потреба сама пустякова, поповнити свій поточний рахунок на суму більше 10 000 грн. Приїхав у відділення в 13-35 ... В касу черга з 4-х чоловік, висить табличка "В касі технічна перерва 20 хв". Уточнив у чекаючих , чекають уже не менше хвилин 10. Думаю, клас чекати недовго.. Хоча закралась думка , чого при наявності 2-х кас в них одночасно технічна перерва. Потім виявилось , що робить тільки одна каса. 20 хв затянулось ще на 25 хвилин ... Тобто склавши цифри отримуємо - уже 35. Я розумію, що коли одна каса тільки працює, то відповідно касиру робочої ккаси потрібно пообідати , але нафік тоді писати, що відділення працює без обіду , і перерва 20 хвилин - коли козлу зрозуміло що буде хвилин 40 .. Я не розумію, чого я вибравши час повинен чекати , коли в банку який пише на вивісці що працює без перерви люди ходять на обід..Садіть когось на місце працівника , який іде обідати ... Близько 14-00 , людей набилось у касу уже штук 10... чекають уже на вулиці так як в приміщенні місця уже немає ... Появилась касир, глянула на чергу і так неспішним кроком тихоокеанського лайнера попливла до каси , ніби черга зібралась пів деятого зранку і в неї робочий день ще не почався. Перед тим як іти в касу , уточнив у менеджера ... чи можна поповнювати рахунок прямо в касі .. Відповідь - можна . Почекавши своєї черги іду в касу. на моє Добрий день, ккасир навіть голови не повернув , але це таке ... до справи не відноситься , але осадок залишає.. Як виявилось потрібно все таки йти до менеджера((((( І тут десь всі менеджери, яких було штук 5 коли каса не працювала , щезли одним махом ... Одне порадувало - це охоронник, який мені здається один в цьому відділенні хоч якось пробував врегульовувати ситуацію з клієнтами , спрямовував їх в касу , до менеджера і т.д. Йому респект. Менеджер накінець знайшовся , в касу я попав - у підсумку на операцію , яка зайняла в мене 30 секунд, я потратив цілу годину ... Питання до представника банку , якщо це сервіс який Ви рекламуєте .. то він трохи дивний .. Прийшла під час чекання одна думка , що напевне потрібно всі депи які тут відкриті ( а їх тут на суму більшу від тієї що фонд віддає ) забирати і переносити у інші банки, де до клієнта відносяться трохи краще і продумують роботу відділень, щоб клієнтам було комфортно в них отримувати послуги
Доброго дня! Ваше звернення щодо якості обслуговування прийнято у роботу та передано на розгляд у відповідні структурні підрозділи Банку для реагування. Дякуємо Вам, що знайшли час для написання звернення, адже завдяки відкритим відгукам ми зможемо вдосконалювати систему нашого обслуговування. Щиро просимо вибачення за незручності, які виникли у зв’язку з очікуванням співробітника Банку. Для зручності дозвольте порекомендувати Вам підключити систему дистанційного управління рахунками для фізичних осіб Platinum Click. Завдяки даній системі платежі між картковим та поточним рахунком виконуються 24 години на добу 7 днів на тиждень. Поповнити картковий рахунок можливо без очікування черги у будь-якому банкоматі Platinum Bank, які доступні для клієнтів цілодобово. Далі кошти з карткового рахунку через систему Platinum Click можна відправляти на будь-який Ваш рахунок, в тому числі і поточний, в Platinum Bank або за його межі (для переказів у національній валюті). З будь-яких питань Ви можете звертатися до контакт-центру на короткий номер 3080 для мобільних операторів Київстар, МТС і Life або за номером 0 800 308 308.
Danaan написав:Platinum Bank По окончанию вклада, я хочу увеличить сумму вклада. При данном условии распространяется ли на меня п.2 программы лояльности в размере +3%?
Добрый день! С актуальными процентными ставками, в т.ч. бонусными программами лояльности, Вы можете ознакомиться на нашем сайте, перейдя по ссылке http://www.platinumbank.com.ua/upload/f ... viadep.pdf. Для консультации по депозитным продуктам и по любым другим вопросам рекомендуем обращаться по телефону контакт-центра Банка с мобильных телефонов на короткий номер 3080 для мобильных операторов Киевстар, МТС и life:) или же позвонить по номеру 0 800 308 308.
Alex_TT написав:Крутят шото, никак не выкрутят. Сделайте нормальные предложения как у людей и нормальные бонусы, а то можно мозги выкрутить, пока разберешся. Новые клиенты не нужны? Тогда мы уходим... Все пристойные потребы уже ставки повысили и с прозрачными условиями лояльности.
Добрый день! Для нас важно Ваше мнение и обратная связь. Наш Банк активно развивается и прилагает максимум усилий для разработки удобных продуктов для наших клиентов. С актуальной информацией о Банке Вы можете ознакомится на сайте www.platinumbank.com.ua.