MacAndrew написав:NARKOZ я смотрю умников ловить ножи хватило в моторе а заработать на росте, извините уж
многие, видимо, думали, что начиная с 9-го начнутся сбросы пакетов акций (Сирия) и можно будет пощупать ниже 1400. я сам вчера на этой мысли продал половину по 1659.
Holden McGroin написав:Udgin коррелируемся за Даксом . MacAndrew и Udgin где будет экспирация, аа? Куда это Коллапс пропал? Неужто вчера и сегодня разгонял плечами Рашку..?
Holden McGroin написав:Udgin коррелируемся за Даксом . MacAndrew и Udgin где будет экспирация, аа? Куда это Коллапс пропал? Неужто вчера и сегодня разгонял плечами Рашку..?
не знаю, мне для опционов абсолютно одинаково куда рынок пойдет. Главное угадать далеко ли он уйдет, или будет на месте топтаться.
В українців знову прокинувся апетит до іноземної валюти. Рефлекс на наближення осені працює, як годинник. Після переможних заяв Нацбанку про те, що населення масово початок скидати свої «зелені», вийшла уточнена статистика НБУ про те, що вже в липні з банківської системи пішло в готівковий обіг $ 539 млн. Тобто після періоду спокою на валютному ринку до вересня в Україні знову почалася всенародна забава «продай зайві гривні».