Подскажите, а кто из брокеров транслирует РТС индекс+фьюч в MetaTrader5? Хотя бы просто данные (+история), без торговли. Даже у российского Finam такой функции нет...
mandelbrot написав:Після того, як ЄЦБ залив банки ліквідністю, відбулося велике раллі в корпоративних бондах і кредит-дефолт свопах на них, причому раллі нерозбірливе - росло все (у випадку свопів падала ціни страховки). Ну і дійшло до деяких перекручень: CDX (індекси корпоративних кредит-дефолт свопів) зараз торгуються вище за суму своїх базових компонентів, і багато хедж-фондів намагаються заробити на арбітражі - продають індекс, купують окремі свопи. А в цей час JPMorgan купує індекс (чи то сам хеджується, чи то вважає що раллі надто затягнулося), причому гребе обсягами - тільки по одному з ліквідних контрактів його позиція можливо вже тягне на 100 ярдів баксів. Об'єм цього ринку 10 трильйонів, але хедж-фонди кажуть, що позиція JPMorgan-у вже впливає на ринкові ціни, причому не на користь арбітражерів. Коротше, почалися маржин-коли. Хедж-фонди скаржаться пресі та регуляторам. Але скаржаться не на абстрактні маніпуляції , а хитріше - що такий сайз не може бути хеджем, це проп-позиція, а проп-трейдинг типу вже заборонений для банків.
Коли читав, згадалися усі форумні рубки про маніпуляції...
О, вже догралися. 2 ярди втрат, які JPMorgan оголосив минулого тижня, якраз по цим самим позиціям в КДС.
(Заганяти ринок в кут небезпечно - було б корисно про це пам'ятати в тому числі деяким нашим "професійним" учасникам )
Ця історія ніяк не закінчується. Той трейдер "Кит", що рік тому викликав кількамільярдні збитки (величина яких з тих пір правда виросла з 2 до 6 ярдів), тепер кооперує зі слідством по наступній справі. Справу щодо його власних втрат вони з JPMorgan вже розрулили. Але тепер вже американці зайнялися людьми, які допомагали "підмальовувати" його позиції. В нього угода з прокурором і йому самому нічого вже ніби не загрожує, а колегам що прикривали його зад тепер не позаздриш.
(З матеріалів можна також дізнатися як правильно називається те, чим у нас займаються брокери і КУАшки, перекидуючи пакети всередині спреду між своїми дочками, і купуючи малоліквіди на останніх секундах - "painting the tape", від телеграфної стрічки яка в минулому відображала останні котування.)
Collapse написав:Подскажите, а кто из брокеров транслирует РТС индекс+фьюч в MetaTrader5? Хотя бы просто данные (+история), без торговли. Даже у российского Finam такой функции нет...
У зв’язку з оприлюдненням чергової Концепції проекту Закону України «Про Фонд гарантування інвестицій на фондовому ринку» (№1417), схваленої НКЦПФР 6 серпня 2013 року, Українська асоціація інвестиційного бізнесу направила до Комісії листа, в якому вкотре висловила своє глибоке занепокоєння щодо неї.
Бла-бла-бла...
Мне, как простому физику наплевать на ваше мнение, мнение УАИБ, УАФТ, Биржевого комитета и остальных псевдо ассоциаций и регуляторов рынка. Я хочу, чтобы МОИ деньги всякие безмозглые управляющие (не обладающие соответствующей компетенцией и образованием), наших так называемых фондов за откаты не всовывали в акции и облигации заведомо убыточных и не прибыльных предприятий!
Я не хочу, чтобы существовали фонды в которых управление строится по типу Сократовских, ПИО Глобал, Конкордовских и иже с ними.
Я хочу, чтобы управляющий нес полную ответственность за свои решения и деньги, которые ему предоставили в управление!
На текущий в нашей стране нет ни одного фонда, который был бы честен со своими вкладчиками, поэтому механизм, который предлагается - это единственная альтернатива в данной ситуации...
Единственные фонды, которые были честны со своими вкладчиками это фонды ICU, некоторые фонды Драгона, Арт-капитала и все... Ваши фонды не отношу к этому числу т.к. по закрывшимся вы действовали по инсайду на Укрнафте, а в оставшихся вы ничем не отличаетесь от остальных...
Востаннє редагувалось jenya555 в Сер 14 сер, 2013 22:53, всього редагувалось 1 раз.
jenya555 написав:Я хочу, чтобы управляющий нес полную ответственность за свои решения и деньги, которые ему предоставили в управление!
уточни ... финансовую ответственность или уголовную ? в любом случае нереально , ведь можно и банкротом себя обьявить и тебе от этого легче не будет, а в России уже и мошенников из тюрем выпускают