Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Flamingo написав:Мобильное приложение называется icon25
Дякую! Дійсно, є! Для ios також. Чому б на сайті не вказати?..
P.S. Російською.
Дякуємо, що вирішили вибрати наш банк. Інтернет банкінг вказано прямо на головній сторінці, а зміна мови на всі сторінки сайту так само розташована в правому верхньому куті
Банк Конкорд написав:а зміна мови на всі сторінки сайту так само розташована в правому верхньому куті
Справедливости ради хочу заметить, что по непонятной причине при серфинге по вашему сайту с установленным украинским языком, некоторые страницы открываются на русском. Особенно если перейти на страницу, а потом в браузере попытаться вернуться кнопкой "назад". Хотя до этого открывалась "украинская" страница - почему-то грузится ее русский вариант. Также с украинской версии сайта идет переадресация на русскую версию при переходе по ссылкам в выпадающем справа меню (переходы в айкон25, переводы между картами). Не могу сказать, что это доставляет какие-то неудобства, но у некоторых людей могут возникать претензии к банку по этому поводу.
VISA Rewards Debit Gold и Visa Rewards Debit Platinum одно и то же? Распространяется на Platinum предложение про 160 грн за оплату GPay? Это предложение для новых клиентов или для новых карт?
Банк Конкорд написав:Інтернет банкінг вказано прямо на головній сторінці
Про мобільний додаток нічого не вказано.
Банк Конкорд написав:зміна мови на всі сторінки сайту так само розташована в правому верхньому куті
В мене при обраній українській мові майже всі сторінки російською. Інтернет-банкінг може працювати українською? А мобільний додаток може?
Я в своїй країні хотів би мати можливість користуватись рідною мовою. Це ж не злочин? В інших банках (приват, моно, альфа) я маю таку можливість обслуговуватись українською, мене не обмежують в моїх правах.