|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:13
Platinum Bank А притихший представитель банка не хочет успокоить терпеливых пользователей PtClick и сориентировать по времени восстановления его (ИБ, а не представителя  ) пошатнувшейся в очередной раз работоспособности 
-
Doubting Thomas
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 130 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:16
Haza написав:Я вже звик
А я не хочу звикати, це не є нормальним. Більше ані копійчини моєї в цій шаразі не буде. Це жах! Вчора о 14.30 було відкрито доларовий поточний рахунок та покладені гроші через касу в операційний час. За словами клерка гроші мали надійти на поточний рахунок за півгодини, проте навіть о 23.50 їх не було. Лише о 7 ранку гроші "впали" на поточний. Далі протягом години с 7 до 8 я намагався відкрити депозит. Було створено три заявки, але усі три було відхилено через помилку. Повний ERROR. Далі був ремонтний кіт, а тепер в банкінг взагалі не можна увійти. Я не можу підібрати цензурних слів аби написати тут все що я думаю про "співпрацю" з цим "банком" вже на другий день такого "співробітництва". Внесення грошей та відкриття депо - це є дві найпростіші операції, але в цьому "банку" - це чомусь є великою проблемою. Скидається на те, що ця "лавочка ростовщиков" навмисно затримує людські гроші. Я вже втратив один деподень і, скоріш за все, клік сьогодні запрацує день ближче до кінця опердня, або навіть після 16.30. Таким чином, якщо гроші надійдуть на депорахунок завтра, то відсотки, відповідно, будуть нараховуватись лише з понеділка, а не з четверга, якби депозит було б відкрито вчора. Я не знаю що сказати, це навіть не дрібне шахрайство, це вуличне "напёрсточнество". Огидно.
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:25
Solar_simfi написав: Haza написав:Я вже звик
... Таким чином, якщо гроші надійдуть на депорахунок завтра, то відсотки, відповідно, будуть нараховуватись лише з понеділка, а не з четверга, якби депозит було б відкрито вчора. Я не знаю що сказати, це навіть не дрібне шахрайство, це вуличне "напёрсточнество". Огидно.
Навряд чи це Вас втішить, але у цьому випадку відсотки будуть нараховуватись, починаючи з суботи. Тримайтеся! "Первый Platinum-блин - комом!" 
-
Doubting Thomas
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:26
Solar_simfi написав:Це жах! Вчора о 14.30 було відкрито доларовий поточний рахунок та покладені гроші через касу в операційний час. За словами клерка гроші мали надійти на поточний рахунок за півгодини, проте навіть о 23.50 їх не було. Лише о 7 ранку гроші "впали" на поточний. Далі протягом години с 7 до 8 я намагався відкрити депозит. Було створено три заявки, але усі три було відхилено через помилку. Повний ERROR.
Поддерживаю Предлагаю Platinum Bank задуматься о компенсации -- как минимум оформить вклад клиенту задним числом и шоб ни сучка ни задоринки у клиента не было по док-ам (в плане спецусловий размещения и т.п.!) 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:28
Mirax написав:проблеми закрити цей депозит, щоб не пролонгувався
Відміна автопролонгації є чимось складним? Перепрошую за "нубське" питання, але насправді цікавить думка людини, яка тримає гроші в ПТ вже деякий час.
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:30
Solar_simfi написав:Більше ані копійчини моєї в цій шаразі не буде.
щас ставки подымут, посмотрим  хД вам просто не повезло, никто вас псециально не разводил на %.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:35
Это когда ж они предупредили о технических работах? Вчера в первой половине дня в клике никаких уведомлений не видел. А сегодня "сюрприз"!
-
kvak
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:38
Было уведомление в клике.
-
Intro
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:46
Platinum Bank Doubting Thomas написав:Platinum Bank А притихший представитель банка не хочет успокоить терпеливых пользователей PtClick и сориентировать по времени восстановления его (ИБ, а не представителя  ) пошатнувшейся в очередной раз работоспособности 
Похоже, что не хочет... И правда - не барское это дело - успокаивать лояльных клиентов! Вот только эта лояльность от такого Вашего отношения явно не возрастает (мягко говоря)  . А может представлять банк является Вашим хобби, а не частью оплачиваемых служебных обязанностей? Ну тогда стоит это задекларировать, чтобы избавиться раз и навсегда от надоедливых приставаний неудовлетворённых клиентов  .
-
Doubting Thomas
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 лис, 2013 12:48
Solar_simfi Ви просто попали в такий момент. Я захищати банк не буду, але і трапляються моменти стабільної роботи. Якщо така робота банкінгу не підходить, краще не користуйтесь ним - бережіть нерви 
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-