Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сегодня положила деньги на текущий счёт в кассе банка,по регламенту они должны были зачислиться в течении 15 минут,но они до сих пор не отображаются в платинум-клике,звонки на горячую линию не чего не решили,ответ один-ждите понедельника,будем разбираться,что делать? хотела открыть депозит,но наверное банк решил жульничать,если есть слух что ставки снизят.
Востаннє редагувалось ляля в П'ят 13 гру, 2013 22:54, всього редагувалось 1 раз.
-VICTOR- написав:Ну що колеги...як каже дехто..))) Лідер в жовтій майці явно намалювався - це Платінум... але від ставок по ВК ..я в легкому шоці , щось мене "цей сир "трішки насторожує хоча якщо глянути на міжбанк - то все зрозуміло..
Без фанатизму можна співробітничати. І уважно слідкувати за новими власниками. Командувати парадом залишився Грегорі Краснов. Новим власникам потрібна валюта. Мають вирости частки юриків в КІПі. Добре, якби частки юриків росли б і в пасивах. Платина не панацея....а лише інструмент...і уважно слідкувати.
Я конечно точно не знаю, но по-моему,это единственный банк на украине, в котором 5% долю имеет менеджмент. Это нормальная мировая практика,которая к сожалению пока-что мало распространена на Украине.