Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
морда написав:Форумчане-киевляне, сможете помочь с таким .. Есть зарплатная карта, но без %% на остаток. Остаток почти уже 20тгрн, и растёт )) Жаль ведь не получать %% на остаток. Надо бы оформить ПРОзапас, или подобную карту, куда остаток и перекинуть. Но нюанс - не хочу беспокоить маму, сам подъеду подпишу, всё отксерим. Надо понимающего сотрудника банка, котор. и сам заинтересован в росте активных клиентов Отпишите в личку, плиз, кто сможет посодействовать
морда написав:Форумчане-киевляне, сможете помочь с таким .. Есть зарплатная карта, но без %% на остаток. Остаток почти уже 20тгрн, и растёт )) Жаль ведь не получать %% на остаток. Надо бы оформить ПРОзапас, или подобную карту, куда остаток и перекинуть. Но нюанс - не хочу беспокоить маму, сам подъеду подпишу, всё отксерим. Надо понимающего сотрудника банка, котор. и сам заинтересован в росте активных клиентов Отпишите в личку, плиз, кто сможет посодействовать
морда не треснет)?
Дійсно Відчувається щось дуже-дуже незаконне...
Про вилучення єврового депо з УГБ. 1) Гаряча лінія "бракована", але таки працює. Не зміг знайти (в кінці квітня ) пункт "з'єднання з оператором", тому довелось говорити з відділом пластикових карток. Допомогли. Єдине що здивувало: не спитали слово-пароль. Сумно. Бо так майже будь-хто може зупиняти автоподовження чужих депо..., якщо врахувати як часто у нас ксерять паспорт і код... 2) У відділені нема можливості замовити номінал купюр... Дивно, бо я не поспішав, а банку ж має бути вигідно тримати гроші під 0%!
Підкажіть, будь ласка, про карту ПРОЗАПАС. Де на сайті банку можна побачити її тарифи? Зокрема, вартість відкриття, обслуговування, комісії, вартість закриття депозиту ПРОЗАПАС тощо? Дякую.
anmasc написав:Підкажіть, будь ласка, про карту ПРОЗАПАС. Де на сайті банку можна побачити її тарифи? Зокрема, вартість відкриття, обслуговування, комісії, вартість закриття депозиту ПРОЗАПАС тощо?Дякую.
Уважаемые форумчане, подскажите пожалуйста, есть ли способ узнать курсы валют по карточным операциям за прошедшие уже даты? (В отделении и колл-центре "разводят руками")
velvet дякую може ви ще можете мені пояснити, що це за пункт 3.2 в цих тарифах: "3.2. Сума в банку (на «Ощадному» рахунку клієнта-резидента України)" і там вказані проценти 1.5%+6 грн. "1,5 % від суми коштів на «Ощадному» рахунку клієнта + 6,00 грн." Що це за проценти, про що взагалі цей пункт?